Previziuni în perioada 10-16 mai | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Previziuni în perioada 10-16 mai

Aspecte ale săptămânii.

10 – 14 mai Marte – sextil – Uranus

Aventuri cu noroc si risc cu succes.

11 mai Luna Nouă

12 – 13 mai Mercur – trin – Saturn.

Stabilizarea și ordonarea informațiilor.

12 – 13 mai Soare – sextil – Neptun.

Extinderea percepției, sensibilitate crescută.

În seara zilei de 13 mai, Jupiter ingresia in Pesti.

Aș vrea să cred că lumea va deveni mai amabilă.

BERBEC.

Va fi dificil să vă distrageți atenția de la un subiect de ingusta specializare.Acest lucru se poate referi la pregătirea pentru un examen, un raport și o prezentare într-un grup.Cumpărarea de electrocasnice este reală.

TAUR.

Șeful te va auzi si în cele din urmă și te va întâlni la jumătatea drumului, garantându-ți o mărire de salariu, deși nu prea mare.

GEMENII.

Se stabilesc contacte serioase cu țări străine.Procesul de studii se imbunatateste eficient.Aveti sansa sa primi pachetul cu obiecte electronice din China.

CANCER.

Ai ocazia să ascunzi cu succes informații despre veniturile tale.Și, de asemenea, foarte neașteptat de interesant poti petrece timpul în compania prietenilor curajoși in domeniul soferiei .

UN LEU.

În afaceri, este ușor pentru o aventura, afacerile secrete vor avea un succes neașteptat.Totodata e posibil, încheierea unui contract serios cu un partener de afaceri.

FECIOARA.

O perioadă foarte productivă în muncă.Toate detaliile vor fi luate în considerare și clasificate corect.E posibila o comunicare plăcută cu un partener de departe.

BALANȚĂ.

Aveti posibilitatea de a ajuta copiii să implementeze proiecte creative serioase în rețelele sociale, în crearea de bloguri.

SCORPIONUL.

Obținerea documentelor necesare imobilului sau moștenirii.Într-o deplasare îndepărtată – e posibila o întâlnire neașteptată cu un prieten.

SĂGETĂTOR.

Cunostința, întâlniri romantice, companie interesantă, oamenii zâmbareti, comunicare cu umoristica.În general, o stare confortabilă.

CAPRICORNUL.

Finalizarea raportului la serviciu.Primirea așteptată de bani pentru un rezultat bun.Și o surpriză romantică a unui partener.

VĂRSĂTOR.

Actualizarea tehnologiei, electronice în casa ta.Eliminarea defecțiunilor cablurilor electrice din casă.Copiii au succese si va bcura cu notele lor.

PEŞTE.

Veți fi intr=o stare sentimentală in  comunicare cu colegii de clasă, vecinii si chia si cunoscuții apropiati.Și din nou puteti avea oaspeți în casă.

Autor Irina Vartican/Taraducerea si adaptarea Zinaida Visnevscaia