ro
info@urania.md 022-755-644


Iată că au venit zilele fierbinți de iulie, apare dorința de a evada mai aproapede piscina si rezervoare, natură și adunări prietenoase! Este timpul să vă relaxați și să vă reîncărcați cu energie!

5 iulie - Mercur intră în Rac. Toată lumea devine foarte sensibilă la informațiile pe care le primește. Este mai ușor să înțelegeți adevăratele intenții ale unei persoane și destul de dificil să ascundeți o minciună. Imaginația și intuiția sunt mai intense, iar gândurile sunt adesea ocupate cu treburile personale sau de familie.

5 iulie - Marte trece în zodia Taurului. În aceste zile, oamenii își cheltuiesc energia rațional și vizează un loc de muncă bine plătit. Interesul pentru produsele de calitate este în creștere, mulți încearcă să facă ceva cu propriile mâini. Reducerea fluctuației forței de muncă. Tot ce a început în această perioadă va merge încet, va necesita investiții suplimentare, dar nu se va dovedi a fi de o zi.

18 iulie - Venus intră în Rac. Momentul este excelent pentru consolidarea relațiilor. Grija pentru cei dragi iese în prim-plan. Poți înțelege multe despre tine, despre persoana pe care o iubești și despre relația care te leagă.

19 iulie - Mercur intră în Leu. Comunicarea este activată, crește dorința de a păstra atenția ascultătorilor mai mult timp, Noutatea se transformă într-o senzație, vrei să insisti pe cont propriu, să-ți arăți nivelul de cunoștințe și erudiție, să te evidențiezi într-un fel din mulțime.

22 iulie - Soarele intră în Leu. În primul rând, se adaugă energia, optimismul și încrederea în sine. Vreau să trăiesc, să mă bucur și să o împărtășesc cu generozitate altora. Unii devin mai puternici și mai persuasivi. Puteți încerca să vă îndepliniți visul.

Zile favorabile  iulie 2022

03.07.2022, 4:55 - 12:58 - Luna în Leu

O zi liberă, dar Luna este în semn de foc, în creștere. Un moment bun pentru diverse acțiuni: lansare de noi proiecte, publicitate, prezentări. Puteți merge la cumpărături dimineața, puteți vizita un salon de frumuseț, o perioadă bună pentru o tunsoare. Focul dă energie, deci este bun pentru activitatea fizică.

05.07.2022, 16:46 - 21:03 - Luna în Fecioară

Grijile de zi cu zi, de rutină, de regulă, sunt mai ușor de trăit în astfel de zile, suntem mai adunați, mai eficienți, principalul lucru este să nu ne cufundăm în lucrurile mărunte. De asemenea, o perioadă bună pentru întreprinderi, poate încercați o nouă rețetă astăzi. Este bine să ai grijă de sănătatea ta, de exemplu, să începi practici de îmbunătățire a organismului.

10.07.2022, 2:05 - 7:33 - Luna în Scorpion

Zi liberă și chiar și timpul este în mare parte noaptea, prin urmare, poate fi util celor cărora nu le pasă de ora din zi din cauza specificului activităților lor. Restul sfaturilor este să vă culcați la timp și să dormiți când Luna este într-un semn de apă - acest lucru este deosebit de important. Poate că astăzi poți începe să-ți insufli un obicei, începând dimineața cu practici energetice.

16.07.2022, 1:28 - 7:36 - Luna în Vărsător

Din nou noapte și dimineața devreme, iar zi liberă. Luna este într-un aspect armonios cu Venus în zodia de aer, bună pentru relații, căutare de oameni care au păreri asemănătoare, parteneri, publicitate, în regiunea noastră mai degrabă online. Puteți conta pe achiziții reușite în magazinele online, în special pe tehnologie.

22.07.2022, 19:18 - 23.07.2022, 2:44 - Luna în Taur

Seara dinaintea „Weekend-ului” poate fi dedicată lucrurilor utile: mergeți la cumpărături, mergeți la un salon de frumusețe, gătiți „dulciuri” (puteți face acest lucru pentru viitor), vă puteți porăi  în pământ la vilă. Proiectele de publicitate vor avea succes, cu bonusuri și cadouri.