Previziuni astrologice în perioada 17-23 mai | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Previziuni astrologice în perioada 17-23 mai

Aspectele săptămânii.

16-18 mai

Soare – Trigon – Pluto.

Influența asupra circumstanțelor și a oamenilor

19-21 mai

Venus – Trigon – Saturn.

Muncă creativă serioasă, relații personale serioase.

20-23 mai

Soare – Cuadratura – Jupiter.

Un egou umflat.

21 mai

Soarele intră în Gemeni.

21-23 mai

Mercur – cuadratura – Neptun.

Distență, uitare.

BERBEC.

Șeful vă va aprecia calitățile volitive.Posibil de a se mari salariul.Implementarea cu succes a problemelor care trebuie lăsate în afara atenției altor persoane.

TAUR.

Munca creativă serioasă vă va aduce profiturile pe care le meritați.Participarea la un eveniment de caritate.

GEMENII.

Vei exploda cu un sentiment al propriei tale valori.Faima scandaloasă, deteriorarea autorității.Greșelile tale în muncă vor deveni evidente pentru toată lumea.

CANCER.

Adâncirea în sentimente, amintiri si dorința de a fi singur.Comunicare neplăcută cu străinii, datorită viziunilor gresite despre lumea noastră.

UN LEU.

Colaborare productivă cu colegii de serviciu.Sprijin și înțelegere de la partener.Nu este de dorit să solicitați un împrumut.

FECIOARA.

În sfera afacerilor, veti contacta parteneri excesiv de optimisti care promit mai mult decât fac.De la o persoană dragă puteti astepta nesinceritate și înșelăciune.

BALANȚĂ.

O excursie cu un program cultural.Contacte utile și plăcute în străinătate.Dar veti fi agitat la locul de muncă din cauza noului proiect.

SCORPIONUL.

Un acord important cu un partener pe inrebari de transport.Dar fii atent în jocurile de noroc sau într-o afacere riscantă – pericol de a pierde.

SĂGETĂTOR.

Dobinda în casă, dar nu veti avea acordul partenerului.Fiecare are propriile preferințe.Dar veți avea susținerea din partea rudelor soțului(soției).

CAPRICORNUL.

Locul dvs. de muncă va deveni mai confortabil.Vi se va oferi un loc bun.Rudele vă vor agăța problemele lor.

VĂRSĂTOR.

Extravaganţă.Dorința de a impresiona persoana care îți place.Pericolul de a pierde bani sau lucruri din cauza imprudenței.

PEŞTE.

Ai dorința să faci ceva semnificativ pentru părinții tăi.Dar nu vor aprecia impulsul tău nobil.În plus, pot apărea informații neplăcute despre o persoană dragă și veți avea confuz – să credeți sau să nu credeți.

 

Autor Irina Varticean/traducere si adaptarea Zinaida Vișnevscaia