ro
info@urania.md 022-755-644


Aspecte ale săptămânii:

 02.05- trecerea lui Venus în Berbec.

04.05- Jupiter sextil Pluto

Creșterea activităților în societate.

04.05- Marte sextil Uranus

Risc de succes.

05.05- Conjuncția Soarelui Uranus

Energie creativă.

06.05- Mercur sextil Venus

comunicare plăcută.

07.05- Soarele sextil Marte

Creșterea puterii.

Berbec - Finalizarea cu succes a unor sarcini secrete importante la locul de muncă. Veți fi implicat într-o fraudă financiară secretă în beneficiul dvs.

Taur - Participarea la evenimente sociale, politice. Aderarea la uniunea oamenilor cu gânduri asemănătoare. Planurile tale vor fi susținute de societate.

Gemeni - O fuziune profitabilă a capitalului în afaceri pentru dvs. Planurile secrete în afaceri vor fi implementate cu succes.

Rac - Încheierea unei înțelegeri cu o firmă străină, participarea la activități de campanie, participarea la mitinguri și acțiuni politice. Un mic bonus.

Leu- In caz de probleme de sanatate, apare și un tratament foarte eficient. Oportunități de afaceri suplimentare neașteptate. Corespondență cu o doamnă drăguță.

Fecioară - Copiii vor da rezultate ridicate prin participarea la olimpiade. O ofertă neobișnuită de cooperare din partea partenerilor străini.

Balanța - Amenajarea unui studiu în propria casă. Implementarea noilor tehnologii la locul de muncă. În ceea ce privește sănătatea, încercați pe voi înșivă o metodă neobișnuită de tratament.

Scorpion - Un eveniment bun pentru un frate, o soră și nepoți. Participarea la jocuri active sau competiții sportive cu un rezultat excelent, deși neașteptat pentru tine.

Săgetător - O achiziție majoră pentru familie. Ii vei implica pe toti cei dragi in munca din jurul casei, asumand rolul onorific de lider.

Capricorn - Pregătire avansată, promovarea unui examen sau a unei lucrări la termen. Călătoriți cu mașina în locuri de divertisment spectaculos.

Vărsător - Mută-ți banii într-un loc secret. Venituri suplimentare din vânzarea unui articol de raritate, găsit la subsolul casei.

Pești - Activarea vieții sociale, participarea la evenimente colective. Întâlnire cu colegii de clasă la inițiativa dumneavoastră. Un mic dar frumos cadou de la rude.