Previziuni astrologice pentru Republica Moldova 2016 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Previziuni astrologice pentru Republica Moldova 2016

Uranus progresiv (planeta schimbărilor) rămâne într-o fază „statică“ rotită de mișcarea directă. Această perioadă (statică) are o durată de aproximativ 10 ani, din care jumătate am trăit-o deja.
Uranus nu garantează stabilitatea în țară. În tot acest timp, diverse modificări, schimbări, ce transformă structura de putere. Este greu să ne așteptăm ca dintr-o dată totul să fie bine și că vom trăi mai bine și mai bogat. Acesta este un test pentru țară și pentru oameni.

În anul 2016, periodic se va conecta aspectul stresant al lui Pluto cu a 6 și a 12 casă. Casa 6 în horoscopul statului este responsabil pentru „sănătatea“ țării. Adică, statul este grav bolnav. În astrologie, Pluto este numit „Marele Transformator“, aici se va deschide sau elimina un capitol de putrefacție care interferează cu funcționarea normală a „corpului“ (statul). Aceasta înseamnă o reorganizare globală a structurii, reorganizarea completă. Reforme grave, vor afecta mai multe organizații (sistemul de sănătate publică, poliția, armata) va fi eliminate și înlocuite (care se întâmplă deja) șefii multor departamente guvernamentale.

În decembrie 2015 – ianuarie 2016 se va agrava situația politică din Parlament, din cauza neglijentei intereselor poporului. Va apărea un lider activ, cu o tendință de a consolida puterea. Trebuie să fie numit primul-ministru.
În ianuarie-februarie 2016 un aspect critic va trece peste Uranus la nodurile lunare în casele cuminicării, contactelor, contactelor externe (casele a 3, 9). Se pot rupe contactele cu vecinii noștri; de la vecini, vă puteți aștepta acțiunile neașteptate care vor fi în detrimentul țării noastre.

Din februarie-mai 2016 tranzitul planetei Saturn (planeta de lege și ordine) va face un aspect armonios la a 10-a Casa (Casa Guvernului). Cel mai probabil, demisia timpurie a președintelui nu va avea loc. Președintele actual va rămâne în funcție până la expirarea termenului legal.
Din februarie-iunie va avea loc discuții ample pentru a schimba Constituția.
Februarie-martie. Intensifică activitățile sindicatelor și a altor organizații publice.

Aprilie-iunie. Poate se vor închide mai multe puncte de divertisment, jocuri de noroc, cazino.
Din iulie-octombrie va acționa aspectul planetei Uranus la Mercur. Și, dacă excludem vacanța de vară, toamna este foarte probabil apariția unui nou tânăr speaker în Parlament.
Uranus se află în tranzit, care provoacă schimbări bruște mai evidente în 2017. Și, cel mai probabil, atunci vor exista schimbări majore în Parlament și Guvern (la putere).

În octombrie-noiembrie 2016 iarăși intră în mișcare Saturn cu aspect armonic – posibilitatea de alegere a Președintelui pe motive legale.
La capitolul financiar, în 2015, Saturn (planeta de restricții), a făcut un tranzit în casa a 2-a (casa banilor) al țării noastre. Despre această situație am scris acum un an (restrângerea creditelor externe și a granturilor, slăbirea monedei naționale). Economiștii au referit ultimul an (2015) anul de eșec catastrofal, dar oamenii obișnuiți puteau vedea, de asemenea, rezultatele: a fost dezvăluit furtul miliardului de lei, înghețarea sau anularea împrumuturilor externe, reducerea volumului remitențelor de la muncitorii noștri clienți, scăderea puterii de cumpărare a populației, a întârziat plata pensiilor și a salariilor etc. Această situație va continua până în aprilie 2018, în timp ce Saturn va veni de la a 2-a casă. Deci, oamenii nu trebuie duși în eroare cu privire la bunăstare: situația financiară rămâne dificilă.