ro
info@urania.md 022-755-644

Astro-chiromantia – este o știință veche de a afla caracteristicile unei persoane, utilizând forma mâinilor, liniile și semnele de pe mâini.

Acest lucru este menționat în mod clar în Vechiul Testament, următoarele versete:

– (1 Împărați 26:18): „El sigilează mâna fiecărui om, pentru ca oamenii să știe lucrarea sa.“

– (Iov 37: 7): „Prosperitate în mâna dreaptă, iar în cea stângă, bogăție și onoare.“

– (Proverbe 3:16 și Isaia 49:16): „Iată, te-am schițat pe palmele mele: zidurile tale sunt mereu în fața Mea“

Oricine poate învăța elementele de bază ale Astro-Chiromanției. Trebuie doar să avem răbdare, atenție, o memorie bună și interes pentru cercetări. De-a lungul timpului, pe fundalul practicii, automat începe să se dezvolte intuiția, iar aceasta este prima etapă spre clarvedere. Avem cu toții, fără excepție, aceste abilități, deși la diferite niveluri. Iubirea pentru cunoașterea naturii, este calea directă spre dezvoltarea intuiției la nivelul telepatic, de citire a gândurilor și viziunea clară a formelor, utilizând imagini și evenimente din trecut, prezent și viitor.

Cu mult timp înainte de nașterea noastră, informația despre evenimentele din viața ce ne așteaptă, deja existau la nivel subtil, deși persoana încă nu s-a născut.

Cu ajutorul câmpului informațional, din corpul subtil al persoanei, pornesc niște fire informaționale spre creier, sub formă de linii și semne pe mâini, ce formează de fapt, astrograma acestei persoane, ce reflectă caracterul și toate evenimentele acestei persoane.

Fiecare planetă în simbolismul chiromantic, la fel ca în astrologie, din specificul performanței lor, reflectă fața naturii umane, opțiunile comportamentului său. Pe baza caracteristicilor informațiilor primite, putem analiza evenimentele vieții pământești, manifestate pe mâini.

Dezvoltarea spirituală influențează creșterea conștiinței noastre, și ca urmare, poate duce la o modificare a mișcării liniilor secundare și poziția marcajelor de pe mâna stângă, care arată evenimentele din viața pământească: trecut, prezent și viitor. Prin urmare, avem posibilitatea, prin cunoașterea de „sine“ indiferent de soarta, să ne planificăm viața, și acest lucru este posibil doar mulțumită lui Dumnezeu, care ne-a dat această libertate.