Prognoza Astro din 3 mai până în 9 mai | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Prognoza Astro din 3 mai până în 9 mai

În prima jumătate a săptămânii Paștelui, pe cer, va exista un aspect tensionat între conjuncția Soarelui și Uranus în Taur și Saturn în Vărsător. Acestea sunt conflicte, încăpățânarea incredibilă a părților implicate în interacțiune, este extrem de dificil să găsești un compromis.

Dar intrarea lui Mercur în domiciliu in Gemeni mă bucură puțin. Va fi posibil să fii distras de activități mai ușoare, va fi interesant să comunici cu oamenii, să vorbești despre diferite lucruri.

BERBEC.

La începutul săptămânii, o situație dificilă cu prietenii despre bani.

Unii prieteni nu vor rambursa datoria, în timp ce alții nu te vor împrumuta.

Dar pot avea loc evenimente inbucuratore cu un frate sau o soră.

TAUR

Poate avea loc un conflict cu autoritățile.E posibil sa nuva auziti unul pe altul.

Dar  vă puteți relaxa într-o companie feminină plăcută.

În plus mai  puteți cumpăra sau vinde ceva profitabil.

GEMENII.

Călătoriile lungi la începutul săptămânii sunt nedorite.Vă puteți regăsi într-o situație de izolare forțată.La mijlocul săptămânii, veți avea posibilitatea de a comunica cu diferiti omeni a mai multe domenii.

CANCER.

Prietenii tăi vor avea noutati neplăcute cu privire la sănătatea lor sau la cei dragi, care ar putea sa te afecteze. La mijlocul săptămânii – știri de departe, corespondență din străinătate

LEU.

Va fi dificil să negociezi cu partenerii de afaceri.Ai propria ta opinie de principiu, dar și partenerii sunt destul de încăpățânați.Dar cu prietenii – întâlniri interesante si neașteptate.

FECIOARA.

O călătorie lungă este nefavorabilă din cauza pericolului de îmbolnăvire pe drum.Dar veti avea oferte de locuri de muncă interesante, discuții cu șeful, despre ideile tale.

BALANȚĂ.

Copiii ar putea crea probleme din cauza sănătății.Dar apoi există opțiunea de a face o scurtă călătorie rapidă în străinătate.

SCORPIONUL.

E posibila tensiunea în relația cu partenerul.Va fi dificil să armonizați atmosfera din familie.Dar puteți rezolva în mod favorabil problema asigurărilor, creditului sau impozitelor.

SĂGETĂTOR.

Schimbările la locul de muncă nu vor fi pe placul dumneavoastră.Dar veti avea despre ce vorbit cu partenerui.El te va asculta cu plăcere.

CAPRICORNUL.

Copiii nu se supun, cer bani, arată independență. Animalele de casa (pisică, cățeluș, papagal) vă vor distrage atenția de la probleme.

VĂRSĂTOR.

Fiti atenti cu  aparatele electrice din casa si tot ce este legat de electricitate.

Există riscul defectarii. In a doua  jumătatea a săptămânii, accentul se schimbă și te lasi atras de jocurile inteligente pe rețelele de socializare.

PEŞTE.

Rudele (frați, surori, veri) s-ar putea să nu se simtă bine. După ce își vor reveni, cu siguranță vă vor vizita. Deci, va puteti bucura de vizita celor dragi si apropiati.

 

Aunur Irina Vartican / traducere si adaptarea Zinaida Visnevscaia