ro
info@urania.md 022-755-644

Astropreviziunile semnelor zodiacale pentru 2024

În astropreviziuni ne bazăm pe poziția lui Jupiter. Aceasta este o planetă care rămâne într-un singur semn zodiacal timp de aproximativ un an. Și nu uniformitatea în mișcare dă schimbarea, așa că puteți observa adesea că în timpul anului calendaristic Jupiter afectează 2 semne. În 2024 este Taurul și Gemenii. Jupiter este planeta succesului. Să încercăm să ne dăm seama ce perspective deschide pentru fiecare semn solar.

Jupiter este încă în Taur până în primele zile ale lunii martie. Și atunci planeta marii fericiri se va muta impunător în zodia Gemeni. Prin urmare, Taurul, profită de perioada pentru a deveni mai încrezător în câștigarea autorității și consolidarea succesului și a angajamentelor lansate în 2023. Și în primăvară începe timpul de îmbunătățire și creștere în sfera materială și financiară: pentru unii, salariile vor crește, pentru alții, veniturile din afaceri, pentru alții, subvențiile pot crește semnificativ.

Și pentru Gemeni, în consecință, începând din primăvară, este timpul să se angajeze în noi procese; Jupiter deschide oportunități și perspective favorabile care vor germina și se vor dezvolta pe parcursul a 12 ani. Îndreptați umerii, Gemenii, și mergeți înainte, voi sunteți eroii acestui an! Începutul anului este un moment al însumării, precum și al înființării și pregătirii interne pentru început. Apropo, o perioadă de iarnă reușită pentru cei care lucrează de la distanță.

În timp ce Jupiter este încă în Taur, Berbecul va continua să descopere noi oportunități de câștig care îi vor ajuta să-și crească semnificativ veniturile. Și începând din primăvară, multe cercuri sociale ale Berbecului se vor extinde semnificativ, pot fi mai multe lucruri de făcut care necesită multă călătorie și va exista posibilitatea de a cumpăra o mașină. Puteți conta pe sprijinul celor dragi.

Racului i se recomandă să viseaze și își ofere perspective pentru viitor. O poziție oarecum detașată, contemplativă este foarte naturală pe tot parcursul anului. La începutul anului, în cercul tău de prieteni asemănători pot apărea astfel de oameni, datorită cărora, în timp, viața se poate schimba în bine. Din primăvară, lucrurile care necesită activitate și inițiativă excesivă nu au fost arătate; s-ar putea să nu fie suficientă forță pentru a le reuși.

Mulți Lei anul trecut s-au îndreptat activ spre vârful „Olimpului” lor, iar la începutul anului 2024, în procesul de realizări, de consolidare a pozițiilor: cineva va fi promovat, cineva își va extinde sfera de influență. În primăvară, interesul pentru acest tip de succes va începe să scadă, dar vor apărea noi idei pentru proiecte viitoare. Veți dori să aveți o comunicare informală, de exemplu, pentru a vă vizita mai mult cercul de prieteni.

Din  Taur în Fecioară, Jupiter formează un aspect armonios, așa că anul trecut și începutul anului 2024 este o perioadă de oportunități favorabile pentru Fecioare, în special pentru cei care se ocupă de întrebări juridice, studiază sau predau. Timp bun pentru a călători. Din primăvară, Jupiter va intra în sfera în care se formează un anumit rezultat; tot ceea ce a fost realizat va primi o evaluare obiectivă. Profesioniștii din domeniul lor vor fi foarte apreciați. Pentru mulți, va apărea oportunitatea de a lua o poziție de autoritate, de a câștiga respect și recunoaștere.

Începutul anului și întreaga perioadă de iarnă pentru Balanță este momentul pentru a rezolva probleme complexe care necesită concentrare și rezistență, dar Jupiter indică faptul că tocmai datorită acestui lucru se poate obține succesul. Un moment bun pentru investiții, asigurări, cineva va contracta un împrumut în condiții favorabile. Din martie, perioada de extindere a legăturilor, cineva va atinge un nivel  internațional. Dacă activitățile educaționale au succes, cineva va avea ocazia să călătorească.

Mulți Scorpioni și-au extins sfera de influență de anul trecut și din primele 3 luni ale anului 2024. Pentru unii este publicitate, lucru activ cu oamenii, unii obțin succes prin parteneriate, iar pentru alții va fi o oportunitate de a-și aranja cu succes viața personală. Din luna martie, Jupiter a intrat într-o fază care creează procese intense, care, de altfel, sunt foarte apropiate de energia Scorpionilor. O perioadă de testare a puterii și viabilității parteneriatelor. O perioadă ideală pentru cercetări aprofundate, precum și pentru investigații, investiții și împrumuturi. Datorită acestui fapt, mulți vor obține succes, inclusiv succes financiar.

Pentru Săgetători, de anul trecut și până în martie, este momentul să schimbăm spre bine situația de la locul de muncă, asta înseamnă îmbunătățirea condițiilor, poate o promovare. Sau poate cineva și-a schimbat deja locul de muncă, a găsit o opțiune mai bună și, dacă nu un job de vis, atunci cel puțin unul foarte demn și promițător. În primăvară, Jupiter va aborda tema relațiilor și parteneriatelor. Da, aici vor apărea noi perspective și cercul tău social se va extinde. De exemplu, pentru cei interesați, baza de clienți va fi completată sau vor apărea candidați promițători pentru parteneri de viață.

Capricornii se află acum într-o perioadă în care pot atinge succesul prin pasiune și imersiune în acest proces. Unii pot dezvolta noi hobby-uri care vor aduce noi culori la viață, alții pot fi încântați de copiii lor cu succesele lor, iar alții vor experimenta un sentiment romantic puternic. Din primele zile ale lunii martie, se deschid perspective de succes legate de muncă. Mai multe griji și bătăi de cap în viața de zi cu zi: la serviciu și acasă. Iar rezolvarea acestor probleme vă poate crește semnificativ autoritatea și stima de sine.

Pentru mulți Vărsători, problemele de familie sunt acum în prim plan; sunt deschise oportunități pentru a-și îmbunătăți condițiile de viață, de exemplu, pentru a-și îmbunătăți sau extinde spațiul de locuit. Succes în activități legate de agricultură și imobiliare. Începând cu luna martie pot apărea noi hobby-uri și interese, unii vor face sport cu entuziasm, alții vor deveni antreprenori, iar alții se vor îndrăgosti. Realizări și perspective noi de la copii sau datorită copiilor sunt probabile.

Pentru Pesti, anul trecut si toata perioada de iarna este un moment in care cercul de prieteni se poate extinde, calatoriile sunt posibile, succesul datorita activitatii intelectuale, o perioada buna pentru studiu, si poti conta pe sprijinul celor dragi. Apoi, din primele zile ale lunii martie, Jupiter deschide perspective legate de imobiliare, dacă în planuri, profitati de perioadă. Cel puțin, va exista posibilitatea de a îmbunătăți atmosfera în familie și de a îmbunătăți spațiul la domiciliu.