ro
info@urania.md 022-755-644

Iarnă fericită tuturor! Pregătirea pentru sărbători să dea tuturor bucurie, optimism și speranță!

 

7.12 - Mercur intră în semnul zodiacal a Capricornului. În gândire și comunicare, o persoană devine mai constructivă și mai profesionistă. Discuțiile goale pot fi enervante. Dar, pe de altă parte, există mai multă răbdare și perseverență în stăpânirea informațiilor, dorința de a obține rezultate.

10.12 - Venus intră în semnul zodiacal a Capricornului. Vine o perioadă de reținere în manifestarea sentimentelor, severitatea aprecierilor, seriozitatea intențiilor. Sentimentele și dorințele sunt sub controlul strict al minții. La încheierea unei căsătorii, va fi important să semnezi un contract de căsătorie. Dacă ne certăm în aceastî perioada, este foarte greu de împăcat.

20.12 - Jupiter trece din nou în semnul  zodiacal Berbec. Ultima trecere a lui Jupiter (deja în mișcare directă) în acest semn, care are loc o dată în 12 ani. În acest moment, Jupiter mărește succesul și îmbunătățește lucrurile. Succesul îi așteaptă pe cei care tind spre independență, își asumă cu îndrăzneală obligații, cărora nu le este frică de ceva nou. Dar pentru proiectele pe termen lung, uneori este posibil să nu existe suficientă siguranță. Manifestări precum aroganța, exagerarea propriei importanțe, poate crește expansiunea.

21.12 - Soarele intră în semnul zodiacal a Capricornului. Asemenea calități precum perseverența, rezistența, calmul și diligența devin importante. Prin răbdare, respectarea regulilor și legilor în această perioadă va fi mai ușor să desfășurăm afaceri și să obțineți rezultate. Iar neglijarea legii va fi oprită prin măsuri mai stricte.

22 decembrie este ziua Solstițiului de Iarnă (cea mai lungă noapte din an). Din această zi, partea de lumină a zilei începe să crească.

29 decembrie - Mercur devine retro. Aceasta este o perioadă tradițională de întârzieri în obținerea informațiilor, operarea comunicațiilor. Pot exista probleme în călătoriile de afaceri, oformare actelor, circulația mărfurilor și numerarului. Este mai bine să controlați detaliile, astfel încât greșelile să nu aibă consecințe grave. Este mai bine să începeți noi proiecte după întoarcerea lui Mercur în mișcarea directă.

În această perioadă, este bine să termini ceea ce ai început, mai ales ceea ce are legătură cu activitatea intelectuală, să te întorci la vechile relații, iar dacă faci cumpărături, atunci doar la mâna a doua.

 

Zile favorabile decembrie 2022

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

1.12.2022, 16:24 - 2.12.2022, 4:44 - Luna în Pești

Momentul în care suntem mai impresionați și mai intuitivi. Astăzi, fără stres inutil, prinzând un val, alegând strategia potrivită, poți face multe. Moment bun pentru a vizita un psiholog. Puteți planifica o excursie la cumpărături, de exemplu, pentru a cumpăra pantofi.

6.12.2022, 15:54 - 21:01 - Luna în Taur

Acesta este momentul pentru o acțiune atentă și temeinică. O zi bună pentru rezolvarea problemelor practice. Puteți începe proiecte pe termen lung. Favorabil pentru achizitii utile, aplicabile, necesare, pentru a merge la salon.

11.12.2022, 16:11 - 20:48 - Luna în Rac

Puteți petrece această seară de duminică alături de familia și cei dragi, ceea ce vă va umple de emoții pozitive și vă va oferi putere pentru întreaga săptămână de lucru. Puteți planifica o excursie comună la cinema, cafenea, centru comercial (achizițiile vor avea succes).

13.12.2022, 16:09 - 17:51 - Luna în Leu

Intervalul nu este deloc mare, dar poate fi util cuiva. De exemplu, puteți face o programare cu maestrul în salon pentru această perioadă. Faceți o achiziție importantă, chiar și online. Un moment bun pentru a lansa o promoție.

20.12.2022, 18:42 - 21.12.2022, 4:44 - Luna în Scorpion

O zi intensă, dar seara promite a fi foarte productivă dacă te implici serios în proces. Nu planifica prea multe lucruri, dar se poate face ceva substanțial și dificil pentru tine. Scorpionul este un semn de apă, așa că apa astăzi umple, curăță și vindecă în mod deosebit de eficient.

24.12.2022, 8:37 - 25.12.2022, 5:10 - Luna în Capricorn

Ziua nu este ideală, un semn dificil pentru Lună, care este încă și în semnul lunii noi, dar deja în creștere. Așa că în ajunul Crăciunului, vor fi mai multe forțe și resurse pentru a vă pregăti pentru vacanță. Este prea devreme pentru acțiuni serioase, dar este deja posibil să se facă planuri.

28.12.2022, 1:54 - 29.12.2022, 8:20 - Luna în Pești

Perioada în care suntem deosebit de sensibili la atmosfera înconjurătoare, așa că încearcă să fii în locuri în care este lumină, festivă, armonioasă, absorbiți energiile bucuriei și împărtășiți-le acolo unde nu sunt suficiente. În aceste zile, poți alege intuitiv cu foarte mult succes cadouri pentru rude și prieteni, și poate pentru cei care au nevoie de atenție și sprijin.