ro
info@urania.md 022-755-644

Vara este la prag! Timp cu zile calde, abundență de fructe și întâlniri interesante! Fii într-o dispoziție pozitivă! Trebuie să ne amintim că mult depinde de gândurile noastre.

03.06 - Mercur trece în mișcare directă. Bineînțeles, încă își ia treptat viteză, așa că întârzierile asociate cu informațiile și comunicațiile încă mai rămân (viteza lui Mercur va crește treptat și își va reveni în sfârșit după trecerea la un nou semn pe 13 iunie), dar este deja posibil sa faceți planuri, sa negociați, sa cumpărați echipamente, sa mergeți in locuri unde nu ați mai fost inca si cu mare incredere sa tratați informatiile primite.

13 iunie - Mercur intră în Gemeni. Este mai ușor să-ți extinzi cercul de prieteni sau să mergi undeva. Activitatea intelectuală care necesită ingeniozitate, analiză sau colectare de informații din diferite sursу va avea mai mult succes în acest moment.

21 iunie - Soarele intră în Rac. Aceasta este perioada în care o persoană devine dependentă de starea sa emoțională, sensibilă și excesiv de receptivă la ceea ce se întâmplă în jur. Calitățile de afaceri fac loc intuiției. Principalul lucru devine grijă celor apropiați. Din ce în ce mai mult îți dorești căldură și confort, iar să te încordezi - dorința este din ce în ce mai mică.

23 iunie - Venus intră în Gemeni. Dorința de usurință și schimbare în relații. Necesitatea   de senzații noi poate oferi contact de scurtă durată. Dragostea va fi trecătoare și se va seca în momentul în care partenerii nu au ce să-și spună.

Zile favorabile iunie 2022

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a trece în alt semn zodiacal).

 

08.06.2022, 9:44 - 08.06.2022, 15:08 - Luna în Fecioară

Dacă te implici în energiile Fecioarei, abordează lucrurile temeinic, serios, scrupulos, astăzi poți face o mulțime de lucruri utile și importante. Și ținînd cont că Luna este în creștere, atunci acesta este un moment minunat pentru întreprinderi. Puteți începe un curs de tratament, puteți obține un nou loc de muncă, puteți începe o afacere, puteți studia.

16.06.2022, 2:50 - 16.06.2022, 21:41 - Luna în Capricorn

Ziua promite a fi foarte productivă dacă vă reuniți, vă concentrați, vă planificați cu atenție timpul și acționați cât mai clar și organizat posibil. O zi bună pentru cumpărături, învățare, pentru lansarea de proiecte pe termen lung.

25.06.2022, 16:02 - 25.06.2022, 22:02 - Luna în Taur

Această seară de vineri poate fi dedicată lucrurilor plăcute și practice. Cît despre simple obiecte de uz casnic: pentru a cumpăra mâncare, a găti bunătăți, o puteți face pentru viitor, „grădină și livada”; atît si pentru lucruri de afaceri, de exemplu, pentru a ține o întâlnire de afaceri, într-un cadru informațional, într-un restaurant confortabil.