Previziuni luna iulie | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Previziuni luna iulie

Mijlocul verii, vine căldura, natura este plăcută ochiului și vremea răsfață!

Este timpul să vă relaxați și să obtineti forțe!

 

12.07 – Mercur trece în semnul Racului. Toată lumea devine foarte sensibilă și intuitivă la informațiile primite. Este mai ușor să înțelegeți adevăratele intenții ale unei persoane și este destul de dificil să ascundeți o minciună. Imaginația sporeste, iar gândurile sunt deseori preocupate de probleme personale sau familiale.

 

22.07 – Venus intră în zodia Fecioarei. În această perioadă, este mai ușor să frânăm emoțiile, într-o relație există întotdeauna ceva in care găsim greșeli, este mai ușor să observăm defectele, decât calitatile. O mare importanță este acordată lucrurilor mici, cel mai mic fleac poate răcori sentimentele noi. Achizițiile sunt atent gândite.

 

22.07- Soarele trece în zodia Leului. în primul rând, creste semnificativ energia, optimismul și încrederea în sine. Dorinta de a trăi, bucura și de a împărtăși cu generozitate cu ceilalți. Unii devin mai puternici și mai convingători. Puteți încerca să vă realizați visul.

 

28.07 – Mercur trece în zodia Leului. Se intensifică comunicarea, dorința de a păstra atenția ascultătorilor mai mult timp, știrile se transformă într-o senzație, dorința de a insista pe parerea proprie, de a arăta nivelul de cunoștințe și erudiție, într-un fel de a se evidenția in mulțime.

 

29.07 – Marte trece în zodia Fecioarei. Energia este îndreptată spre muncă și servicii, toată lumea devine mai harnică și mai sârguincioasă, vointa de a pune lucrurile în ordine, de a aduna dărâmăturile, de a pune totul la locul său, de a număra, de a face o revizionare. O conștiință curată, o datorie intoarsa devine mai importantă decât banii.

 

Zile de bun augur

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioadele până când Luna părăsește semnul doar pe aspecte armonioase).

 

4.07.2021, 20:28 – 5.07.2021, 19:56 – Luna în Taur

O perioadă bună pentru afacerile practice, cumpărături (dar nu și tehnologie). Ocupati-va de ceva plăcut. De exemplu, fiti atent la corpul tău, nu ignorati dorințele și nevoile sale, desigur, în cadrul a ceea ce este rezonabil și cu adevărat util. Răsfățați-vă pe dvs. și pe cei dragi cu alimente delicioase și hrănitoare. Este bine să va aflati în natură, mai aproape de pământ, acest lucru va va satisface și chiar se va vindeca.

Femeilor li se recomandă să acorde o atenție specială zonei gâtului și decolteului: masaj moale, măști, împachetări. Puteți merge la un salon de înfrumusețare, o perioadă bună pentru tunsori.

 

08.07.2021, 3:12 – 7:19 – Luna în Gemeni

Nu este mult timp, și mai ales e dimineața devreme. Deci, așa cum se spune, „cine se trezește devreme …”. Când Luna este în Gemeni, ne gândim mai repede, ne uităm mai ușor la probleme. Puteți dedica această perioadă activităților intelectuale și de scriere, corespondenței importante cu cei care sunt treji in acest moment, problemelor comerciale. Dacă aveți de gând să cumpărați ceva online – un moment minunat, numai pentru lucruri mici – Luna în declin.

Iar femeilor li se poate recomanda să se culce devreme, astfel încât să se trezească devreme și să nu rateze ocazia de a întâlni zorile, de a respira, de a-și pune gândurile în ordine și între lucruri și manele (băi, măști, masaje).

 

12.07.2021, 6:11 – 15:28 – Luna în Leu

Un început de săptămână luminos și activ. Este mai ușor să aveti o dispoziție pozitivă astăzi, mai ales dacă nu urmati direcția stărilor voastre egoiste. Dacă sa priviti către lume cu dragoste și deschidere, atunci lumea va răspunde în același mod. Este bine să lansăm proiecte noi și ambițioase, publicitate. Favorabil pentru cumpărături.

Le doresc sincer femeilor să se simtă ca o regină, atrageti atentie posturii și starii interioare. Moment bun pentru a vizita un centru spa, de a vă tunde.

 

13.07.2021, 14:00 – 15.07.2021, 09:46 – Luna în Fecioară

Merită să aprofitați de această perioadă – Luna in creștere, construieste o configurație stabilă, într-un semn pământesc, rațional. Implicați-va în chestiuni practice care necesită calcul, raționalitate, acuratețe, atenție la detalii. Dar încercați să nu permiteți împrăștierea atenției, în această perioadă există un aspect de natură tensionată.

Dragi doamne, în aceste zile puteți alerga și la coafor, dacă nu a fost posibil în perioada anterioară. Reglați-vă nutriția în aceste zile, corpul vă va fi recunoscător și rezultatul va fi literalmente pe fața voastră.

 

21.07.2021, 14:09 – 22.07.2021, 1:25 – Luna în Săgetător

Perioada în care privim lumea mai optimist, poate aparea mai mult curaj, trezirea de ambiții sănătoase. Puteți difuza reclame, extinde, deschide sucursale. Este minunat dacă proiectele sunt legate de parteneriate străine. Dacă cineva planifică o vacanță, este o perioada minunată de a merge într-o călătorie.

Stimate doamne, dacă cineva demult a practicat, de exemplu, yoga, atunci este timpul să reîncepeti. Neobișnuitul de astăzi este mai ușor de integrat în viețile noastre. Zona coapselor este sensibilă, celulita „reacționează” chiar și la cele mai usoare proceduri.

 

23.07.2021, 10:54 – 19:34 – Luna în Capricorn

Aceasta nu este cea mai „confortabilă” poziție a Lunii, din punct de vedere psihologic perioada nu este ușoară, este dificil să va relaxati, dar este destul de ușor de organizat. Cazurile, proiectele începute astăzi s-ar putea să nu se dezvolte rapid, dar să fie stabile, pe termen lung.

Femeilor, ocupati-va de lucruri practice pentru a nu simți frigul interior și depresia, faceti ceea ce va este plăcut și cald. O zi frumoasă pentru a va face manicura. Compresele moi pe genunchi vă vor ajuta să vă ameliorați umflăturile și să le restabiliți frumusețea.

 

26.07.2021 16:04 – 28.07.2021 4:12 – Luna în Pești

Dedicați aceste zile lucrurilor care vă relaxeaza. Este important să dormiti suficient, meditația este eficientă. Folosiți-vă intuiția în afaceri, nu permiteți agitație. Faceți totul cât mai relaxat posibil, pentru a fi mai eficient. Poate că cineva se va inspira mergând la magazin pentru lucruri noi.

Este deosebit de important pentru femei să amelioreze stresul. Masajele, comprese, băile de picioare sunt un instrument atât de minunat pentru asta. Și, de asemenea, o perioadă bună pentru epilare.

Aytori Sazonova Alla si Pudac Alla/Traducere si adaptarea: Vișnevscaia Zinaida