Prognoza astrologică pentru Iulie 2017 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Prognoza astrologică pentru Iulie 2017

Iulie iese în evidență prin numărul mare de planete ce își schimbă semnul zodiacal, și aceste schimbări indică o perioadă în care se accelerează multe procese, astfel perioada devenind una foarte activă.

Venus își va schimba semnul zodiacal pe 5 iulie – aceasta va intra în semnul Gemenilor. Sentimentele oamenilor în acest semn, devin mai raționale și mai conștiente. Emoțiile de dragoste se trec în fundal, oferind o modalitate de a raționa și de evaluare sobru situațiile existente pe plan amoros. Prin urmare, începând cu această dată în societatea, mai puțin se va manifesta pasiune nebună și exaltarea simțurilor.

Mercur intră în semnul Leului pe 06 iulie, și aceasta va face gândirea și comunicarea multor oameni să fie mai deschisă, creativă și energică. Oamenii vor tinde să discute în mod deschis o varietate de probleme. Argumentele vor domina logica și obiectivitate.

A doua trecere al lui Mercur va fi pe 26 iulie – din această zi, planeta intra în semnul Fecioarei. Acest lucru va consolida abilitățile analitice ale multor oameni. Gândirea va rămâne liberă de influența emoțiilor care vor face judecăți strict raționale și reci. Apare posibilitatea ca în relațiile dintre oamenii se va intensifica critica, deoarece Mercur în Fecioară acordă mai multă atenție detaliilor și neajunsurilor.

21-23 iulie două planete, Soarele și Marte vor face un salt dublu în semnul Leului. Acest eveniment poate face oameni să devină mai deschiși și creativi, mai energici, și într-un fel mai egoiști, pentru că Leul accentuat tinde să se gândească în primul rând la sine.

Zile favorabile pentru Iulie:

3 – 4. 07 – Luna în Scorpion intensifică emoțiile noastre, pasiunea și senzualitatea. Este, de asemenea favorabilă, pentru activități de afaceri secrete sau în așa cazuri în care este nevoie ceva de ascuns. Atunci când Luna este în Scorpion, este bine de a vă angajat în munca intelectuală, găsirea de obiecte care lipsesc, dezvăluirea secretelor care pentru o lungă perioadă de timp v-au neliniștit, pentru a vă împăca cu cei care sunteți în conflict. Nu ar trebui să fiți sarcastici sau critici cu alții – cuvintele neglijente pot provoca o ceartă pentru e perioadă lungă. Perioadă favorabilă pentru încheierea contractelor importante.

10.07 (de la 9:00) – Luna în Vărsător favorizează lucru în comunitate, originalitatea și spontaneitatea. Fiți atenți cu actele, nu planificați întâlniri serioase și negocieri, și nu achiziționați echipamente noi. În rest, ziua este favorabilă.

11 – 12.07 – Luna în Vărsător. În această perioadă este bine de a vă întâlni cu prietenii și colegii, în special cu cei cu care împărtășiți interese comune, faceți excursii comune la expoziții, pentru a dobândi noi cunoștințe și de a dezvolta tehnologii avansate. Aceste zile sunt favorabile pentru prezentări. Un moment oportun pentru a cumpăra echipament nou.

14.07 (de la 14:00) – Luna în Pești – cea mai bună perioadă pentru a dezvolta abilitățile latente, sensibilitatea se va îmbunătăți. Această zi este utilă pentru activități creative, dar întrebările business și financiare, mai bine să le rezolvați bazându-vă pe intuiție. Zilele sunt perfecte pentru întâlniri, cine romantice precum și pentru înot și saună. Timp favorabil pentru creativitate și caritate. Fiți atenți cu alcoolul.

18.07 (până la ora 14:00) – Luna în Taur. Timp favorabil pentru: cumpărături, de a expune spre chirie imobilul, renovarea și decorarea spațiilor, stabilirea relațiilor cu colegii.

24-25.07 (până la ora 13:00) – Luna în Leu crește expresia iubirii, generozitate și abilitatea de ieși în evidență. Aceste zile sunt favorabile pentru o campanie de publicitate, cumpărături și vizitarea teatrului. Puteți organiza o petrecere, puteți deveni mai generos sau să bucurați pe alții. Un moment oportun să preluați controlul asupra situației.