Astropreviziuni noiebrie 2021 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Astropreviziuni noiebrie 2021

 

Aceasta este ultima lună de toamnă! Natura se pregătește de iarnă! Nu există suficientă căldură fizic și nu numai. În aer încă se simte tensiune. Dar alegerea este doar a noastră – să suferim sau să găsim ceva de care să ne bucurăm în această perioadă dificilă!

5.11 – Venus trece în zodia Capricornului – începe o perioadă de reținere în manifestarea sentimentelor, este dificil să-ți demonstrezi emoțiile și să ai încredere în partenerul tău. Dar banii sunt cheltuiți cu moderație și cu grijă. La încheierea unei căsătorii nu este exclusă semnarea unui contract de căsătorie. După ce s-au certat în acest moment, va fi dificil de împăcat, resentimentele sunt ținute mult timp.

6.11 – Mercur trece în zodia Scorpion – În comunicare, este greu să te abții de la replici sarcastice, sarcasm. Dorința de a ajunge la fund ajută la rezolvarea unor ghicitori complexe. Un moment bun pentru a participa la pregătirea psihologică sau pentru a studia științele oculte.

Din 19.11, Coridorul Eclipsei începe cu o eclipsă de Lună privată pe axa Taur – Scorpion. Acestea sunt subiecte legate de capacitatea de a-ți gestiona energia și de a interacționa cu a altcuiva.

Se recomandă respectarea anumitor reguli. În ziua eclipsei, ar trebui să citiți rugăciuni (pe care le cunoașteți), să meditați, să faceți baie, să iertați mental pe cei care v-au jignit sau să cereți iertare celor în fața cărora vă simțiți vinovați. Cu trei zile înainte și cu 3 zile după eclipsă, nu este recomandat să faceți tranzacții financiare, de asemenea, este indicat să nu faceți achiziții importante. Este periculos să efectuați orice operație asupra corpului. Trebuie evitate locurile cu aglomerație mare. Poți începe să „renunți” la fumat sau să lucrezi cu obiceiuri proaste.

22.11 – Soarele trece in zodia Sagetator – Creste optimismul si increderea in sine. Acei activi, intenționati și asertivi sunt norocoși. Pentru cei care au dificultăți în acest sens, este indicat să înceapă să-și dezvolte obiceiul de a crede în ce este mai bun!

11.24 – Mercur trece în zodia Săgetător – O perioadă bună pentru a studia, a face contacte și desigur, pentru a călători (deși în vremurile noastre tulburi s-ar putea să nu funcționeze, dar dorința va fi mare). Internetul ne va sprijini foarte mult în acest sens.

 

Zile favorabile  noiembrie 2021

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioadele până când Luna părăsește semnul doar pe aspecte armonioase).

 

3.11.2021, 18:58 – 4.11.2021, 1:31 – Luna în Balanță

Luna este „balsamică”, apropiindu-se de o lună nouă, deci perioada nu este pentru eforturi pe termen lung. Dar acesta este momentul în care ceva poate fi terminat în siguranță. Un moment bun pentru a echilibra situațiile tensionate, a rezolva conflictele. Este bine în această seară să fii atent la aspectul tău, la starea pielii tale. Dacă, de exemplu, aplici o mască de curățare, atunci dimineața reflectarea în oglindă te va încânta.

 

5.11.2021, 16:33 – 5.11.2021, 19:09 – Luna în Scorpion

Intervalul nu este deloc mare, iar Luna nu a părăsit încă semnul lunii noi. Dar, cu toate acestea, este în creștere, așa că poți lansa ceva pentru viitor, de exemplu,publicitate; pregătiți-vă pentru începerea unui proiect important. Favorabil pentru activități de cercetare, analize, practici energetice. Un moment eficient pentru psihoterapie.

 

07.11.2021 12:47 – 07.11.2021 16:43 – Luna în Săgetător

În acest weekend există șansa de a avea un timp bun și util. Luna in Sagetător oferă o atitudine pozitivă. Poți să mergi la cumpărături (doar să nu cumperi echipament), să înveți ceva, să mergi într-o excursie. Puteți lansa o promoție care va funcționa pe viitor.

 

08.11.2021 04:04 – 09.11.2021 20:51 – Luna în Capricorn

Capricornul nu este cel mai confortabil semn pentru lună. Aceasta este perioada în care suntem tensionați, concentrați, alertați. Dar aceasta este perioada în care este mai ușor să ne adunăm și să ne organizăm. Prin urmare, schițăm lucruri practice care necesită răbdare și perseverență. Începuturile nu vor avansa repede, dar se poate conta pe stabilitatea și durabilitatea lor.

 

11.11.2021, 15:46 – 11.11.2021, 22:52 – Luna în Vărsător

Un aspect intens, turbulent este încă ținut pe cer, dar poziția Lunii într-un semn prietenos și aspecte armonioase înmoaie situația. O perioadă bună pentru activitate intelectuală, studiu, comunicare, activitatea pe Internet poate da roade. Mulți pot veni cu idei foarte neobișnuite, iar unii chiar vor începe implementarea unor proiecte originale îndrăznețe.

 

12.11.2021 14:09 – 14.11.2021 08:39 – Luna în Pești

Aproape întreaga perioadă a trecerii Lunii prin Pești este fără aspecte stresante. Acesta este momentul în care suntem impresionați, intuitivi și ne străduim să ne relaxăm. În timp ce lucrezi, nu te grăbi, astfel vei fi mai eficient și vei avea mai mult timp. Ne odihnim mai mult, ne suplinim prin muzică, natură, comunicare plăcută, practici de meditație, rugăciuni.

 

21.11.2021 23:05 – 21.11.2021 18:51 Luna în Gemeni

Duminica aceasta, odihna pentru mulți va fi activă. Plimbarea, întâlnirea cu prietenii, mersul la cinema, teatrul vor fi modalitatea perfectă de a scăpa de stres și de a se pregăti pentru săptămâna de lucru. Puteți merge la cumpărături. O zi buna pentru întreprinderile de publicitate, incepand training-uri, lansand proiecte comerciale.

 

28.11.2021 18:50 – 29.11.2021 3:02 – Luna în Fecioară

Distrați-vă puțin timp pentru a vă simți împlinit în această seară de duminică. Fecioara este un semn practic, metodic, respectiv, o perioada buna pentru rezolvarea problemelor casnice, a micilor cumparaturi si a procedurilor de de sanătate. Energiile acestei zile vă pot ajuta să puneți lucrurile în ordine în jurul vostru și în interiorul vostru. Puteți face o programare la un coafor.