ASTROLOGIA, CUM SĂ TE CUNOȘTI PE TINE ȘI LUMEA | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


ASTROLOGIA, CUM SĂ TE CUNOȘTI PE TINE ȘI LUMEA

La cursurile de formare pe care le oferim pentru a afla: elementele de bază ale simbolismului astrologic, interpretarea cosmogramei, astrogramei natale, principalele metode de prognoză (tranzite, direcții, progresii, solar), astrologia orară, electivă, și compatibilitate astrologică.

La nivelul 1 al cursului, veți obține cunoștințe de bază astrologice, care vă vor permite să interpretați cosmograma și astrograma unei persoane.

Cosmograma – este un portret psihologic al unei persoane, abilitățile și potențialul acestuia. Astrograma natală însă, va arăta modul în care aceste abilități personale vor fi aplicate în viața reală. Doar astrograma natală, poate să descrie mai explicit personalitatea unui om, caracteristicile și preferințele sale individuale. În horoscop, putem vedea importanța anumitor zone în viața unei persoane, potențialul unor evenimente inerente, simbolic este înregistrat destinul omului

Aceste cunoștințe vă vor ajuta să vă cunoașteți pe sine și pe cei din jur.

La nivelul 2 și 3, veți studia metodele de bază de prognoză și rectificare a astrogramei natale.

În cazul în care astrograma natală descrie posibilele evenimente din viața unei persoane, cu ajutorul metodelor de prognoză, puteți vedea modul în care potențialul se poate desfășura în timp.
Aceste cunoștințe vă vor da posibilitatea de a vă cunoaște viitorul, mai inteligent și mai eficient veți putea planifica careva evenimente, mai puține greșeli veți face și cu demnitate veți lua testul la etapele necesare ale vieții, pentru creșterea și dezvoltarea spirituală.

În astrologie, există interpretarea obișnuită a relației de cauzalitate, totul este subordonat punctului în timp, și anume în momentul în care a avut loc evenimentul. Anume acuratețea previziunilor depinde de acest punct. Pentru a afla acest timp, se folosește metoda de rectificare a timpului nașterii. În consecință, vom învăța să adaptăm evenimentele existente, timpului nașterii (rectificare), cu un grad înalt de precizie.

Metodele astrologice de rezervă cum sunt astrologia holistică și cea electivă, vor fi studiate la nivelul 4. Astrologia Orară – vă permite să obțineți un răspuns la o întrebare clară la un anumit moment. Astrologie Electivă – vă ajută să alegeți ziua cea mai favorabilă pentru începutul unei activități, cum ar fi ziua căsătoriei, începerea unei afacere, operații etc.

Un interes deosebit în astrologie este compatibilitatea (sinastria). Cu aceste cunoștințe vă puteți asigura că persoana care este cu voi – este cu adevărat jumătatea voastră. În plus, această metodă permite să înțelegeți nu doar relațiile personale, ci și relațiile cu prietenii, colegii, etc.

La cursul nostru un mare accent este pus pe practică, deoarece acest lucru permite nu numai să vă consolidați cunoștințele,dar de asemenea, pentru a atinge excelență în lucrul cu metodele astrologice.