ro
info@urania.md 022-755-644

Centrul de Cercetări Astrologice propune:

– consultații astrologice individuale pentru a răspunde la întrebări importante ale vieții;

– servicii de informare;

– ateliere astrologice și ezoterice;

– literatură astrologică și ezoterică.


Servicii de Consultanță

Pentru a solicita o consultanță astrologică, trebuie să lăsați mai întâi datele exacte ale dumneavoastră, an de naștere, luna, ziua, ora la câteva minute, precum și locul nașterii (oraș). Toate acestea sunt datele necesare pentru a crea un horoscop (sau astrograma natală). În cazul în care timpul nașterii nu este corect, există o metodă astrologică (rectificarea astrogramei natale), care permite specificarea timpului. Acest lucru va necesita datele evenimentelor importante din viață (o mică autobiografie). Cu cât mai multe detalii despre aceste evenimente vor fi prezentate, cu atât mai exactă va fi analiza astrologului.

În continuare, trebuie să specificați subiectele ce vor fi atinse la consultație, și anume ce probleme v-au adus la astrolog.

 

Întrebări ce pot fi discutate:

– soluționarea problemelor personale (de familie, dragoste, părinți, auto-realizare, cariera, situația financiară, relații, etc.);

– sfaturi pentru părinți: o abordare individuală în educația copilului, capacitățile de detectare precoce, armonizarea relațiilor cu copilul lor;

– sfaturi pentru solicitanții: alegerea cea mai de succes a profesiei viitoare;

– consultare privind problemele de compatibilitate: parteneri de căsătorie, de muncă, de afaceri etc.;

– previziuni individuale (lună, an);

– alegerea unui moment favorabil: pentru căsătorie, deschiderea companiei, magazin, schimbarea de domiciliu, etc;

– răspunsul la o întrebare bine formulată (aceasta este – metoda holistică care nu necesită astrograma natală, aceasta nu implică necesitatea de a pătrunde adânc în problemă, dar rapid de a da un răspuns foarte clar „da“ – „nu“).