ro
info@urania.md 022-755-644

Eata si  ultima lună de vară! Trebuie să ai timp să te odihnești, să acumulezi putere

și te pregătesti pentru perioada de lucru!


4.08 - Mercur trece în zodia Fecioarei - În acest moment, sunt apreciate doar informații specifice și clare, rareori cred în cuvânt, acționează în limita instrucțiunilor. Gândurile sunt adesea ocupate de muncă sau de sănătate. Contactele sunt în mare parte de afaceri, discuțiile goale de obicei nu se întâmplă în acest moment.

11 august - Venus intra in zodia Leului - Perioada in care iti doresti complimente, admiratie si marturisiri pasionale. În aceste zile, numărul întâlnirilor romantice crește. Sentimentele devin arzătoare, pasionale, se manifestă deschis și chiar oarecum teatral. Oamenii devin din ce în ce mai generoși.

20 august - Marte trece în zodia Gemeni - începe o perioadă de activitate mentală sporită, noi contacte, proiecte și decizii gândite. Dorința de independență și intoleranța față de restricții sunt în creștere. Dar, în același timp, agresivitatea și conflictul sunt reduse, va fi mai ușor să negociezi cu partenerii de afaceri, să ajungi la un acord reciproc avantajos.

23.08 - Soarele trece în zodia Fecioarei - Un moment bun pentru a rezuma și a planifica. Și, de asemenea, poate exista și dorința de a pune lucrurile în ordine în afaceri și documente. O formulare clară a gândurilor va fi mai ușoară, profitați de moment. În același timp, există tendința de a-i critica pe ceilalți, de a le sublinia lipsurile. Pentru a nu crea teren pentru conflicte, amintiți-vă că nu există oameni ideali.

26 august - Mercur intră în zodia Balanței - Sentimentele vor influența calitatea percepției informației. Există dorința de a comunica spiritual pe teme de relații, artă, estetică. Contactele devin mai selective, iar comunicarea diplomatică. Munca intelectuală se face cel mai bine în echipă sau în grup.

Zile favorabile august 2022

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).


01.08.2022, 21:50 - 2.08.2022, 1:28 - Luna în Fecioară

Timpul este târziu, intervalul nu este mare. Dar vei fi mulțumit dacă faci ceva util pentru tine sau pentru alții. Bun pentru cumpărături online. Proceduri de wellness. Pentru a lansa proiecte pe Internet.

06.08.2022, 06:47 - 14:23 - Luna în Scorpion

Aceasta sâmbăta este o perioadă de bună concentrare interioară, energii intense. Susceptibilitatea ridicată și capacitatea de a lua decizii intuitiv vor ajuta la eficiență. Astăzi, dificultățile nu sperie, ci mai degrabă motivează.

09.08.2022, 11:24 - 10.08.2022, 16:44 - Luna în Capricorn

Acesta este momentul în care suntem încordați, concentrați, alerti, dar este mai ușor să ne adunăm și să ne organizăm. Planificăm cazuri practice care necesită răbdare și perseverență. Capricornul nu promite progrese rapide, dar poți conta pe stabilitate și longevitate.

13.08.2022, 22:02 - 14.08.2022, 17:52 - Luna în Pești

Acest weekend este perfect pentru a face ceva care relaxează, ameliorează stresul. Odihnește-te lângă apă, muzică, meditație, masaje, aromoterapie sau orice te ajută să te înnoesti. Și acest lucru este foarte necesar, având în vedere situația de pe cer. Chiar și lucrurile, dacă există, pot fi făcute cu o cheltuială minimă de efort dacă „prindeți valul” corect.

21.08.2022, 17:29 - 22.08.2022, 1:06 - Luna în Gemeni

Această perioadă este bună pentru publicitate, informațiile de rulare se vor răspândi foarte repede.  În aceasta searade duminica, puteti planifica o intalnire cu prietenii sau doar o plimbare in locuri interesante. Oportunitatea de a comunica și de a schimba impresiile va aduce multora o mare satisfacție.

24.08.2022, 9:17 - 12:40 - Luna în Rac

Un moment minunat pentru a avea grijă de familie, de cei dragi, de copii, de a petrece timp împreună. De exemplu, cu copiii, poți să mergi la piața școlii și să cumperi cu succes tot ce ai nevoie pentru școală. Gătiți cina împreună, ceea ce vă va aduce mai aproape.

29.08.2022, 2:27 - 6:07 - Luna în Fecioară

Acest timp în regiunea noastră, poate, este cel mai bine petrecut într-un vis. Ei bine, dar persoanele matinale ar putea face ceva. Cum se spune „cine se trezește devreme...”. Un moment bun pentru a începe să vă altoiți obiceiuri bune. De exemplu, facem practici de wellness, bem smoothie-uri verzi, împrospătăm, curățăm spațiul.