ro
info@urania.md 022-755-644

Iată și aprilie! Natura începe să prindă pe deplin viață

și să ne bucure cu razele solare, o revoltă de culori, cântec de păsări

și oportunitatea de a fi tot mai des în aer liber!

 

Din 2.04 până în 25.04 - Mercur se transformă în mișcare retro - Din punct de vedere al ezoterismului, aceasta este o întoarcere în trecut, întoarcerea spre interior, regândirea experienței acumulate.

În viața obișnuită, pot apărea probleme în domeniul comunicațiilor, sunt posibile certuri, conflicte și neînțelegeri. Se recomandă să nu răspundeți la grosolănie cu grosolănie. Este posibil să reînnoiești vechile relații, dragoste sau prietenie.

Să vă reamintim încă o dată ce este mai bine să nu faceți în această perioadă:

Este mai bine să amânați tranzacțiile financiare mari. Nu trebuie să împrumutați sau să dați bani în împrumut, nu cumpărați nimic nou, în special echipamente. Nu este recomandat să începeți proiecte noi. Este mai bine să scrieți ideile și planurile pentru a putea fi implementate ulterior. Este indicat să amânați semnarea documentelor importante, schimbarea locului de muncă și preluarea unui nou post.

Operația trebuie evitată pentru a evita recidivele în viitor. Când călătoriți, trebuie să fiți atenți la orarele de transport (se pot schimba); de asemenea, sunt posibile probleme tehnice, defecțiuni de transport și circumstanțe neprevăzute.

Care este cel mai bun lucru de făcut în această perioadă:

Este posibil și necesar să restabiliți ordinea în afaceri și în casă, de exemplu, îndepărtați molozul. Curățați-vă lista de prieteni de pe rețelele sociale, revizuiți partea informațională a vieții tale. Poți să termini ceea ce ai început, să mergi în locuri în care ai fost deja, să cumperi lucruri de mîna a doua. Finalizați proiectele vechi.

5.04 – Venus trece în semnul Berbecului. Începe o perioadă de agravare de primăvară și de contradicții în relații. Sentimentele aprinse sunt înlocuite cu experiențe puternice. Există o lipsă de fonduri pentru cheltuielile zilnice. Va fi probabil necesar un control strict al cheltulilor și regim economic.

8.04 - eclipsa totala de luna pe axa Balanta - Berbec. Coridorul eclipselor, care a început pe 25 martie, se încheie. În această perioadă, unii se simt nu prea bine, pierderea forței și epuizarea emoțională. În aceste zile este mai bine să mergi mai mult și să faci lucruri care să-ți aducă plăcere. Meditația și ritualurile de curățare vor fi utile.

Încercați să vă controlați manifestările emoționale pentru a nu provoca un conflict; este mai bine să încercați, luând inițiativa, să le restaurați pe cele distruse anterior.

Acesta este un moment prost pentru tranzacții, deschiderea de noi proiecte și schimbarea profesiilor, mutarea, formalizarea relațiilor și altele.

20.04 – Soarele trece în zodia Taurului. Această perioadă ne va permite să devenim mai precauți, practici și perseverenți. Va fi mai dificil să luați decizii cu privire la ceva nou și tot ceea ce este necesar să folosiți o abordare flexibilă. Comunicarea cu natura sau un scaun confortabil în fața televizorului cu un sandviș delicios va ajuta la ameliorarea stresului.

30.04 – Marte trece în zodia Berbec. În acest moment, oamenii devin mai energici, hotărâți, activi și proactivi. Sunt cât mai deschiși în acțiunile lor.Unii pot trezi spiritul de luptă și competiție, dorința de a ieși învingători din orice luptă, de a apăra ceea ce au câștigat, de a susține dreptatea, care este adesea însoțită de conflicte și stres. Cel mai bine este să direcționați această energie către faptele de muncă.

Zile favorabile

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus; acestea sunt perioade în care Luna, înainte de a părăsi semnul, este doar pe aspecte armonioase).

03.04.2024, 6:12 - 7:40 – Luna în Capricorn

Astăzi, „cel care se trezește devreme...” este un tip grozav. Este un interval foarte scurt, dar dacă te organizezi, iar Capricornul facilitează acest lucru, poți profita de această perioadă. Luăm în calcul retrogradul lui Mercur, coridorul eclipsei - nu începem ceva nou. Puteți trimite un mesaj important, puteți lansa o etapă intermediară a unui proiect sau promovare, vă puteți înscrie la un examen sau puteți programa o întâlnire importantă.

  4.04.2024, 22:24 - 5.04.2024, 7:39 – Luna în Vărsător

Timp pentru „bufnițele de noapte” și „lacăuțele”, pentru cei care lucrează de la distanță sau în alte fusuri orare. Puteți folosi recomandările din perioada anterioară. Este, de asemenea, bun pentru studiu, activitate intelectuală, rețele și călătorii.

06.04.2024, 12:15 - 07.04.2024, 10:26 – Luna în Pești

Luna este în scădere profundă, „balsamică”, dar nu este încă în semnul lunii noi. Economisim energie. Este mai bine să nu planificați evenimente active în acest weekend. Dacă incluzi în programul tău recreere, în special în natură, o piscină, tratamente spa, practici meditative, atunci vei acumula potențial puternic, eficiență și productivitate pentru întreaga săptămână de lucru.

09.04.2024, 16:40 - 11.04.2024, 12:03 – Luna în Taur

O perioadă destul de largă, Luna în creștere și un semn puternic pentru sine, contribuie la chestiuni practice. Un moment bun pentru a implementa proiecte de afaceri, mai ales dacă sunt legate de producție. Fă ceva plăcut, de exemplu, fii atent la corpul tău, nu-ți ignora dorințele și nevoile, desigur, în limitele a ceea ce este rezonabil și cu adevărat util. Răsfățați-vă cu alimente delicioase și hrănitoare.

15.04.2024, 21:15 - 16.04.2024, 1:21 – Luna în Rac

Dedică acest timp celor dragi, familiei, copiilor. Poate că căldura, atenția și grija voastră vor ajuta foarte mult pe cineva astăzi. Fii atent și la tine, odihnește-te, culcă-te devreme când Luna este în Rac - acest lucru este important.

17.04.2024, 23:25 - 18.04.2024, 14:01 – Luna în Leu

Luna este într-un semn de foc, timp pentru procese active, vibrante, timp pentru a te exprima, lansa următoarea etapă a unui proiect, publicitate. Factorii importanți pentru succesul în orice afacere sunt interesul și pasiunea.

25.04.2024, 14:00 - 26.04.2024, 1:16 – Luna în Scorpion

Perioada este caracterizată de o stare de spirit activă. Multă energie pentru rezolvarea problemelor în care este nevoie de presiune și perseverență, de exemplu, în politică și în afaceri. Dar este important să urmăriți cuvintele, pentru că... Mercur este staționar, tot ce se spune va avea rezonanță. Favorabil pentru activitățile de cercetare, precum și pentru practicile energetice.

29.04.2024, 17:50 - 30.04.2024, 17:19 – Luna în Capricorn

O atitudine serioasă de afaceri și capacitatea de a se autoorganiza vă vor permite să obțineți rezultate practice bune. Aceasta nu este o perioadă ușoară din punct de vedere emoțional, așa că vă recomandăm să vă implicați îndeaproape în proces și să nu fiți distras de lucruri inutile. O perioadă bună pentru începerea proiectelor pe termen lung; dezvoltarea nu va fi rapidă, ci stabilă.