ro
info@urania.md 022-755-644

Aspectele săptămânii.

28 august. 

Marte - Trioctil - Jupiter. 

Tam-tam și dezorganizare inutilă.

29 august. 

Uranus se întoarce in directie retrograda.

31 august. 

Jupiter - Quintila - Saturn. 

Flexibilitate în afaceri sociale.

2 septembrie. 

Marte - Quickons - Saturn. 

Acțiuni organizate.

Berbec. Neînțelegerile pe probleme financiare cu un partener de afaceri vor fi rezolvate prin intervenția unui agent secret care va rezolva în mod flexibil subiectul.

Taur. Pretențiile tale față de colegii de la serviciu pentru o sarcină îndeplinită cu stângăcie. Un prieten va ajuta la organizarea unui proces mai lent și mai eficient.

Gemenii. Copiii pot avea probleme. Ajutorul în această situație va veni de la o persoană înzestrată cu putere.

Rac. Prietenii vor aparea brusc în casa familiei tale, ceea ce va provoca iritare la ai casei, care, totuși, vor da dovadă de înțelepciune și vor pleca de acasă pentru o vreme.

Leu. Șeful va fi nemulțumit de tine din cauza mașinii livrate, care se va defecta. Va trebui să duceti mașina la reparație.

Fecioara. Pericol de furt a banilor într-o călătorie lungă. Va trebui să contactați poliția. Polițistul responsabil va va ajuta.

Balanta. În mod neașteptat pentru tine, poți fi nepoliticos cu un străin, poți fi lovit în cap pentru asta și, în consecință, ți se va acorda îngrijiri medicale calificate.

Scorpion. Un truc perfid este de așteptat de la un partener de afaceri sau personal. O persoană din trecut cu care ai avut odată o legătură se va calma și va va da sfaturi înțelepte.

Săgetător. Vei fi atras într-o poveste cu problemele de sănătate ale unui prieten. Nici părinții tăi nu vor rămâne fără participarea la această chestiune.

Capricornul. Din cauza ocupației în afaceri, nu vei avea timp să ai grijă de copii. Rudele de încredere vă vor ajuta având grijă de copilul dumneavoastră pentru o perioadă.

Vărsător. La întoarcerea dintr-o călătorie lungă, va fi haos și agitație inutilă în casă. Dezordinea este eliminată prin cumpărarea unui lucru util.

Peşte. O rudă poate deteriora mașina din cauza vitezei pe autostradă. Va trebui să plătiți o amendă pentru asta. Și îți va fi foarte recunoscător.