Prognoză după semne zodiacale pentru 2021 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Prognoză după semne zodiacale pentru 2021

Luăm Soarele ca punct de iniţial, care, după cum se spune în viața de zi cu zi, persoana Berbec este prezentată prin Soare care se află în semnul Berbecului, iar Taurul este o persoană al cărui Soare este în semnul Taurului etc.

Apropo, pentru cei care nu știu, astrogtrama unei persoane este prezentată prin toate semnele zodiacului, în care toate planetele sistemului nostru solar sunt distribuite într-un anumit mod, pentru fiecare în felul său, plus minunatul nostru satelit Luna – în total 10 obiecte planetare.

Pentru unii, tendințele descrise pentru 2021 mai jos vor funcționa mai la concret, pentru alții mai indirect, în funcție de astrograma natală.

Deci, Soarele și semnul Zodiacului în care este situat este factorul principal care se ia în calcul pentru elaborarea horoscopului pentru anul 2021, pentru fiecare semn.

Orice astrogramă este formată din 12 sectoare care sunt asociate cu anumite zone ale vieții noastre. Planetele se mișcă traversând acese sfere.

Pentru a înțelege situația anului, vom lua în calcul  şi pe Jupiter, care se află tot anul 2021 în Vărsător. La fel îl asociem şi pe Saturn, care şi-a schimbat semnul şi se va afla în Vărsător timp de 2,5 ani înfluienţând toate semnele zodoacale.

Jupiter semnifică expansiune, oportunitate, succes, dezvoltare, mari beneficii.

Saturn – restricții, reguli, responsabilitate, întârzieri, evaluări a situaţiilor.

Rețineți că Jupiter şi Saturn sunt antagoniști, au principii contradictorii. Energiile anilor 2020 și 2021 sunt semnificative prin faptul că aceste planete sunt împreună într-un singur semn, doar în anul precedent în Capricorn (un semn de structură, ordine, restricții, disciplină), iar anul acesta în Vărsător (un semn de idei noi, tehnologii, libertate și progres).

În conformitate cu Vărsătorul, aceste planete se încadrează în punct de referință – unde este Soarele lor.

Jupiter în Vărsător dă dorința de succes personal, disponibilitatea de a se dezvolta și de a realiza.

Saturn este un auditor, care nu vă va permite să începeţi mişcarea până când totul nu este în ordine: sănătate, intențiilr, obiectivele. De mai multe ori vei fi oprit de ceva, forțat să-ți reconsideri capacitățile, să-ți reduci ambițiile, dorințele și pofta dse a acţiona. Drept urmare, vă veți deplasa, deși cu întârziere, dar bine pregătiţi și pentru obiective reale.

Peștii se pregătesc să înceapă înotul lor epic anul acesta în 2021. Adânc în interior, au procese psihologice complexe, contradictorii, dar foarte importante. Aceasta este o perioadă specială pentru Pești, se pare că se întorc la ei înșiși. Cineva se va adânci în religie, cineva în psihologie, iar unii reprezentanți ai Peștilor pot decide să emigreze. Principalul lucru din acest an nu este să vă ignorați corpul, pentru că există pericolul de exacerbare a bolilor cronice.

Pentru Berbec, acesta este un an de planificare pentru viitor. Poate că unele vise se vor împlini (Jupiter va recompensa cu generozitate). Dar dezamăgirea și stoparea realizării planurilor nu pot fi evitate (aceasta este acțiunea lui Saturn). Un aspect important al anului îl constituie relațiile cu prietenii, oamenii cu aceeași idee. Acționați ca o echipă, veți fi mai eficienți și mai de succes, principalul lucru este să distribuiți domeniile de responsabilitate de la bun început.

Pentru mulți Tauri, acesta este un an de realizări (punctul culminant al ciclului Jupiter), cineva așteaptă succesul profesional, promovarea, întărirea autorității, extinderea sferei de influență în afaceri, obținerea unui statut important pentru dvs. (aceasta poate fi căsătoria, în special pentru femei). Dar nu totul va fi ușor. Realul succes îi așteaptă doar pe cei care sunt gata să-și asume povara responsabilității, să o suporte sincer, să respecte regulile și să lucreze din greu (Saturn).

În acest an, Gemenii sunt încurajați să studieze, să-și îmbunătățească calificările, profesionalismul și să se instruiască prin educaţie. O abordare serioasă a acestei probleme în acest an va da roade anul viitor. Pot exista oportunități pentru călătorii interesante (Jupiter), dar sunt posibile dificultăți și întârzieri (Saturn). În mod ideal, dacă reușiți să combinați afacerea cu plăcerea, de exemplu, călătorii de afaceri sau călătorii de instruire.

Pentru Cancer energiile acestui an contribuie la menținerea lor într-o formă bună, relaxare nu se prevede. Jupiter și Saturn pe tărâmul crizelor. Ei bine, fortificarea și capacitatea de a se concentra, sunt abilități foarte utile. Nu ar trebui să vă angajați în datorii – „Saturn spune” că datoriile vor fi greu de returnat. Ai grijă de sănătatea ta. Pentru energii și practici oculte, anul este chiar foarte bun.

Pentru Leu, subiectul principal al anului este publicitatea, relațiile, orice fel de parteneriat. Cineva decide să se căsătorească (dar avertizăm imediat, nu totul este simplu cu aşa eveniment), dar cineva, dimpotrivă, intrerupe relația; alții vor fi în procesul de cooperare în afaceri și aici sunt posibile vicisitudinile lor; numărul clienților va fi în ascensiune, dar clienţii vor fi dificili. Jupiter va oferi oportunități interesante, iar Saturn, ca întotdeauna, va ridica problema responsabilității reciproce. Succesul anului depinde de capacitatea de a negocia.

Pentru Fecioare, anul va fi plin de o atmosferă foarte familiară, cel puțin vor trebui să facă ceea ce pot face foarte bine – munca, multă și grea. Nu te-au speriat, nu-i așa? Mulți vor putea găsi un loc de muncă mai prestigios și mai promițător sau vor avansa la locul de muncă cel vechi (Jupiter), dar își vor crește și responsabilitatea și își vor reduce timpul liber (Saturn). Nu uita de sănătate, finalizează tratamentul până la capăt,  construiește mai degrabă un astfel de stil de viață, încât nicio infecție să nu te observe.

Balanțele din acest an pot experimenta situații conflictuale în sfera emoțional-romantică – dragostea și răcirea sentimentelor. În hobby – pasiunea și pierderea interesului. Noi șanse și lipsa de dorință de a-și asuma riscuri în afaceri. În general, ceea ce nu este grav și instabil se poate estompa complet sau pe fundal. Și ceea ce este profund și serios va câștiga un punct de sprijin. Copiii vor avea nevoie de o atenție specială. Poate că nașterea copiilor sau nepoților, au încărcat, sentimente mixte de bucurie și experiențe. Și este foarte important să fii atent în timpul sarcinii.

Viața multor Scorpioni va fi concentrată pe probleme de familie, aspecte legate de proprietăți imobiliare, terenuri. Mai mult, evenimentele se vor dezvolta în mod contradictoriu. Pot apărea noi oportunități. De exemplu, achiziționarea unui apartament, o casă, extinderea spațiului locativ, amenajarea teritoriului, dar realizarea acestor oportunități vor necesita mai multe resurse (efort, bani, timp) decât se aștepta. Este posibilă susținerea părinților, aceștia vor necesita mai multă atenție.

Pentru Săgetători, anul acesta va fi plin de activitate intelectuală, comunicare, călătorii cel mai probabil, de natură comercială. Un an important pentru cei care studiază, conscraţi-vă muncii serioasă, depuneţi mari eforturi. Jupiter, vă oferă interes și perspective, dar Saturn este un examinator foarte strict. Un aspect important al anului îl constituie relațiile cu frații, surorile, și aici sunt posibile situații contradictorii, tratează situațiile emergente cu înțelegere și condescendență.

Capricornii au început anul trecut, pentru ei principalul subiect al acestui an sunt resursele. Resursele sunt sănătatea, abilitățile, proprietatea, banii. Jupiter este gata să înmulțească cu generozitate tot acest an și va deschide noi oportunități, de exemplu, pentru a câștiga bani. Iar Saturn va opune restricţii condițiilor, vor exista întotdeauna „găuri” în care va fi necesar să se investească banii câștigați, de exemplu, în sănătate.

Traducere, astrolog-psiholog, P. Arcan