Calendarul lunar pentru tunsori în Mai 2017 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Calendarul lunar pentru tunsori în Mai 2017

Anul acesta, primăvara ne-a adus o surpriză sub forma unei ninsori, cum nu sa mai văzut anterior în luna Aprilie, dar am reușit și de data aceasta să supraviețuim și vom continua să luptăm pentru natura noastră frumoasă.

Și pentru a putea să ne bucurăm în continuare de primăvara, și deja să începem să planificăm și vacanța de vară, venim cu un mic ghid de frumusețe.

Dacă planificați să mergeți la coafor și optați pentru o tunsoare care să vă ajute să vă mențineți lungimea părului, ba chiar mai mult, acesta să crească mai repede, mai frumos și mai puternic, atunci programați-vă vizita în una din zilele: 2, 3, 8, 30, 31 mai.

Iar dacă optați pentru o tunsoare scurtă, și doriți să vă menține-ți lungimea și forma acesteia pentru o durată mai lungă de timp, atunci mergeți la coafor în zilele: 17, 24 mai.

La fel și pentru epilări, alegem zilele în care luna este descrescătoare: 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 22, 23, 24 mai.

Abțineți-vă de a merge la coafor în una din zilele nefavorabile: 12, 19, 21, 26, 28 mai. Deoarece orice manipulare cu părul în aceste zile, în deosebi tunsul, va poate aduce stări de apatie, care vă vor însoți până la următoarea tunsoare.

Rămâne-ți mereu plini de energie și vitalitate, și cu această energie atingeți noi orizonturi. Iar frumusețea să vă însoțească în această călătorie pe nume, viața!