ro
info@urania.md 022-755-644

Să vă fie de bine, cu începutul iernii!!! Dacă în fiecare zi împărtășim măcar o mică părticică de căldură cu cei pe care îi întâlnim în drum, iarna va deveni mult mai caldă.

4.12 – Eclipsă solară, care  încheie  coridorul eclipselor. Funcționează axa Săgetător – Gemeni. Aceasta înseamnă că trebuie să vă stabiliți în obiectiv și să vă îndreptați spre țel, gândindu-vă la fiecare pas. Și, bineînțeles, învață, iar dacă studiile sunt în urmă, atunci ajutăi pe alții să stăpânească cunoștințele, fii în rolul unui profesor. Fii atent, mândria sau mândria rănită se pot manifesta.

13.12 – Mercur trece în zodia Capricornului. Gândind și comunicând, o persoană devine mai constructivă pentru difeite afaceri. Discuțiile goale vă irită. Dar, pe de altă parte, există mai multă răbdare și perseverență în stăpânirea informațiilor, o dorință de a obține un rezultat

13.12 – Marte trece în zodia Săgetător. O perioadă bună pentru extinderea planurilor, sporind optimismul general în zona de afaceri. În același timp, vă puteți supraestima punctele forte și capacitățile, vă puteți ocupa de mai multe sarcini simultan și puteți ignora lucruri mici, dar importante.

19.12 – Venus trece în mișcare retrogradă. În această perioadă, este dificil să-ți exprimi deschis sentimentele. Pot veni amintiri ale sentimentelor trăite sau întâlniri cu cineva de care v-ați despărțit de mult timp. În acest moment, nu se recomandă:

Înregistrarea căsătoriei, începutul unei noi relații, schimbarea  aspectului, actualizearea garderobei, operații plastice și noi proceduri cosmetice etc.

Dar te poți întoarce la vechea relație sau poți închide geștalt-ul.

12.21 – Soarele trece în zodia Capricornului. Asemenea calități precum perseverența, rezistența, autodisciplina și diligența devin importante. Prin răbdare, respectarea regulilor și legilor în această perioadă va fi mai ușor să faci afaceri și să obții rezultate.

22 decembrie – ziua Solstițiului de Iarnă (cea mai lungă noapte din an). Din această zi, partea  luminoasă a zilei începe să crească.

 

12.29 – Jupiter trece în zodia Pești. Această poziție a lui Jupiter are loc o dată la 12 ani. Cel mai bine este să te bazezi pe intuiție în stabilirea obiectivelor și în avansarea socială.

 

Zile favorabile noiembrie 2021

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioadele până când Luna părăsește semnul doar pe aspecte armonioase).

4.12.2021, 22:22 – 5.12.2021, 7:07 – Luna în Săgetător

Tocmai am părăsit coridorul eclipselor, Luna este încă în semnul lunii noi, așa că deocamdată vom amâna începuturi serioase. Cu atît mai mult, că în regiunea noastră intervalul de timp este așa de … este într-adevăr posibil să faci ceva doar în spațiul de Internet. Dar a face planuri, a lansa publicitate, a începe antrenamentul este posibil și destul de eficient.

5.12.2021, 13:31 – 7.12.2021, 6:41 – Luna în Capricorn

Luna este într-un semn care nu este puternic pentru ea însăși, pe drum după semnul pe care îl are pentru a interacționa cu planete nu simple. Moment dificil din punct de vedere emoțional: reținere, strângere. Însă absența aspectelor tensionate face posibilă organizarea și rezolvarea eficientă, fără stres, a unor probleme practice specifice.

14.12.2021 02:03 – 14.12.2021 4:51 – Luna în Berbec

Ora în regiunea noastră este noaptea, pentru sănătate vă recomandăm totuși să dormiți. Dar dacă există o nevoie urgentă, de exemplu, de a lansa un proiect pe Internet, atunci este un moment minunat pentru a începe.

26.12.2021 1:08 – 26.12.2021 10:39 – Luna în Fecioară

Acest weekend de vacanță poate fi petrecut cât mai eficient și profitabil. De exemplu, faceți pregătiri pentru noul an și le înghețați; mergeți la cumpărături (rețineți că Venus este retrogradă); faceți o întâlnire cu un stilist; faceți curat; fii atent la sanatatea ta. Cele mai importante lucruri le puteți planifica dimineața.

28.12.2021 16:07 – 28.12.2021 23:10 – Luna în Balanță

Forfotă plăcută înainte de vacanță, starea moale de spirit romantică, cumpărăm cadouri. O perioadă bună pentru stabilirea relațiilor, rezolvarea situațiilor conflictuale. Așadar, înainte de noul an: „Împăcațivă, cei care sunt în ceartă”.

29.12.2021, 18:58 – 30.12.2021, 19:09 – Luna în Scorpion

Luna în descreștere, în faza 4, desigur, nu este pentru întreprinderi grandioase. Dar este un moment bun pentru a scăpa de ceea ce nu este necesar, pe toate planurile: aruncăm lucruri inutile, refuzăm conexiunile toxice. Psihologic și energetic sunt eficiente. practici meditative pentru curățarea minții, plan emoțional. Ne pregătim să intrăm în noul an reînnoiți.