ro
info@urania.md 022-755-644

Iată și ultima lună de toamnă, fiecare zi însorită ne face plăcere! Și în ciuda tuturor dificultăților acestei perioade, noi, foșnind și admirând frunzele colorate, ne apropiem încet de iarnă.

8.11 - Eclipsă totală de Lună, care completează culoarul de eclipsă care a început pe 25.10. Aranjarea planetelor va fi destul de complicată. În eclipsa participa Saturn și Uranus, planete opuse în manifestarea lor, una străduindu-se să păstreze totul pe vechi, iar cealaltă să facă schimbări radicale. Tensiunea apăruta în urma ciocnirii acestor planete va afecta grav oamenii, provocându-le emoții puternice, furie și sete de dreptate. În această perioadă, este foarte greu să-ți controlezi sentimentele și să ții cuvintele sub control. Iar mișcarea retrogradă a lui Marte poate crește controversa. Încercați să abordați orice conflict în mod rezonabil, altfel, conflictul ce au apărut în această perioadă, poate dura mult timp.

16 noiembrie - Venus intră în Săgetător. După un Scorpion complicat, îți dorești dragoste mare, strălucitoare și undeva ideală, plăceri și cadouri scumpe. Și chiar dacă așteptările nu sunt justificate, speranța și optimismul nu te vor lăsa să cazi în disperare.

17.11 - Mercur trece în zodia Săgetător - acest lucru va accelera semnificativ rezolvarea problemelor de informare. O perioadă bună pentru a studia, a stabili contacte pozitive și, bineînțeles, pentru a călători (deși în timpul nostru de anxietate poate să nu iasă, dar dorința va fi mare). Internetul ne va ajuta foarte mult în acest sens!

22 noiembrie - Soarele intră în Săgetător. Creșterea optimismului și a încrederii în sine. Norocul îi însoțește pe cei activi, intenționați și asertivi. Pentru cei care au dificultăți în acest sens, este indicat să înceapă să-și dezvolte obiceiul de a se bucura de viață!

Zile favorabile noiembrie 2022

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

2.11.2022, 1:22 - 13:07 - Luna în Vărsător

O perioadă bună pentru activitate intelectuală, studiu, comunicare, activitatea pe Internet poate da roade. Mulți pot avea idei foarte neobișnuite, iar cineva va lua o decizie neobișnuită pentru sine, va schimba ceva în viața lor.

4.11.2022, 17:02 - 5.11.2022, 0:04 - Luna în Pești

Dedică această seară de vinery la ceva care te relaxează: ascultă muzică, dacă vremea o permite, fii în natură, meditează, mergi la templu, culcă-te la timp. Poate că „cumpărăturile” va relaxa pe cineva ... Principalul lucru este să nu folosiți alcool și droguri pentru asta.

9.11.2022, 0:00 - 13:59 - Luna în Taur

Da, Luna este încă în semnul eclipsei, dar noi, părăsim coridorul și ieșim pe aspecte armonioase. Energiile eclipsei sunt încă prezente. Nu planificăm cazuri foarte importante în această perioadă. Dar pentru cumpărături, mersul la coafor, timpul nu este rău. Având în vedere retrogradul lui Marte, nu ar trebui să cumpărați echipamente și  este mai bine să vă frezați la un maestru de încredere.

14.11.2022, 7:35 - 12:40 - Luna în Rac

Săptămâna începe cu o Lună puternică și armonioasă. Racul, desigur, nu stabilește starea de spirit, ci colorează pozitiv atmosfera, dă o stare de confort interior în orice situație. Un moment bun pentru întărirea legăturilor, pentru proiecte în domeniul serviciului, alimentației, sănătății. Favorabil pentru cumparaturi, proceduri de salon.

23.11.2022, 4:40 - 20:15 - Luna în Scorpion

Folosiți această zi, cu mare grijă,  un semn dificil pentru Lună, sfârșitul ciclului lunar, aproape de lună nouă. Dar, Luna este într-un aspect bun cu o planetă benefică. Vă propun să folosiți această zi pentru a finaliza cu succes ceva sau a scăpa de ceva din viața voastră, a pune un capăt încrezător și fără niciun postgust neplăcut.

25.11.2022, 23:18 - 27.11.2022, 22:10 - Luna în Capricorn

Așa s-a întâmplat ca întreaga trecere a Lunii în acest semn este fără aspecte tensionate. Dar, vă reamintesc că pentru Lună, Capricornul este un semn complicat, iar planeta Pluto, pe care Luna o întâlnește în drum, este foarte dificilă. Nu ne relaxăm, ne organizăm și muncim,și atunci totul va fi bine. Va fi mai ușor să vă concentrați și să faceți ceea ce nu este ușor în aceste zile.