Atelierul de astrologie 27 Februarie 2016 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Atelierul de astrologie 27 Februarie 2016

Pentru acest început de An, avem deosebita onoare de-a invita toţi doritorii pasionaţi de astrologie, la atelierul de astrologie, care urmează să se desfăşoare în data de 27 Februarie 2016, la Chişinău.
Acest eveniment va fi desfăşurat de către reprezentatul centrului de astrologie „Astro Mercur”, din Iaşi – Anca Tăutu, astrolog profesionist, cu o experienţă vastă în domeniu.
Începutul desfăşurării evenimentului, este la orele 16:00.

Pagina Facebook: facebook.com/events/941444162599406/

Cu ocazia vizitei domniei sale, în cadrul atelierului, ne propunem să descifrăm mesajul influenţelor astrale pentru anul pe care l-am început deja:

  • Care sunt testele cu care ne întalnim precum şi lecţiile de învăţat.
  • Care sunt instrumentele cu ajutorul cărora învăţăm lecţiile şi depăşim testele.
  • Perioadele şi momentele deosebite ale anului 2016 – general şi particularizat pe harta natală a participanţilor. Vom explica simplu pe intelesul tuturor modul în care se realizează citirea astrogramei natale.

Fiecare participant înscris, va putea astfel să descifreze pe harta natală proprie, în timpul atelierului, mecanismul influenţelor astrale analizate. Astfel, va fi analizată fiecare situaţie şi exemplu în parte.

Atelierul este organizat, de către Centrul de Astrologie Uranius, din Chişinău. Pentru mai multe detalii, nu ezitaţi să ne puneţi întrebări, sau să luaţi legătura cu noi.Toţi doritorii de-a participa, urmează a se înscrie în prealabil la adresa de email: contact@astromercur.ro
Preţul de participare reprezintă: 100 MDL