Mersul în gol al Lunii | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Mersul în gol al Lunii

Psihologii au remarcat de mult efectul de o scurtă lipsă din realitatea al oamenilor, la anumite intervale de timp, astrologii au legat acest fenomen cu lacuna mersului în gol al Lunii.

Secole, astrologii experimentați confirmă faptul că lucrările începute în timpul mersului în gol al Lunii, sunt rareori realizate conform planificării la început, în cazul în care nu au fost aduse până la capăt. De aceea, astrologii spun adesea că, în aceste ore omenirea este lăsată nesupravegheată de îngeri.
Trebuie de știut despre aceste perioade și să fim pregătiți pentru ea, este foarte important.

În aceste zile, este necesar să se observe atent siguranța de la domiciliu, la locul de muncă, pe stradă … Ar trebui să aveți un efort de voință pentru a se păstra realitate, ținând cont de consecințele triste ale distragerii atenției și de lipsa de concentrare în treburile cele mai obișnuite, de zi cu zi, să nu mai vorbim de oamenii de profesii periculoase, care lucrează în spații, la înălțimea, cu un bisturiu, energie electrică, etc.

Când Luna face o mișcare în gol, este mai bine de a face doar lucruri de rutină, probleme cu care suntem deja familiari, deși este posibil ca ulterior și acestea vor avea nevoie de o ajustare.
Verificați observațiile noastre în viața voastră de zi cu zi. Dar, rețineți că aceasta este doar una dintre secțiunile multiple ale influenței astrologice ale planetelor asupra vieții noastre.