ro
info@urania.md 022-755-644

La multi ani 2023!!! Cu nou noroc,cu  speranţă  in cele mai bune si fericite momente din viata!!!

3 ianuarie - Venus intră în semnul zodiacal  Vărsător. Răceala și detașarea pot pătrunde în sfera romantismului, a relațiilor personale. Este mai ușor să construiți relații de prietenie, înțelegerea reciprocă și interesele comune sunt pe primul loc. Partenerul va aprecia oferta de a merge undeva împreună, de a petrece timpul interesant.

13.01 - Marte se întoarce în mișcare directă. Este necesar să-i dai lui Marte timp să se accelereze, cel puțin o săptămână, iar apoi poți începe proiecte promițătoare, să cumperi echipamente, să schimbi locul de muncă etc. Pentru femei - simțiți-vă liber să începeți noi relații.

18.01 - Mercur se întoarce în mișcare directă. Poți face tot ce nu a fost recomandat la retrogradarea lui Mercur, dar este mai bine să aștepți puțin până își ia viteză și să mergi mai departe - lansează noi proiecte, fă planuri, negociază, cumpără echipamente noi, călătorește în locuri pe care nu ai fost, te poţi raporta cu mare încredere faţă de informațiile primite.

20 ianuarie - Soarele intră în Vărsător. Vine o perioadă bună pentru participarea la activități de grup, crearea de proiecte comune. Va fi mai ușor să obțineți succes lucrând în echipă. Veți dori să ieșiți din zona de confort obișnuită, să vă eliberați de restricții și cătușe, vederi învechite, să începeți totul de la zero.

27 ianuarie Venus intră în Pești. Toată lumea devine mai romantică și sentimentală. Îţi doreşti emoții vii, experiențe amoroase, dar ferește-te de așteptările nerealiste sau de promisiunile false. În această perioadă, este ușor să cedezi sentimentelor. Sunt posibile lacrimi nerezonabile, nemulțumiri exagerate, crize de furie, pericolul fraudei bănești și intrigi.

Zile favorabile  ianuarie 2023

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

 

2.01.2023, 14:15 - 3.01.2023, 0:16 - Luna în Taur

Sărbătorile continuă, Luna în Taur cheamă la încetineală, nu-i place învălmăşală, preferă confortul. Nu planifica activități prea active pentru această zi. Fă totul cu plăcere. Puteți merge la cumpărături, puteți găti mâncare delicioasă. Poti merge la salon sa te faci mai frumoasă, sa te distrezi.

12.01.2023, 15:21 - 13.01.2023, 1:06 - Luna în Fecioară

O perioadă în care este mai ușor să te organizezi, să te concentrezi și să faci o mulțime de lucruri utile. Bun pentru lucrul cu informații, numere, documente, detalii, pentru a pune lucrurile în ordine. Principalul lucru este să distribuiți corect și rațional energia. Favorabil pentru procedurile de wellness. Bun pentru frezură, vopsire, principalul lucru este să alegi un maestru de încredere

17.01.2023, 9:28 - 16:26 - Luna în Scorpion

Un moment bun pentru a rezolva probleme în care este nevoie de presiune și perseverență, de exemplu, în administrație, în afaceri, în politică. Luăm în considerare staționaritatea lui Mercur. Favorabil pentru activități de cercetare, practici energetice, psihoterapie eficientă. Procedurile de apă vor restabili puterea.

19.01.2023, 10:18 - 12:08 - Luna în Săgetător

Este puțin timp, dar nu este greu să accelerezi. Luna în Săgetător favorizează multe lucruri, alegeţi ca în această perioadă să revină  începutul, iar ceea ce a început va merge înainte cu succes și rapid. Puteți merge într-o călătorie, puteți începe antrenamentul, puteți face publicitate.

22.01.2023, 19:49 - 23.01.2023, 12:18 - Luna în Vărsător

Un moment bun pentru a interacționa cu prietenii, oameni cu gânduri asemănătoare, de exemplu, în spațiul de internet. Ideile tale vor fi susținute, se va construi un dialog, iar ideile prietenilor vor da rezultate în viitor. Bun pentru elevi, studenți, profesori, va fi mai ușor declarificat și de înțeles materialul. Bun pentru reparații tehnice.

24.01.2023, 9:56 - 25.01.2023, 18:11 - Luna în Pești

În această perioadă, ia o decizie intuitiv, relaxat, menține echilibrul emoțional și totul se va alinia corect. Ascultă muzică, mergi la templu sau doar fă-ți timp pentru a fi cu tine însuți. Dacă este necesar, puteți contacta un psiholog. Astăzi este foarte important să dormi suficient pentru a fi eficient.

 

30.01.2023, 2:03 - 7:51 - Luna în Taur

Cel mai bun lucru pe care îl vei face pentru tine în această perioadă este dacă îți permiți să dormi bine și să întâlnești dimineața în cea mai confortabilă stare. Acordă atenția cuvenită, plină de iubire, corpului tău. Apoi în timpul zilei vei fi cât mai eficient.