ro
info@urania.md 022-755-644

„Anul Nou - întotdeauna este o speranță pentru ceva bun. Acestea sunt vise de fericire. Aceasta este o așteptare reverentă că anul care vine va fi cu siguranță mai bun decât cel precedent și toate dezamăgirile și necazurile vor rămâne în trecut.”

La multi ani 2024!!!

02.01 – Mercur se întoarce în mișcare directă. Poți face tot ce nu a fost recomandat în timpul mișcării retro, dar este mai bine să aștepți puțin până când Mercur ia viteză și să avanseze - lansează noi proiecte, fă planuri, negociază, cumpără echipamente noi, mergi în locuri în care nu ai fost. pentru a trata cu mare încredere informațiile primite.

04.01 – Marte trece în semnul Capricornului. Mulți se vor simți mai încrezători și organizați, le va fi mai ușor să-și planifice și să-și distribuie forțele. Acesta este un moment favorabil pentru a prelua o muncă responsabilă, a reveni la afaceri neterminate și a le duce la bun sfârșit. Toate acestea, la rândul lor, vor necesita costuri mari de energie.

14.01 – Mercur trece în zodia Capricornului. În gândire și comunicare, o persoană devine mai constructivă și mai profesionistă. Discuțiile inactive pot fi enervante. Dar există mai multă răbdare și perseverență în stăpânirea informațiilor și dorința de a obține rezultate.

21.01 – Pluto trece în zodia Vărsător. Planeta va călători mai adânc prin semn, deși va menține în continuare legătura cu Capricornul, adică. va reveni în continuare la ultimul său grad.

Pluto este planeta transformărilor, transformărilor cardinale și uneori dureroase. Astfel de planete sunt principalele motoare ale proceselor mondiale globale; nu vor funcționa principiile vechi. Așteptăm o descoperire în dezvoltarea tehnologiei și științei, tehnologiei spațiale, digitalizării și ingineriei genetice, pe scurt, o călătorie interesantă într-o lume nouă.

21.01 – Soarele trece în zodia Vărsător. Aceasta este o perioadă bună pentru crearea de proiecte comune. Va fi mai ușor să obțineți succes lucrând în echipă. Veți dori să ieșiți din zona de confort obișnuită, să vă eliberați de restricții, vederi învechite și să începeți ceva nou.

23.01 – Venus trece în zodia Capricornului. Urmează o perioadă de reținere în manifestarea sentimentelor, severitatea aprecierilor și seriozitatea intențiilor. Sentimentele și dorințele sunt sub controlul strict al minții. În caz că te căsătorești, va fi important să semnezi un contract prenuptial. Conflictul creat în acest moment, este foarte greu de anulat.

Zile favorabile

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus. Sunt perioade în care Luna, înainte de a părăsi semnul, este doar pe aspecte armonioase).

 

03.01.2024, 0:13 - 1:35 – Luna în Fecioară

Intervalul nu este deloc lung, puțin peste o oră, dar poate fi de folos cuiva. De exemplu, în această perioadă poți face o achiziție utilă într-un magazin online, poți lansa o promoție în spațiul media, sau poți trimite un mesaj important.

 

07.01.2024, 3:25 - 22:21 – Luna în Scorpion

Această poziție a Lunii este timpul de adresare către puterea supremă, de introspecție, de stabilire a intențiilor, de a scăpa de ceea ce interferează cu dezvoltarea. Luna este în a patra fază, nu prea este timp pentru a începe proiecte importante, dar poate fi folosită pentru a avansa ceea ce a fost început, pentru următorul pas important.

 

09.01.2024, 19:27 - 20:24 – Luna în Săgetător

Luna este în scădere profundă, dar o dispoziție pozitivă, optimistă și veselă de Săgetător va ajuta să se angajeze activ în procesul de lucru după sărbători. Perioada favorabilă nu este deloc lungă,  mai puțin de o oră, cade seara și probabil că nu este potrivită pentru toată lumea. Dar, dacă specificul activității permite, de exemplu, lucrul la distanță, ne vom bucura că am fost de folos.

 

15.01.2024, 14:48 - 16.01.2024, 6:32 – Luna în Pești

Perioadele Lunii în Pești sunt, desigur, relaxante și nu creează o stare de spirit foarte funcțională, dar Luna este în creștere, așa că poți lansa proiecte care să corespundă temei zodiei. Și acest semn este asociat cu domenii precum medicina, psihologia, muzica. Apropo, poți începe să studiezi limbi străine, sau o școală poate lansa un astfel de curs. De asemenea, este bine să faci lucrări de caritate.

 

19.01.2024, 20:32 - 20.01.2024, 15:56 – Luna în Taur

Luna Taur echilibrează și solicită practic, dorința de a menține pacea și stabilitatea. E bine să atingi frumosul, bunul, neclintit. Prin urmare, dacă alegi această perioadă pentru a-ți promova proiectele, folosește aceste principii și obții un rezultat stabil, de încredere, viabil. Puteți merge la cumpărături sau puteți vizita un salon de frumusețe.

 

24.01.2024, 3:44 - 25.01.2024, 0:57 – Luna în Rac

Luna este într-un semn puternic pentru ea însăși - o zi calmă, uniformă. Implicați-vă în procese calm, fără agitație, cu încredere. Racul este un semn cardinal. Un moment bun pentru începuturi, dezvoltare și lansare de proiecte promițătoare. Atenția și grija față de cei dragi vor crea o atmosferă spirituală în aceste zile. Favorabil pentru achiziții utile pentru casă și familie.