Horoscopul sănătății 2015 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Horoscopul sănătății 2015

Va oferim prognoza generală astrologică. Este important să se înțeleagă că această informație este relevantă pentru reprezentanții tipici al semnelor zodiacale. Fiecare persoană este unică, unică în horoscop său, soarta fiecărei persoane este unică. Prin urmare, pentru a obține o predicție de calitate este necesar să se lucreze cu un horoscop personal, consultarea unui astrolog profesionist.

BERBEC
Mulți nativi din zodia Berbec la începutul anului vor putea respira ușor, deoarece sănătatea lor va fi mult mai bună. Planeta, care a creat o boală prelungită și o lipsă de energie, a ieșit din sfera de formare a crizelor. Dar acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți gândi la sănătatea voastră în continuare, căci aveți posibilitatea în timpul verii, în loc de odihnă să fiți implicați în tratament.

TAUR
Taurii vor trece printr-o perioadă de teste de rezistență. Cei care au avut grijă de sănătatea lor până acum,  vor trece mai ușor peste acești 2 ani de crize. Iar restul, vor fi obligați să dedice mult mai mult timp corpul său, care nu oferă eșecuri. Nu vă relaxați în timpul verii, căci beneficiile vor fi temporare, astfel încercați să folosiți acest timp la maxim pentru voi înșivă și pentru sănătatea voastră.

GEMENI
Gemenii, ultimii ani au avut o perioadă foarte grea, mulți dintre ei au trebuit să suporte o încercare foarte gravă a vieții, inclusiv lupta pentru propria sănătate. Anul următor va fi mai ușor, dar veți putea respira cu ușurință abia doar la sfârșitul anului 2015, începutul anului 2016. Practicile energetice vă vor ajuta pentru reglementarea sistemul nervos și corpul în întregime.

RAC
În acest an, nativii din zodia Rac, vor avea o mulțime de complicații și agitații, inclusiv legate de sănătate. Probleme vor fi la capitolul subtil, cineva va merge de multe ori la dentist, alții vor avea nevoie de ajutorul unui chirurg ortoped, eventual, o deteriorare generală a sănătății și a pierderii de putere. Principalul lucru este de a nu vă permite să vă relaxați și de a dispune în mod corespunzător de capacități, care în cele din urmă vor fi puse la dispoziție: a cumpăra alimente sănătoase, a cheltui mai mult pe îmbunătățirea aspectului fizic al corpului.

LEU
Pentru mai mulți nativi din zodia Leu, în ultimii ani, frica pentru probleme de  sănătate nu a fost pe ultimul loc. Cineva ar putea avea probleme cu sistemul musculos sau osos, cineva va trebui să suporte căderi de tensiune neașteptate. În anul următor ne putem aștepta ca în luna aprilie va începe să se reducă stresul, și îngrijirea sănătății va necesita mai puțin timp și efort. Iar a doua jumătate a anului va fi plin de energie, vor exista oportunități suplimentare de îmbunătățire a sănătății.

FECIOARA
În prima jumătate a anului, Fecioarei i se recomandă să facă tratament, și dacă există posibilitatea, să meargă la un sanatoriu, să pună un fundament bun pentru a  strânge putere pentru victoriile viitoare. Este recomandat să se evite excesele în produsele alimentare. Încercați să fiți mai atenți la sistemul nervos, să aveți grijă de vezica biliară și vaselor sangvine, în special până în aprilie.

BALANȚA
În prima jumătate a anului va veni a ușurare pentru cei care suferă de boli cronice, în perioada de vară va veni o stabilitate, după o eventuală recidivă. Acest an este favorabil pentru toate tipurile de practici de sănătate. Se recomandă să se bea mai mult lichid. Pentru a vă proteja de complicații, care sunt posibile până la sfârșitul anului, să încercați să mănâncă-ți numai alimente proaspete, nu faceți abuz de alcool.

SCORPION
De la începutul anului, Scorpionii pot avea dificultăți cu sănătatea, din cauza lipsei de energie. Aveți grijă de sistemul osos, există un risc de accidente. Până la sfârșitul lunii aprilie, riscuri mari vor avea cei care au probleme cu sistemul vascular sau vezica biliară. Până la sfârșitul anului se poate agrava bolile cronice, ereditare și pot veni înapoi prin apariția unor boli ascunse.

SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători acest an nu este foarte simplu din punct de vedere al sănătății. Cea mai dificilă perioadă va fi – prima jumătate a acestui an, din cauza unei pierderi energetici, care poate da depresie emoțională. Distribui în mod corespunzător forțele, vă sunt indicate în această perioadă, practicile energetice, pentru a compensa energia pierdută. Vara apare posibilitatea de apariției a bolilor cronice, examinarea medicală nu este exclusă.

CAPRICORN
Nativii din zodia Capricorn, care deja mai bine de un an au probleme severe, vor fi nevoiți să treacă printr-o criză psihologică severă în prima jumătate a anului. În a doua jumătate va veni ușurarea mult-așteptată. La începutul anului există un risc de a avea leziuni, contuzii, tăieturi și chiar fracturi. În acest an ar putea veni înapoi o problema demult uitată. În vara nu pierdeți ocazia de a vă îmbunătăți sănătatea, să vă umpleți de energie, cum ar fi într-un sanatoriu în străinătate.

VĂRSĂTOR
La începutul acestui an, vor apărea eventuale conflicte, ce vor atrage după sine pierderi energetice. Și având în vedere că există o încălcare a echilibrului energetic, trebuie să încercați de a nu pierdem din puteri, căci veți mai avea nevoie de energie. În a doua jumătate a anului, există un risc de otrăvire, boli alergice, ficatul poate fi sub atac. Trebuie să fiți deosebit de atenți la alegerea produselor alimentare, medicamente, de aceea este recomandat un curs de școală a sănătății.

PEȘTE
Peștii care tind să trăiască în propria lor lume, desprinsă de realitate, nu vor simți imediat o amenințare pentru sănătatea lor, dar care mai târziu va avea ca rezultat formarea unui șoc ce îi va dezechilibra. Acordați atenție stării sistemului nervos, sunt posibilități de scăderii a tensiunii arteriale. Întăriți-vă sistemul imunitar, deoarece în a doua jumătate a anului acesta poate da eșecuri.