ro
info@urania.md 022-755-644

Aspecte ale săptămânii:

 18.04- Mercur sextil Venus -  discuții plăcute.

18.04-Mercur conjuncție Uranus - cunoștințe neașteptate.

 18.04 - Venus sextil Uranus - Improvizație neașteptată.

18.04 - Soare pătrat Pluto - Atragerea în evenimentele altora.

 24.04 - Mercur pătrat Saturn – nu vei fi auzit.

Berbec - un cadou original de la un admirator secret. Vei fi atras în conflict cu superiorii tăi. Sponsorul nu va auzi cererea dvs. de finanțare.

Taur - Petrecere cu prietenii și noi invitați. Într-o călătorie lungă, poți deveni martor la evenimente periculoase. Vă va fi greu să vă prezentați șefului logic ideea.

Gemeni - Obține informații secrete despre simpatia pentru tine de la șefă. Prietenul tău se va afla într-o situație dificilă. Pretenții de la polițistul de frontieră cu privire la acte.

Rac - O surpriză plăcută de la întâlnirea cu un prieten într-o călătorie lungă. Partenerul are probleme în afaceri și va trebui să reacționați.

Leu - Un mic premiu pentru dezvoltarea unei idei originale in domeniul programării. Dar pretențiile se datorează unei călătorii de afaceri problematice. Vești proaste de la un prieten.

Fecioară - O invitație cu caracter personal de la un prieten străin. Copiii s-ar putea să nu se simtă bine. Călătoria va fi amânată.

Balanța - Diagnosticare computerizata a starii de sanatate

 Conflict între părinți și partenerul tău. Copiii vă vor aduce neliniște .

Scorpion - Participarea la activități interesante, creative. Rudele (frate, soră) pot avea probleme de sănătate. Părinții și soțul/soția nu se vor auzi unul pe altul.

Săgetător - Veți amenaja o casuță neobișnuit de confortabilă pentru animalul dvs. de companie. Nu vă lăsați păcăliți de jocurile de noroc - pierderea este inevitabilă. Întârziere la serviciu din cauza blocajelor de trafic.

Capricorn - Vizitarea unei expoziții de realizări tehnice în compania unor oameni plăcuti. Relații tensionate cu membrii familiei. Copiii vor boicota din cauza refuzului banilor de buzunar.

Vărsător - Achiziționarea unei tablete roz. Monitorizare parcare auto; există o variantă de mutare forțată a acestuia pe lotul sechestrat. Oboseala de la vizita oaspeților.

Pești - Ai șansa să treci examenul, doar zâmbind profesorului. Va trebui să ajuți un prieten pentru bani, ceea ce va afecta starea portofelului tău. Ruda nu va ajunge la timp.