Previziuni Zodiacale pentru Anul 2020 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Previziuni Zodiacale pentru Anul 2020

Jupiter este planetă expansiunii, deschiderii de noi orizonturi.  în fiecare semn zodiacal se afla aproximativ un an. Jupiter stabilește direcția principală și strategia pentru dezvoltare și succes.

Jupiter a intrat în Capricorn pe 2 decembrie 2019, la 20 :20 (ora Chișinăului) și va rămâne acolo până pe 19 decembrie 2020.

Capricorn – este semnul care necesită organizare, practicism, disciplină, perseverență. Energiile Capricornului  nu promit că anul va fi simplu, dar dacă depuneți eforturi, realizările sunt garantate si stabile. Succesul, s-ar putea spune, va fi conform planului. Și cu cât acest plan este mai clar și real, cu atât sunt mai multe oportunități și perspective, cu atât mai multă implementare, prin urmare, Jupiterul, prin extinderea sa  caracteristica, va pune lucrurile în ordine.

Anii în carea Jupiter sa aflat în Capricorn sunt anii așa-numitei „lupte pentru ceva”: pentru disciplina muncii, pentru curățarea rândurilor partidului (1937 a fost cel mai „rodnic” an pentru curățarea și identificarea „dușmanilor poporului” din Uniunea Sovietică).

În 2020, rolul administratiilor centrale se va intensifica, puterea va fi consolidată, vor fi depuse mari  eforturi și bani pentru pregătirea structurilor de putere, se va acorda mai multă atenție securității statului, dezvoltării industriei și agriculturii.

Despotismul și autocrația, birocrația vor fi în ascensiune pe parcursul acestui an.

(Este posibila o „vânătoare de vrăjitoare”.)

Jupiter – se mai numeste „marele benefic”, planeta norocului, stabilirii obiectivelor, deschide ușa către noi orizonturi, activități. Să ne identificam obiectivul principal în ceea ce privește succesul pentru fiecare semn al zodiacului.

Berbec. Controlezi situatia. Poate mulți își vor fortifica poziția, statutul, totul depinde de modul în care cum vor percepe și evalua succesul. Cineva va primi o recompensă, în timp ce cineva, de exemplu, se căsătorește cu succes.

Taur. Cheia succesului este extinderea viziunii asupra lumii. Bine este de învăța,  merge la studii sau de a studia desinestatator. Succesul va fi datorită călătoriilor, străinilor.

Gemeni. Pentru tine anul acesta, ofera o „mina de aur” pe care o vei găsi în experientele altor oameni. Poți, de exemplu, să fii inclus în proiecte de investiții, să te angajezi în asigurări, să te bazezi pe sponsorizarea altcuiva.

Cancer. Punctul principal al planului tău sunt partenerii. Prin activitățile comune veți obține succes, popularitate și credibilitate. Iar cei care nu au o viață personală, fiți atenți, pot apărea candidați  buni.

Leo. Știu că nu îți plac rutinele, dar ele sunt secretul succesului tău în acest an. Umple-ți viața de zi cu zi cu un sens special, ajută-i pe ceilalți, ai grijă, servește. Acesta este și un an de perspective bune la locul de muncă.

Fecioară. Aștepți succes acolo unde există dragoste și dăruire. Dacă există dragoste și interes, atunci ia succesul în mâinile tale. Poate că în acest an  în viața ta va apărea ceea care îți va umple viața cu semnificații speciale. Posibil sa concepeti cu succes și să aveți un copil.

Balanta. Oportunitatea de a îmbunătăți situatia familiala. Puteți planifica reparațiile, cumpărați locuințe mai confortabile, mobilier mai confortabil. La cineva poate să se extinda familia.

Scorpion. Succes prin extinderea anturajului social, de studiu. Întâlnirea partenerului din acest an promite să fie foarte profitabilă. Puteți conta pe sprijinul celor dragi.

Sagetator. Vor exista oportunități de extindere a bazei materiale, a resurselor, Ia creșterea veniturilor, pur și simplu…Dar… și oportunitatea de a îmbunătăți calitatea vieții în ceea ce privește sănătatea.

Capricorn. Un an foarte important, simțiți-vă liber, luați inițiativa, să fiți independenți, să gândiți la mai multe dimensiuni, să nu pierdeți timpul, să planificați strategii pe termen lung – poate chiar cu 12 ani înainte.

Varsator. Acesta este un an de singurătate, de muncă interioară, de o asemenea atitudine zen-contemplativă, de practici meditative. Și, de asemenea, succesul este posibil în străinătate sau prin muncă la distanță, cu strainii.

Pește. Planifică, visează, știi cum să o faci. Succesul poate fi datorită sprijinului prietenilor, a unei echipe formate din partasi de idei.

Traducere: Arcan Petru