Horoscop 2016 | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Horoscop 2016

Berbec
Berbecii vor fi susținuți de stele în activitatea profesională, posibil vor primi o promovare, poate va fi recunoscută autoritatea lor. Și, din septembrie este de așteptat schimbări pozitive în viața personală.
Psihologic nu este o perioadă ușoară, vor avea situații pline de stres emoțional și nemulțumiri. Poate ar trebui să mergeți la un psiholog, dar în nici un caz nu rezolvați problemele prin alcool.
Nu este un moment bun pentru a călători, în special punctele de trecere (emigrație). Începeți să practicați diferite exerciții fizice, care va vor asigura o condiție fizică și psihologică bună pe viitor.

Taur
Mulți Tauri vor avea parte de experiențe romantice. Posibil va apărea un copil în familie, griji plăcute legate de copii, de exemplu, poate veți trimite copiii la studii în străinătate. Dar stelele recomanda să evitați relațiile întâmplătoare, căci pot avea consecințe imprevizibile.
Este recomandabil să nu intrați în datorii. Există dificultăți materiale, probleme cu sănătatea partenerului.
Din septembrie, va apărea o posibilitate de a schimba locul de muncă, pentru o poziție mai prestigioasă. Dacă aveți probleme de sănătate, puteți conta pe ameliorarea situației.

Gemeni
Mulți Gemeni vor dedica acest an construirii unui „cuib“ confortabil, este de natura lor de a îmbunătăți condițiile de viață. Puteți conta pe sprijinul părinților. Vor exista achiziții mari în casă. Din toamnă veți putea începe să vă gândiți la copii.
Apariția a unor responsabilități suplimentare în familie va consolida relațiile și în mod semnificativ vor îmbunătăți relația cu a doua jumătate, în caz contrar, există pericolul de răcire a relațiilor, și în toamnă puteți începe să căutați pe altcineva.

Rac
În cazul racilor, aceștia vor avea relații armonioase cu familia și vecinii. O mulțime de călătorii, există posibilitatea de emigrare. Poate veți familiariza cu viitorul soț. Dar nu este cel mai bun timp pentru călătorii la distanțe mari.
Poate vă veți aminti de boli cronice. Încercați să duceți un mode de viață sănătos. La serviciul nu este cea mai favorabilă perioadă, căci vor exista intrigi, și ca rezultat va apărea o dorință de a părăsi locul de muncă.
Din septembrie, evenimente plăcute în casa și familiei, va apărea o posibilitate de a lucra la domiciliu.

Leu
În anul ce vine, nativii din zodia Leu vor avea mult de muncit, dar această muncă va fi cu siguranță răsplătită. Creșterea venitului, va conduce și spre creșterea cheltuielilor. Ca o opțiune, necesitatea de a cheltui mai mult pentru copii.
Pot exista dezamăgire în dragoste, nu este cel mai bun moment pentru concepere. Încercați să nu faceți achiziții majore, puteți pierde bani. O perioadă bună pentru înregistrarea actelor. Unele dintre rude vă pot părăsi.
A doua jumătate a anului va fi cu succes, în special pentru cei care învață sau sunt angajați în activități comerciale.

Fecioara

Pentru nativii din zodia Fecioara acum este o perioadă importantă – începutul unei noi etape în viață, ar fi trebuit să vă gândiți serios să începeți ceva, ce va contribui la creșterea, dezvoltarea, prosperitatea, ce va aduce bucurie, pentru a da un sentiment de împlinire a vieții.
Pot exista noi interese. Multe Fecioare vor primi bucurii de la copiii, ar trebui să încercați să lucrați împreună, sau să faceți practici energetice.
În relațiile de familie va fi important să fiți sinceri și deschiși. Mai multă atenție va trebui să se acorde părinților. Din toamnă, puteți aștepta îmbunătățirea situației financiare.

Balanța
Balanțele pot conta pe ajutorul partenerilor secreți. Pot avea loc excursii importante, cu tematică spirituală. Eficiente vor fi cursurile în psihologie sau științe oculte.
Pot apărea probleme de sănătate în familie. Atunci când se lucrează cu acte, trebuie să fiți foarte atenți și precauți, verificați din nou cu atenție tot, pentru a evita greșeli. Fiți atenți pe drumuri.
Odată cu luna septembrie, puteți stabili noi obiective, deoarece veți avea putere și dorința de a le realiza.

Scorpion
Pentru Scorpioni va apărea un cerc nou social și sprijinul prietenilor influenți. Puteți începe să aspirați la idei și planuri mari pentru viitor, care cu siguranță se vor realiza. Puteți merge în călătorie cu prietenii. Acest an este o perioada de succes pentru activitatea publică și politică.
În ceea ce privește bani, este de dorit să fiți mai economi – poate apărea un sentiment de nesiguranță. Există posibilitatea unor cheltuieli majore, eventual pentru copii.
Fiți atenți la sănătate, căci pot reveni careva boli cronice. În a doua jumătate a anului va fi benefic un tratament balnear.

Săgetător
Săgetătorii se pot aștepta la o mărire de salariu, un loc de muncă mai prestigios, cu o perspectivă de creștere. Acest lucru va fi foarte bine reflectat în situația financiară.
Vor apărea responsabilități suplimentare în familie, casa vă poate lua o mulțime de energie. Veți avea nevoie de auto-disciplina, în această perioadă trebuie să învățați să vă organizași din interior, și să vă formați o atitudine mai serioasă pentru viață.
În a doua jumătate a anului apare un sentiment mai mare de libertate, o perspectivă optimistă. Puteți conta pe sprijinul prietenilor.

Capricorn
Nativii din această zodie vor avea parte de o călătorie de succes, care îi promite dragoste în străinătate. Puteți să vă înscrieți la universitate, sau la alte activități educaționale. Posibil să aveți o schimbare în viziunile existențiale. Este o perioadă bună pentru activități științifice, apărarea lucrărilor științifice.
Stelele recomandă Capricornilor să-și umple viată cu activități intense, diverse, pentru a evita stările depresive, ceea ce este foarte probabil.
Din septembrie, timpul pentru depresie va fi foarte puțin, pentru că se vor deschide noi perspective pentru carieră.

Vărsător
Această perioada este caracterizată de un succes pentru cei care sunt implicați în afaceri, care lucrează în agențiile de aplicare a legii, precum și ocultiștii.
Este benefic să vă angajați în activități caritabile. Turbulențele financiare pot împiedica punerea în aplicare a unor planuri specifice, sau pot apărea probleme cu prietenii care au nevoie de sprijin financiar.
Din septembrie, ar putea fi posibil cu succes să mergeți în străinătate, pentru a merge la un colegiu și a obține o nouă calificare.

Pește
Există posibilitatea de a avea probleme la locul de muncă cu șeful, jocuri secrete, și ca o consecință, pierderea reputației și a poziției existente. Greutățile, nu întotdeauna justificate, la locul de muncă, și sentimentul că nu sunteți apreciat, va genera dorința de a ieși din acest cerc.
Puteți conta pe sprijinul partenerilor și prietenilor. Împrejur pot apărea suporteri. Se vor îmbunătăți relațiile cu partenerul, și va apărea posibilitatea de a ajunge la un nou nivel de înțelegere. De exemplu, munca în comun asupra unui proiect interesant va consolida relațiile.
Din septembrie, poziția financiară a unui din parteneri se va îmbunătăți. Puteți lua credit, sau împrumuta unui prieten.