Luna în semnele zodiacale | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Luna în semnele zodiacale

Luna în Berbec

Timpul pentru entuziasm și inițiativă. Un val de energie mare. Tendința spre impulsivitatea în acțiune. Lipsa de auto-control și iritabilitate.

Un moment oportun pentru începerea unei călătorii, poate apărea riscul unei afaceri neașteptate. O afacere bună poate fi cu exerciții fizice de restabilire, sport.

Punctul cel mai vulnerabil la acest moment este durerea de cap. Sunt nedorite în această perioadă operațiile supra capului și feței. Este recomandabil să evitați surmenajurile, să vă concentrați mai puțin pe o singură problemă, mai puțin să citiți, să vă uitați la TV, lucrul cu calculatorul. 

Luna în Taur

Timpul perfect pentru de întărire a ceea ce a fost început anterior. Tendința de conservatorism, realism și practicism. Sensibilitate excesiva la disconfort, dorința de facilități. Există un sentiment tot mai mare de frumusețe și rafinament, pentru a aprofunda legăturile cu energiile naturii. Cazuri de succes legate de crearea bazelor materiale ale existenței.

Deosebit de vulnerabile în această perioadă sunt gâtul și sistemului endocrin. Nu este recomandat pentru a efectua operații pe gât.  Ar trebui să acorde o mai mare atenție la calitatea și cantitatea de alimente consumate. Înfometare completă nu este de dorit. 

Luna în Gemeni

Nevoie puternică de comunicare. Setea de cunoștințe. Apare o adaptabilitate mare, volubilitate și ingeniozitate de invidiat. Dar, insecuritate, superficialitatea, lipsa de expunere.

Perioada de preocupări intelectuale și jocuri mentale. În muncă, în special în munca cu mâinile sale, om poate arată îndemânare și dexteritate de invidiat. Ei bine, în această perioadă este indicată munca în chestiuni legate de călătorii, scrieri, cuvântări, comunicare.

Sunt contraindicate toate procedurile pulmonare, deoarece în aceste zile plămânii  – sunt cei mai vulnerabili.

Luna în Rac

Perioadă cu sensibilitate ridicată. Îngrijire, sinceritate, căldură și inconștient, aceleași așteptări de la alții. Crește sensibilitatea, ceea ce duce la nervozitate. Este posibil să apară indiferența față de tot, nu atingeți persoana umană. Supărări pentru fleacuri – o piatră de poticnire și este deja cauza problemei. Un mediu cald și confortabil acasă, va  scuti cu ușurință oboseala și stresul intern.

Vulnerabil în această perioadă este stomacul. Sunt contraindicate toate tipurile de manipulări efectuate pe stomac și tot felul de tratament bioenergetice. Este necesar să se limiteze consumul de băuturi alcoolice și produse chimice.

Luna în Leu

Mândria, situația financiară, dorința de a atrage atenția. Dorința de a iubi și de a fi iubit. Un entuziasm rar, generozitate, o unitate de neobosit pentru perfecțiune. Dar, de asemenea, o sensibilitate extremă la critici.

O perioadă excelentă pentru munca creativă, sărbători zgomotoase, expoziții, campanii de publicitate, activități pentru copii, caritate.

Inima este vulnerabil, vasele sangvine, astfel încât sarcina excesivă poate duce la insuficienta cardiaca

Luna în Fecioară

O atenție deosebită la detalii, urmărirea curățeniei și înfrumusețarea. Neliniștea, lăcomia, timiditatea, încăpățânarea și complex de inferioritate excesiv, poate fi o sursă de probleme.

Perfect pentru cazurile care necesită o muncă grea, diligență în muncă, pragmatism și dragostea pentru ordine. Aceasta crește simțul datoriei și responsabilității. Timpul potrivit pentru treburile casnice, activitățile legate de sănătate și dietă, preocupări intelectuale.

Sistemul digestiv este vulnerabil în această perioadă. O atenție deosebită trebuie acordată produselor alimentare, este recomandabil să se efectueze detoxifiere.

Luna în Balanță

Elocvența, farmecul extern, atractivitatea pentru sexul opus. Dezechilibrul în relație, dependența de opiniile altora. Diplomație și politețe, ușurință în stabilirea contactelor.

Toate cazurile din această perioadă ar trebui să se bazeze pe un parteneriat și termeni reciproc avantajoase, nu putem lucra singuri. Evitați certurile și conflictele.

Un timp minunat pentru căsătorie și diferitele acorduri. Rinichii sunt vulnerabili, sistemul endocrin, in special pancreasul. Nu vă supraîncărcați-te cu alimente grele.

Luna în Scorpion

Încăpățânarea, egocentrismul, cruzimea, fatalismul și reevaluarea caracteristicilor sale vă pot împinge să efectuați fapte iresponsabile.

Nu răniți pe nimeni în această zi, pentru a nu vă face dușmani. Perioada de aventură și de schimbare. Energia sexuala în acest moment este mare și tensionată.

Munca în această perioadă va fi efectuată cu precizie și acuratețe, diligență și responsabilitate. Interesul pentru trecut și misterele naturii. Aveți grijă în materie de bani.

Organele genitale sunt vulnerabile în această perioadă. Prin urmare, este important să se respecte echilibrul sexual și controlul emoțiilor, dorințelor.

Luna în Săgetător

Aspirații în toate sferele vieții. Anxietate, iritabilitate, denaturare deliberată a sensului declarațiilor altor oameni. Expunere la influența altor oameni și tendința de auto-înșelăciune. Dorința de a extinde orizonturile și de a lupta pentru obiective înalte, și plăcerea pentru călătorii.

Perioadă fericită pentru profesori, politicieni, vorbitori. Evitați rutina, și lărgiți-vă orizonturile, învăța-ți ceva nou.

Ficat este vulnerabil. Este contraindicat pentru a trata boli ale sângelui și ficatului, vezicii biliare. Fiți atenți la plămâni.

Luna în Capricorn

Realizarea obiectivelor, aspirațiilor de a fi recunoscuți în domeniile în care este necesară profesionalismul. Persoanele sunt doar cu propriile lor interese, predispuse la timiditate și depresie. Teama de a pierde ceva important pentru viitor.

Selectivitate ridicată, diligență uimitoare, meticulozitatea și ordine de spirit. Tendința de a ordona și respecta regulile.

Oase sunt vulnerabil, dinții, coloana vertebrală. Proceduri adverse asociate cu vezica biliară, cu metabolismul, pielea.

Luna în Vărsător 

Perioada pentru inovații și libertate deplină de acțiune. O legătură puternică cu comunitatea și interesul pentru orice altceva. Tendința de a avea un comportament antisocial. Lipsa de reținere și de auto-disciplină.

Perioada de creștere, deschidere spirituală, căldura și prietenie în contact.

Favorabil pentru cooperare, decizii colective, evenimente colective, întâlniri cu prietenii.

Organele vulnerabile sunt cele ale vederii, este contraindicată operarea articulațiilor, procedurile asociate cu picioarele, tratamentul artritei, ale sistemului nervos, organele senzoriale, boli oculare.

Luna în Pește

Spiritualitate și sensibilitate extremă la tot ce se întâmplă. Tendința de a face abuz de alcool și dorința de a înșela pe alții. Influență de conformitate și ispite în jurul valorilor.

Subtilitatea uimitoare de percepție a lumii: muzică, artă și frumusețea naturală. Profeții excelente de timp și contemplare, reflecție și singurătate.

Pielea este vulnerabilă în această perioadă, și un risc crescut de alergii. Nu este recomandat să beți multe lichide, nu este de dorit o operație pe organe de simț, ficat și picioare.