ro
info@urania.md 022-755-644

Vara se termină! O perioadă bună pentru a avea timp să vă bucurați de vacanță și să vă planificați afacerea cu pierderi minime de timp și efort!

12.08 – Mercur trece în semnul Fecioarei.
În acest moment, sunt apreciate doar informațiile specifice și clare, este greu de crezut ceea ce se spune, nu cedează emoțiilor, acționează în cadrul instrucțiunilor și își îndeplinesc în mod clar îndatoririle. Gândurile sunt mai des ocupate de muncă sau sănătate. Contactele sunt în principal de afaceri, conversațiile goale de obicei nu au loc în acest moment.

16.08 – Venus trece in semnul Balanței.
Se manifesta toleranța față de sentimentele și dorințele altor oameni, în caracterul persoanei există mai multă liniște decât agresiune. În comunicare sunt apreciate sensibilitatea, delicatețea, tactul. O perioadă bună pentru orice evenimente legate de artă, modă. Oamenii cheltuiesc mai mult pe plăcere și frumusețe. În domeniul relațiilor de dragoste, există o îmbunătățire, acesta este un moment propice pentru o logodnă, sărbătoare de nuntă sau alte sărbători. În cel mai rău caz, starea de capriciu și nemulțumire.

23.08 – Soarele trece în semnul Fecioarei.
Moment bun pentru bilanț și planificare. Și, de asemenea, poate exista dorința de a pune lucrurile în ordine în afaceri și documente. Va fi mai ușor să vă formulați clar gândurile, să profitați de moment. În același timp, există tendința de a-i critica pe ceilalți, de a le arăta limitele lor. Pentru a nu crea motive de conflict, amintiți-vă că nu există oameni ideali.

30.08 – Mercur trece în zodia Balanței.
Sentimentele vor influența calitatea percepției informației. Există dorința de a purta o conversație sinceră despre relații, artă și estetică. Contactele devin mai selective, iar comunicarea este mai diplomatică. Munca intelectuală se face cel mai bine în echipă sau grup. Respirația corectă are un efect pozitiv asupra sănătății.

Zilele favorabile ale lunii august 2021

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioadele în care Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi semnul).

4.08.2021, 9:55 – 22:37 – Luna în Gemeni

Luna se află astăzi într-un semn ușor, relaxat și pozitiv. Capacitatea de a observa detaliile vă va ajuta să fiți eficienți și rapizi în afaceri, studiu, comunicare. Iar capacitatea de a te bucura de lucruri mici va aduce un sentiment de satisfacție. De exemplu, puteți cumpăra diferite lucruri utile sau cărți interesante.

Doamnelor se recomanda astăzi să-și ingrijeasca mâinile, chiar și îngrijirea blândă va fi foarte eficientă. Puteți programa o vizită la salonul de coafură. Plimbați-vă mai mult, mergeți la aer curat, acest lucru este deosebit de important astăzi.

11.08.2021, 10:16 – 14:21 – Luna în Fecioară

Astăzi, chiar daca și nu sunt organizate, se pot aduna și face o mulțime de lucruri utile. Favorabil pentru a lucra cu informații, numere, documente, detalii, pentru a pune lucrurile în ordine. Principalul lucru este să distribuiți energia corect și rațional. Puteți cumpăra ceva util, folositor și practic. Aveti grijă de sănătatea voastra.

Pentru femei: bun pentru tunsori, vopsirea parului, tratamente de înfrumusețare. Puteți conta pe acuratețe și claritate. Și dacă inafara de grija de igiena internă, va veti pune gândurile în ordine, veti fi irezistibile.

13.08.2021, 18:21 – 23:38 – Luna în Balanță

Această seară poate fi dedicată celor apropiați din punct de vedere emoțional. Moment favorabil pentru reconsiliere, pentru rețele de cunostinte, negocieri. O noapte bună pentru cumpărături este o recompensă pentru o săptămână de muncă.

Vinerea este ziua lui Venus, planeta frumuseții. Femeile se pot îngriji de ele însele, pentru care este o plăcere, pot merge la un salon de înfrumusețare și, dacă este mai confortabil – acasă, dedicați-vă această seară pentru ele însele, să fie pline de energii feminine.

17.08.2021 20:19 – 18.08.2021 4:42 – Luna în Săgetător

Cea mai mare parte a acestei perioade va adormi, nu disperați, va fi alta și foarte curând. Dar, bufnițele de noapte pot profita. Puteți începe să studiați, să începeți un proiect pe internet, să faceți cumpărături online sau să mergeți într-o călătorie.

Și femeile, dacă fac înfășurări în fese și coapse înainte de a merge la culcare, vor fi grozave dimineața.

18.08.2021 13:28 – 20.08.2021 2:59 – Luna în Capricorn

Ultimul aspect al Lunii nu este cel mai simplu – conjuncție cu Pluton, dar având în vedere mișcarea sa armonioasă de-a lungul semnului pentru o perioadă atât de lungă, este imposibil să treci pe lângă acesta. De exemplu, pentru cei care au nevoie de o zi pentru a începe un proiect pe termen lung care necesită efort, rezistență și răbdare.

O perioadă bună pentru a vă pune unghiile în ordine este să vă înscrieți la o manichiură-pedichiură. Scrub, peeling de corp vor fi foarte eficiente, dar alegeți cel mai moale.

24.08.2021, 5:03 – 12:12 – Luna în Pești

În această perioadă, luați o decizie intuitiv, relaxat, mențineți echilibrul emoțional și totul se va alinia corect. Este bine să asculți muzică, să fii în natură, să mergi la templu.

Dragi femei, astăzi este foarte important să dormiti suficient, să începeti dimineața cu muzică bună, îngrijire blândă și auto-masaj al picioarelor. Nu este cel mai bun moment pentru o tunsoare, în special pentru părul subțire și vopsirea cu substanțe chimice.

26.08.2021 21:02 – 27.08.2021 0:14 – Luna în Berbec

Perioada, desigur, este scurtă, timpul pentru a începe nu este cel mai potrivit, dar poate fi util cuiva. De exemplu, cine lucrează de la distanță pentru alte regiuni. Astăzi vă puteți arăta, mai îndrăzneț, mai hotărât, să vă asumați riscuri și să obțineți succes datorită acestui fapt.

Femeile, pentru a dormi mai bine, pentru a nu fi prea exagerate, fac o plimbare bună, se deplasează înainte de culcare. În general, un obicei foarte bun în mod continuu și acesta este un moment minunat pentru a începe acest tip de practică.

29.08.2021, 11:36 – 17:58 – Luna în Taur

Într-o zi liberă, Luna Taurului solicită lentoare, nu-i place agitația. Probabil, nu ar trebui să planificați evenimente prea active pentru această zi. Fă totul cu poftă. Puteți merge la cumpărături, găti mâncăruri delicioase.

Femei, Luna urmează semnul lui Venus, puteți merge la salon pentru a aduce frumusețe, distrați-vă.

31.08.2021, 16:41 – 23:48 – Luna în Gemeni

Ultima zi de vară, zi liberă, întâlnire cu prietenii, discuții, plimbări. Ne pregătim pentru începutul anului școlar, facem cumpărături pentru școală, dacă nu am avut timp. Luna Gemenilor este perfectă pentru tot felul de cumpărături.

Femeile pot atrage atenție la mâinile lor – măști hrănitoare, băi. Astăzi, puteți planifica și un salon: împrospătați-vă părul, tăiați vârfurile pentru a putea respira mai bine. Mergând în aer curat și … oglinda te va încânta.