Previziuni astrologice pentru 2015 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Previziuni astrologice pentru 2015

Berbec
În 2015, mulți Berbeci își vor activa viața socială, vor apărea o mulțime de oportunități pentru succese în creație, sport, istorii romantice cât și posibilitatea apariției copiilor.
Din august, Jupiter accentuează domeniul de activitate, în cazul în care vă puteți aștepta la îmbunătățiri și noi perspective. Unii Berbeci vor dori să cumpere un animal de companie, pentru a da sens vieții sale.
Cu călătoriile în acest an ar putea fi probleme – anularea sau amânarea problemelor juridice. Cei care au datorii, credite neplătite, aveți grijă să le rambursați la timp, în caz contrar, situația sar putea agrava în timpul verii.

Taur
Pe Tauri îi așteaptă îmbunătățirea condițiilor de viață în acest an. În prima jumătate a anului, au posibilitate de a achiziționa bunuri imobiliare. În toamna, vă puteți aștepta la lucruri bune legate de copii.
Poate fi, de asemenea, o problemă de sănătate cu rudele în vârstă (sau partenerul lor). În timpul verii, este mai bine să nu intrați în litigiu. Nu vă amestecați în relațiile de toleranță.

Gemeni
Lărgirea cercul de cunoștințe, comunicarea cu persoane care ocupă o poziție socială înaltă, îi așteaptă pe Gemeni în 2015. Unii reprezentanți ai acestui semn vor primi o mașină, alții pot schimba locul de reședință. Un an bun pentru învățare, cum ar fi învățarea unei limbi străine.
În căsătorie sau parteneriat, gemenii vor avea un test de rezistență. În vara pot exista probleme cu munca.

Rac
O situație favorabilă în sectorul financiar. Posibilitatea de venituri bune și cheltuieli plăcută îi așteaptă pe deținătorii semnului zodiacal Rac, în prima jumătate a anului. Dar, în același timp, mediu de lucru devine tensionat, și pe umerii nativelor Raci, pot apărea sarcini mari.
În a doua jumătate a anului ar putea fi posibil să învețe un pic, pentru a îmbunătăți abilitățile lor. De asemenea îi așteaptă mai multe călătorii, unde vor cunoaște mai multe persoane.

Leu
Pe acești nativi, în prima jumătate a anului, îi așteaptă o creștere sporită a creativității. Creșterea veniturilor, eventual îi așteaptă în a doua jumătate a anului.
Este necesar să se acorde mai multă atenție copiilor. Există, de exemplu, probleme cu învățământul, cum ar fi alegerea grădiniței. În vară mulți nativi vor trebui să se angajeze, în mod serios în treburile familiei, și în deosebi în îngrijirea rudelor cu vârstă înaintată. În casă pot apărea persoane cu care va fi dificil de comunicat.

Fecioara
Până în perioada august, nativii din zodia Fecioară , trebuie să facă o totalizare a rezultatelor din trecut, iar în august – vor apărea noi perspective de creștere. Tot în acest, ei vor simți mai multă încredere în sine, și pot apărea noi idei și sugestii interesante.
Probleme de acasă și familie, necesită mai multă atenție și responsabilitate. Cineva va trebui să facă reparații în apartament, iar cineva va trebui să acorde mai multă atenție părinților. Se recomandă să se mențină ordinea în casă, a scăpa de lucruri inutile. Încărcare de uz casnic, poate fi chiar stopată, pentru a merge în vacanță în timpul verii.

Balanța
Nativii din această zodie, îi așteaptă în prima jumătate a anului, să intre în careva grupuri sociale, partide politice, grupuri de interese, unde pot avea prieteni și conexiuni noi. Dar, din august – va apărea inițiativa de reducere a activităților de grup: cineva va pleca în umbra, dorind astfel un pic de singurătate, cineva va fi angajat în practici psihologice, spirituale; iar unii reprezentanți ai acestui semn zodiacal vor avea călătorii de lungă durată.
Posibil ca frații și surorile vor avea nevoie de sprijin financiar.

Scorpion
Promovarea la locul de muncă, extinderea domeniului de aplicare al activităților, aceste posibilități îi așteaptă pe nativii din zodia Scorpion. Din august vor putea atrage persoane noi în proiectele sale. Altcineva vor fi cu câțiva pași mai aproape de visul lor.
Va fi nevoie de ceva economii la capitolul financiar, căci banii vor veni stabil, dar nu atât de ușor, iar găurile din buget vor fi destul de mari. Și, spre sfârșitul verii vor avea – o senzație de oboseală și lipsă de energie. Planificați-vă în mod cert programul dvs. și asigurați-vă că acest program include și odihna.

Săgetător
Vor crește greutățile și nivelul de responsabilitate al Săgetătorilor în 2015, iar aceasta ar putea duce la faptul că timp liber va rămâne foarte puțin. Gândiți-vă, dacă nu vă asumați responsabilități mai mari decât capacitățile pe care le aveți. În vară pot apărea dușmani, încercați să nu vă implicați în certuri.
Un an bun pentru crearea relațiilor cu parteneri din străinătate, care vor fi reflectate în succesul realizărilor din a doua jumătate a anului.

Capricorn
Pentru nativii din zodia Capricorn, careva proiecte pot încetini sau careva planuri pot avea nevoie de replanificare. Aici vă vor ajuta auto-disciplina și răbdarea, capacitatea de a vă retrage pentru un timp, în umbră. Există posibilitatea de a avea probleme cu prietenii, ba chiar certuri. Dar puteți conta pe ajutorul sponsorilor. Cineva ar putea obține o moștenire.
Toamna va fi o perioadă bună pentru studenți și solicitanți. Există posibilitatea de a călători. Favorabil pentru rezolvarea problemelor juridice.

Vărsător
Evenimentele pozitive din viața personală a Vărsătorilor, poate duce la consolidarea poziției financiare. De exemplu, o căsătorie de succes, sau o poziție mai bună în a doua jumătate a anului. Un an bun pentru cooperarea de afaceri profitabile sau activitate publică.
Revizuirea planurilor de viitor va determina revenirea la proiectele neterminate în munca și le vor finaliza.

Pește
La locul de muncă în acest an, Peștii vor avea pretenții datorită abilităților și cunoștințelor sale. Pentru a vă angaja la un loc de muncă, poate să vă împiedice lipsa de cunoștințe necesare. Prin urmare, se recomandă să acordați mai multă atenție dezvoltării abilitățile pe care le aveți deja, pentru a îmbunătăți cunoștințele pe care le-ați dobândit până acum.
Dar nu dați la o parte viața personală, în a doua jumătate a anului aveți șanse mari să vă întâlniți jumătatea într-un mediu de afaceri.