Prognoza astrologică pentru Iunie 2017 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Prognoza astrologică pentru Iunie 2017

Luna Iunie este marcată astrologic de întoarcerea a două planete importante, Jupiter și Neptun. Aceasta este perioada când planeta își încetinește mișcarea sa și o perioadă nu se mișcă, și aici se intensifică influența acesteia, pot avea loc evenimente importante în lume, în societate și pentru fiecare persoană în parte, dacă aceasta se intersectează cu horoscopul personal.

9.06 plus-minus 2 zile – nu trebuie să aveți încrederea în persoanele ce vă înconjoară, sfatul, care poate veni chiar și de la o persoană autoritară, poate fi greșit. Nu încercați să planificați ceva serios, poate apărea o situație dublă. Va fi nevoie de o concentrare și mobilizare la susținerea examenelor, de exemplu, mai bine nu copiați, căci puteți copia greșeala cuiva.

16.06 plus-minus 4 zile – perioadă de stagnare emoțională, se acumulează supărările, pot fi reacții emoționale dificile, delir, confuzie, aprecierea eronată a situației, apatie. Și, de altfel, „surprize“ neașteptate de la vreme. Dar intuiția nu va eșua în această perioadă, în cazul în care veți avea încredere în ea. Pentru persoanele implicate în creativitate, arta, muzica – aceasta este o perioadă de succes.

Zile favorabile pentru Iunie 2017 (dar nu uitați, că aceasta este o prognoză generală, pentru decizii serioase este nevoie de o consultație astrologică personală)

6.06 – Luna este în semnul complex pentru ea, în Scorpion, dar este armonioasă. O zi bună pentru a începe ceva serios, unde se necesită calități volitive de vigoare, dar în același timp intuiție și înțelegere profundă. „Intensitate“ nu va putea fi evitată, dar cu un rezultat pozitiv. Cumpărăturile mai bine să le planificați după ora 11:00.

10.06 –  poate fi cu succes dimineața, pentru persoanele ce au drept scop, creșterea profesională, succesul și dezvoltarea – Luna în semnul Săgetătorului. De exemplu, puteți rula o campanie de publicitate pe Internet sau de a începe jogging și yoga. Și cu 9:20 până la sfârșitul zilei – Luna este în mers gol (sau inactiv), este mai bine să nu începeți nimic nou și responsabil.

13.06 – în ciuda faptului că pentru mulți este un număr înfricoșător, aceasta este o zi bună. Luna în Vărsător, stabilește deja un mod prietenos, liber de orice condiționări. Dar pentru ora 16:20 nu este recomandabil să cumpărați obiecte de frumusețe, haine și cosmetice, precum și, să mergeți la cosmetolog și de a rezolva problemele cu „inima“.

14.06 – Luna de asemenea este în Vărsător. Ziua este bună, de exemplu, pentru achiziționări a diverselor echipamente, gadget-uri, dar nu alergați după modă, branduri și prestigiu, luați în considerare numai caracteristicile tehnice. Puteți pune în aplicare ideile creative.

19.06 – Luna în Berbec, este o zi bună pentru a începe proiectele care trebuie finisate rapid, care necesită vigoarea și determinare. Puteți rula proiecte startup. A cumpăra echipament sportiv, utilaje.

20.06, 21.06 – Luna este în Taur, în poziția sa puternică – zile favorabile pentru tot felul de achiziții, iar bucuria în urma achiziției se va prelungi pe o perioadă lungă de timp. În aceste zile puteți planifica excursii, întâlniri, sărbători, și tot ce este asociat cu industria de frumusețe: de la proceduri cosmetice până la schimbarea imaginii.

26.06, 27.06 – Luna este în Leu – zile pline de energie și optimism. E bine, de a merge la teatre, expoziții, vizite sau de a primi oaspeți. Puteți merge într-o excursie. Dar este de dorit să cumpărați doar ceea ce nu este legat de frumusețe și design. Și, de asemenea, nu este un moment foarte bun pentru a vizita un cosmetolog. Pentru cei ce suferă de boli de inima, aceasta este perioadă în care trebuie să evitați emoțiile în exces.