ro
info@urania.md 022-755-644

Toamna este la prag! Vine vremea glorioasă a zilelor răcoroase! Și, în ciuda a ceea ce se întâmplă în lumea noastră, trebuie să ne amintim că numai noi înșine putem alege: a cădea în descurajare sau găsim ceva de care să fim fericiți! Uită-te în jur, câtă frumusețe ne dă natura!

10.09 – Venus trece în semnul Scorpionului – Intensitatea emoțională și pasiunea în relațiile de dragoste vor crește. Vrei să experimentezi sentimente vii sau să fii convins de adevărul iubirii și fidelității partenerului tău, fii atent, „mergând prea departe”, poți distruge serios relația.

15.09 – Marte trece în semnul Balanței Este dificil să acționezi direct, este necesar să cauți soluții alternative sau să schimbi responsabilitatea. „Sentimentul coatelor” este foarte util în momentul luării unei decizii importante. Și există mai puține conflicte, este mai ușor să ajungeți la un compromis pe probleme controversate. Poate doriți să vă decorați locul de muncă.

22.09 – Soarele trece în semnul Balanței – frumusețea lumii înconjurătoare îi place ochiului și nu trece neobservată. Eforturile de armonizare a relațiilor personale vor avea rezultate. O perioadă bună pentru a rezolva conflictele și dezacordurile, iar agresivitatea dvs. este mai ușor de menținut cu puțin efort.

De la 27.09 pînă la 18.10 – Mercur(retrograd) se rotește și începe să se deplaseze în direcția opusă.

Din punctul de vedere al ezoterismului, aceasta este o revenire la trecut, întorcându-se spre interior, regândind experiența acumulată.

În viața de zi cu zi, problemele de comunicare pot începe, de exemplu, neînțelegeri. Reînnoirea vechilor relații, dragostea sau prietenia, este posibilă.

Vă reamintim încă o dată că este mai bine să nu faceți acest lucru în această perioadă:

Este mai bine să amânați tranzacțiile financiare mari. Nu împrumutați bani, nu cumpărați nimic nou, în special echipamente. Nu este recomandat să începeți proiecte noi. Ideile și planurile sunt scrise cel mai bine, astfel încât să poată fi implementate ulterior. Este recomandabil să amânați semnarea documentelor importante, schimbarea locului de muncă și preluarea unei noi funcții.

Chirurgia trebuie evitată pentru a evita repetările viitoare. Când călătoriți, trebuie să fiți atenți la orarele de transport (acestea se pot schimba), sunt posibile și probleme tehnice, defecțiuni ale transportului și circumstanțe neprevăzute.

Care este cel mai bun lucru de făcut în această perioadă:

Este posibil și necesar să puneți lucrurile în ordine în afaceri și în casă, de exemplu, pentru a curăța molozul. Curăță lista de prieteni de pe rețelele sociale, revizuiește partea informațională din viața ta. Puteți termina ceea ce ați început, puteți merge în locuri unde ați fost deja, puteți cumpăra lucruri uzate. Finalizați proiecte vechi.

Zile favorabile in septembrie 2021

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioadele până când Luna părăsește semnul doar pe aspecte armonioase).

07/09/2021 16:34 – 07/09/2021 22:23 – Luna în Fecioară

Luna nu a ieșit încă din semnul lunii noi, dar a început să crească în aspecte cu planete foarte dinamice. Fecioara înclină spre prudență și corectitudine. Act, principalul lucru este fără îndoieli inutile (și sunt posibile). Puteți începe să învățați. Cine vrea să învețe astrologie, ești binevenit, tocmai în această zi lansăm un nou curs.

Este bine ca femeile să meargă la salon, moment favorabil pentru o tunsoare. Este bine să ai grijă nu numai de frumusețea și precizia externe, ci și de corpul tău, de exemplu, să bei ceaiuri vindecătoare care normalizează digestia.

09/09/2021 23:48 – 10/09/2021 07:47 – Luna în Balanță

Noaptea, dar în timpul nostru interactiv, foarte mulți pot fi utili, de exemplu, cei care lucrează sau studiază de la distanță. Un moment bun pentru relaționare, găsirea de parteneri, reconciliere.

Femeile, dacă nu există lucruri importante de făcut, doar dormi puțin, logodnicul poate visa. Somnul adecvat este cheia frumuseții și a liniștii sufletului. Tratamentele de înfrumusețare

12/09/2021, 2:08 – 12/09/2021, 8:32 – Luna în Scorpion

Noaptea și dimineața devreme, așa cum se întâmplă luna aceasta. O perioadă bună pentru a începe practicarea practicilor energetice, instruire, mai ales în domeniul ocultismului, psihologiei. Puteți, de exemplu, să profitați de acest timp pentru a rambursa o datorie sau a face apel la un debitor.

Femeilor, din nou vă îndemn să dormiți și ar fi bine să începeți dimineața cu gimnastică hormonală, cu atitudinea corectă și cu întărirea încrederii și a spiritului de luptă. Scorpionul este un semn de apă, corpul are cu adevărat nevoie și răspunde la procedurile de apă și doar la apă, care poate fi încă programată definitiv.

17.09.2021, 19:45 – 18.09.2021, 12:14 – Luna în Vărsător

La sfârșitul săptămânii de lucru, luna este un semn de comunicare și prietenie. Bun pentru întâlniri cu prieteni, oameni cu aceeași idee, atât față în față, cât și online. Puteți începe antrenamentul în diferite formate, puteți cumpăra echipamente, puteți merge într-o călătorie.

Femeile acordă mai multă atenție picioarelor, din zona inferioară a piciorului, cel puțin se culcă cu picioarele ridicate. Bea un ceai liniștitor înainte de culcare pentru a te ajuta să dormi mai bine.

25/09/2021, 13:49 – 25/09/2021, 16:09 – Luna în Taur

Fă ceva frumos, sâmbăta asta. Puteți să vă aprovizionați cu succes și destul de bugetar de alimente. Răsfățați-vă cu mâncăruri delicioase și hrănitoare. Dacă este o plăcere, ai grijă de flori. Este bine să te joci în grădină sau să fii pur și simplu în natură și să primești ocompensare bună pentru săptămâna care vine.

Femeile, acordă atenție corpului tău, nu ignoră dorințele și nevoile tale, desigur, în limitele rezonabile și cu adevărat utile. Zona gâtului este sensibilă – gimnastica, măștile și împachetările vor fi deosebit de eficiente.

27.09.2021 23:11 – 28/09/2021 07:18 – Luna în Gemeni

Mercur tocmai s-a transformat în retro, încă foarte lent, iar Luna, în semnul lui Mercur, ajută să trăiești toată povestea mai ușor, să gândești mai repede și să reacționezi la circumstanțele externe. Perioada favorabilă a căzut noaptea și dimineața devreme, poate că mulți vor pur și simplu să  adoarmă, dar pentru cineva poate fi utilă – principalul lucru este să ne amintim ce nu se poate face, să acționăm fără agitații inutile, să discutăm totul, să înțelegem ce se întâmplă.

Pentru femei, principala recomandare este să dormi suficient, iar înainte de culcare sau dimineața în zori să fii atent la minunatele tale mâini – să faci un masaj, mască, oricare dintre procedurile tale preferate.