ro
info@urania.md 022-755-644
Berbecul a început un nou ciclu de anul trecut. Anul incepe cu o atitudine optimista, dorinta de dezvoltare, dorinta de a realiza numarul imens de oportunitati oferite în lume (Jupiter in casa I).

Perioada de transformări în sectorul financiar durează de câțiva ani, subiectul nu este stabil și așa va fi încă ceva timp, dar din luna mai sunt așteptate îmbunătățiri financiare, proiecte promițătoare, se vor dobândi noi abilități practice, se vor găsi modalități neobișnuite de a câștiga bani, ne putem aștepta la o creștere a salariilor.

În primăvara și începutul lunii iunie, mulți Berbeci vor simți un val de forță, o dorință de a-și schimba viața. Sunt așteptate schimbări în cercul de prieteni.

De la începutul lunii martie și timp de 2,5 ani, începe o perioadă în care trebuie să acorzi o atenție deosebită sănătății tale. Unor oameni le pot da de știre bolile cronice. Posibil dificultăți psihologice, o stare de depresie. Cineva poate să-și piardă interesul pentru activitățile sale, iar unii pot trece la lucrul la distanță. (Saturn pe Casa XII)

 

Pentru Taur, perioada de testare continuă (Uranus în Taur). În mod constant, ceva iese din zona de confort, care este exact ceea ce au nevoie. Dar anul acesta, ne grăbim să vă liniștim, viața va fi percepută mai optimist, mai ales din luna mai - începutul ciclului lui Jupiter, pentru 12 ani, va deschide noi perspective, va fi putere de trăit și de a dori. Cu cât obiectivele sunt mai înalte și mai altruiste, cu atât perioada este mai reușită. Cu atît mai mult, primăvara te vei gândi serios la cât de bogate sunt aspirațiile din trecut. Unii vor face primul pas în ceva nou, cum ar fi schimbarea profesiei.

Visele tale din acest an pot lua contururi foarte concrete și foarte prozaice. Dar acest lucru va oferi un punct de sprijin de încredere și o înțelegere la  ce să vă concentrați pentru a nu irosi energia în zadar. Cercul de comunicare poate fi foarte restrâns, unii dintre prietenii tăi își vor pierde interesul către tine, iar cineva nu va fi interesant pentru tine. Dar cu cineva care vă este drag va trebui să vă despărțiti din cauza unor circumstanțe obiective.

 

La începutul anului, Gemenii pot conta pe sprijinul prietenilor (Jupiter la casa XI). Grupurile informale vor fi o sursă de bucurie, un loc de descărcare a grijilor cotidiene. De la sfârșitul lunii mai, mulți vor dori să fie singuri mai des, e bine dacă acestea sunt excursii în natură, în locuri de putere, mănăstiri. Succesul este posibil prin munca de la distanță. (Jupiter Casa XII)

Din martie și timp de 2,5 ani nu va fi ușor (Saturn casa X), veți avea nevoie de răbdare, sârguință, responsabilitate și autodisciplină. Anul acesta nu este permisă conivența, important este să încerci să faci totul eficient și profesional. Dacă nu există încredere, nu o lua, onestitatea este și ea în onoare. Pregătește-te pentru sarcini mari. Pentru a face față tuturor și a reuși în timp, este rezonabil să distribui cu înțelepciune timpul. Părinții vor cere atenție - este ca o zonă de responsabilitate a noastră.

În primăvară, Pluto intră pentru scurt timp în Vărsător, pentru Gemeni, acesta este momentul în care imaginea lumii poate începe să se schimbe, iar din 2024 acest proces se va porni ireversibil. Acest lucru va împinge pe cineva să se miște în viitor, cineva va decide să obțină o nouă educație și cineva poate chiar să-și schimbe egregorul și să treacă la un alt sistem religios.

 

De anul trecut, Racii s-au implicat activ în procesul de implementare a unui program social, de dezvoltare profesională, mulți au deja propriile realizări, premii și victorii. Și începutul anului ne promite a fi rodnic și de succes (Jupiter în casa carierei până în luna mai a acestui an). Dar, oportunitatea de a se deplasa în această direcție va apărea în continuare în a doua jumătate a anului (Nodul Nord va intra în caca X). Un moment bun pentru a lansa noi proiecte, profită de șansa de a te încerca într-un nou rol.

De la sfârșitul lunii mai, interacțiunea cu prietenii, oameni cu gânduri asemănătoare iese în prim-plan (Jupiter merge în casa XI-a). Se pot deschide noi perspective. Este util să visezi, să creezi forme de gândire care cu siguranță vor deveni realitate în viitor. Puteți conta pe sprijinul prietenilor.

La începutul anului, fii vigilent, ai grijă de tine. Perioada dificilă durează de mai bine de 2 ani, cuiva a fost afectată sănătatea, cuiva finanțele. (Saturn este încă în casa a XIII-a până în martie).

De la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii iunie, este o perioadă tulbure care poate să dezechilibreze, să te îngrijoreze, să mobilizeze pe cineva, să dea hotărâre, mai ales pentru cei care nu sunt obișnuiți să dea înapoi în fața dificultăților. Acestea sunt primele semne ale a ceea ce poate fi realizat în plină forță mai târziu, începând cu 2024.

Mulți lei vor sărbători probabil noul an într-o călătorie. Cel puțin va exista o astfel de oportunitate. Pe mulți îi așteaptă succes în studii, predare, activități științifice (Jupiter în casa IX).

De la sfârșitul lunii mai, Jupiter ajunge în punctul culminant, aici se vor vedea toate meritele din ultimii 10 ani. Posibilă promovare, recompensă, schimbare de statut. Dacă este nevoie să schimbați locul de muncă, atunci folosiți punctual culminant, puteți a găsi o opțiune decentă. Apropo, pentru cei care este actual - posibilă căsătorie cu succes. Toate aceste evenimente vor aduce o oarecare stabilitate acestei zone, care este foarte instabilă de câțiva ani.

Din martie, Saturn ese din sfera relațiilor și veți simți o încălzire. Dar se va muta în sfera resurselor externe, care pot limita fluxurile financiare. Nu este cel mai bun moment pentru următorii doi ani pentru a intra în obligații de datorie, fără o nevoie urgentă. Ai grijă de tine, rămâi calm și echilibrat.

Iar prima intrare a lui Pluto în Vărsător, pentru Leu, este un punct de parteneriat. Tema relațiilor va fi zguduită, după răceala lui Saturn, poate fi foarte neobișnuit și foarte diferit. În mod ideal, o pasiune adormită poate izbucni cu o putere reînnoită. Sau poate ură. Dacă vrei să salvezi o relație, scapă de condamnări și pretenții.

 

De anul trecut și până la sfârșitul lunii mai, Fecioara are o perioadă favorabilă pentru rezolvarea problemelor financiare, precum și pentru îmbunătățirea sănătății. Puteți obține sponsorizare, moștenire, obține un împrumut în condiții favorabile. Există o oportunitate de recuperare a sănătății, datorită practicilor energetice. Acest lucru va fi valabil mai ales în primăvara și începutul lunii iunie. Pluto va atinge sfera sănătății, iar ceva de-a face cu asta va deveni o nevoie urgentă. Și, de asemenea, procese și teste serioase sunt așteptate la locul de muncă, învață să primești lovituri.

De la sfârșitul lunii mai, Jupiter se va muta în sfera călătoriilor și studiului. Se vor deschide o mulțime de noi oportunități de învățare și cunoaștere. Granițele se vor extinde datorită călătoriilor. Este posibil să crească interesul pentru alte culturi, religii.

Din luna martie, tema parteneriatului și relațiilor va deveni importantă. În 2,5 ani, relația va trece printr-un test de forță saturnian. Și asta se aplică atât vieții personale, cât și sferei de afaceri. De exemplu, cineva va simți un fior într-o relație cu o persoană dragă. Și cineva le va legitima în sfârșit. Dacă schimbați locul de muncă, atunci adaptarea într-o echipă nouă poate fi un test, dar totul va fi organizat și clar în ea.

 

Balanța, în cea mai mare parte, va sărbători noul an în cercul de oameni plăcuţi - prieteni dragi,. Jupiter încă din  anul trecut, trece prin sfera relațiilor până la jumătatea lunii mai, aducând un fundal pozitiv și optimist. Cineva va întâlni un partener demn, cineva va face o propunere de căsătorie, pentru mulți, se va îmbunătăți  atmosfera căsniciei deja existente. Un moment bun pentru cei care sunt angajați în activități publice,  consultanţă  şi  predare, este o perioadă de succes, creștere, popularizare și recunoaștere.

Din a doua jumătate a lunii mai, Jupiter se va trece în următoarea sferă - casa a VIII-a. Din această perioadă se pot aștepta îmbunătățiri în sectorul financiar, mai ales că situația este extrem de instabilă de câțiva ani încoace - Uranus nu vă permite să vă relaxați. Profită de moment, pentru că există o oportunitate de investiție de succes, puteți lua un împrumut cu condiții favorabile, puteți obține sprijinul sponsorilor.

Din luna martie, Balanța va avea mai multe griji, responsabilități și obligaţiuni la serviciu și acasă, dar va fi și mai multă claritate, care a lipsit foarte mult în ultimii ani, pentru că Neptun aduce haos și relaxează.

De la sfârșitul lunii martie până la începutul lunii iunie - perioada primei scurte intrări a lui Pluto în sfera care ne determină atitudinea față de viață, unde sunt așteptate schimbări profunde, calitative. În fine, va intra acolo abia anul viitor, și în această „repetiție generală”. Mulți vor experimenta sentimente intense, pasiune pentru cineva sau ceva. Încercați să evitați emoțiile distructive, fiindca va fi distructiv în primul rând pentru tine.

 

Scorpionii vor întâlni anul în griji și treburi plăcute. Sunt multe obligații, dar munca este răsplătită, se simte recunoștință din partea lumii. Jupiter în sfera lucrului deschide oportunități de a găsi o afacere interesantă și demnă pentru sine, de a-și îmbunătăți sănătatea. Utilizați pentru cine actual - până la jumătatea lunii mai.

În continuare, Jupiter va trece în sfera relațiilor (casa a 7-a), deschizând perspective: pentru cei singuri să-și întâlnească cealaltă jumătate, sau să atingă un nou nivel într-o relație existentă. Și pe fundalul lui Saturn în casa a 5-a, doar acele relații vor începe și vor deveni mai puternice, unde seriozitatea intențiilor va fi vizibilă. Prin urmare, ele promit să fie stabile și de lungă durată. Mulți Scorpioni vor deveni mai populari, în special cei ale căror activități implică oameni. De exemplu, baza de clienți poate crește semnificativ.

Saturn se va stabili în casa a 5-a din martie - copiii vor necesita o atenție mai mare și un control strict. Și cineva va observa că aproape că nu mai este timp pentru odihnă și distracție.

Principalul eveniment al anului - intrarea lui Pluto în Vărsător îi va atinge pe Scorpioni de locul vulnerabil - sfera familiei, casa. De la sfârșitul lunii martie până la jumătatea lunii iunie, situația din casă poate să nu fie simplă. Vor începe reconstruiri psihologice semnificative, dar procesul va continua în 2024.

Cui îi place să se distreze cu adevărat, sărbătorește noul an alături de Săgetători. Entuziasmul și optimismul lor firesc, plus tranzitul lui Jupiter prin casa a 5-a - casa distracției, sărbătorile vor fi grandioase şi de neuitat. Până la jumătatea lunii mai, această situație de tranzit se menține, aducând evenimente pozitive și vesele. Cineva se va îndrăgosti, cineva va avea un copil sau un nou hobby.

În continuare, Jupiter se va trece în sfera muncii și a sănătății. Este posibilă îmbunătățirea condițiilor de muncă, promovarea. Poate exista o dorință și o oportunitate de a schimba locul de muncă cu unul mai liber și mai prestigios. Un moment bun pentru a avea grijă de sănătatea ta.

Din martie, Saturn va intra în sfera familiei și va rămâne aici mai mult de 2 ani. Treburile casnice se pot simți ca stres și tensiune. Pentru unii, părinții sau alți membri ai familiei vor necesita mai multă atenție, alții vor fi însărcinyți de reparații, iar alții ar putea fi nevoiți să rezolve problema locuinței.

Pentru Săgetători, întorcerea lui Pluto va atinge subiectul celor dragi și al învățării. De la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii iunie, elevii și studenții se vor gândi serios să schimbe instituția de învățământ. Este posibilă tensiune în comunicarea cu cei dragi sau vecinii. Se recomandă să dai dovadă de răbdare și prudență.

 

De anul trecut, mulți Capricorni se simt deosebit de fericiți acasă, printre rude și apropiaţi. E probabil că cineva a găsit un astfel de loc. Dacă nu, atunci chiar înainte de jumătatea lunii mai, Jupiter contribuie la rezolvarea cu succes a problemei locative, la îmbunătățirea situației familiale. În continuare, tema copiilor, pentru părinți, dragoste și relații romantice, pentru cei care sunt liberi, va deveni mai relevantă. Jupiter trece în sfera casei a 5-a. Capricornii pragmatici și raționali vor deveni mai nesăbuiți, jucăuși, gata să-și asume riscuri. Poate că cineva va avea un nou hobby și cineva își va începe propria afacere.

Din martie, mulți se vor simți mai bine. De mai bine de doi ani, Saturn a pus accentul pe tema sănătății și a banilor. Mulți au fost nevoiți să-și întrețină intens corpul, ceea ce a necesitat costuri suplimentare. Din martie, orice activitate legată de informare va necesita o atenție deosebită și eforturi maxime. Sunt posibile dificultăți și întârzieri în documente. Îngustează-ți cercul social. Pot exista tensiuni în relațiile cu frații, surorile sau aceștia au dificultăți și va fi nevoie de ajutorul tău.

Anul acesta pentru Capricorni este anul finalizării unei etape importante, Pluto ți-a schimbat foarte mult viața, iar pentru mulți, corpul. Dacă totul a mers așa, atunci ai devenit mai puternic, mai profund, ai dobândit rezistență la stres, calități de lider. Și în primăvară și începutul verii, el va atinge pe scurt subiectul resurselor pentru a intra în sfârșit în ea în 2024. Cineva va fi interesat să investească, cineva se va gândi la un proiect de afaceri sau doar la schimbarea radicală a modului în care câștigă bani. De exemplu, cineva din etapa anterioară a început practicile energetice, iar acum va decide să devină instructor.

 

La Vărsători, anul începe cu călătorii, comunicare. Mulți oameni sunt gata să întâlnească Anul Nou la o petrecere sau să primească oaspeți acasă - Jupiter în casa a 3-a dă dorința de a fi în mari companii interesante, de a comunica cu prietenii, rudele, de a obține impresii despre locuri noi, persoane. Cineva a început să studieze sau urmează să se implice în acest proces - mai este timp până la jumătatea lunii mai.

Apoi Jupiter va trece în sfera familiei și casă. Un moment bun pentru a cumpăra proprietăți imobiliare, a îmbunătăți condițiile de viață - vă puteți înnobila cuibul, puteți face reparații, puteți cumpăra mobilier. Familia cuiva se va extinde, vor apărea noi membri, de exemplu, nora sau ginerele.

Din luna martie, vei începe să tratezi banii și resursele materiale mai rezonabil și mai rațional. Unii vor trebui să folosească fondurile rezervate pentru “zile grele”. Dar nu cădea în pesimism, trebuie doar să schimbi puțin prioritățile. De exemplu, trebuie să acordați atenție sănătății dvs. și să investiți în ea acum, altfel va veni o adevărată „zi grea”.

Pluto anul acesta va intra pe puţin timp în semnul Vărsător, așa că pentru tine Vărsătorul este un eveniment măreț. Pe o notă serioasă, desigur, totul va începe anul viitor, dar aici vor fi primele semnale, urmăriți-vă cu interes. De la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii iunie, mulți vor simți putere, presiune și încredere în ei înșiși. Iar alții vor observa magnetismul și atractivitatea în tine. Principalul lucru este să acționați în mod rezonabil, evitând conflictele, ceea ce este și posibil.

 

Mulți Pești încep anul cu un sentiment plăcut de prosperitate, cu dorința de a trăi într-un mod mare. Salariul cuiva a fost crescut, profiturile antreprenorilor au crescut, iar părinții le dau școlarilor  mai mulți bani de buzunar. Această perioadă durează până la jumătatea lunii mai, o perioadă bună pentru cumpărături mari. Evita excesele, mai ales in alimentatie, ai grija de ficat.

Din a doua jumătate a lunii mai, Jupiter va trece în sfera mediului înconjurător și a studiului. Puteti conta pe sprijinul celor dragi, sau veti avea ocazia sa sustineti una dintre rude in fapta si cuvantul. Studenții își pot îmbunătăți performanța, fiind mai motivați să studieze.

Începând din martie și în următorii doi ani și jumătate, Peștii vor deveni mai pretențioși și mai serioși cu ei înșiși. De exemplu, responsabilitatea pentru cineva sau pentru o afacere poate fi atribuită. Și această sarcină suplimentară va necesita multă forță, concentrare și maturitate. Principalul lucru este să nu lăsați stările negative să vă preia.

Intrarea lui Pluto în Vărsător la Pești lansează o nouă etapă de restructurare internă. De la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii iunie, mulți reprezentanți ai acestui semn vor simți o nevoie profundă de a se scufunda în stările lor interioare  și de a obține o experiență neobișnuită. De exemplu, experiența regresiilor prin hipnoză sau practici de respirație. Aceasta este o parte foarte importantă a vieții Peștilor, unde este adesea liniștit și calm, nu este deranjat pentru o lungă perioadă de timp și deja anul viitor, procesul va începe temeinic și pentru o lungă perioadă de timp.