ro
info@urania.md 022-755-644

Eată că au sosit zilele fierbinți de iulie și dorim să fim maiaproape de apă, natură și șezători prietenoase! Este timpul să te relaxezi și să acumulezi putere!

Din 2.07 – Mercur trece în zodia Leu. dorința de a comunica crește și vrei să menții mai mult atenția ascultătorilor. Noutățile se transformă într-o sensație, apare necesitatea de a insista asupra propriei persoane, de a-și arăta nivelul de cunoaștere și erudiție, de a te evidenția într-un fel din mulțime.

Din 11.07 – Venus trece în zodia Leu. O perioadă în care îți dorești complimente, admirație și mărturisiri pasionale. În aceste zile, numărul întâlnirilor romantice crește brusc. Sentimentele devin arzătoare, pasionale, se manifestă deschis și chiar oarecum teatral. Cheltuielile pentru cadouri, plăceri și divertisment sunt în creștere. Îndrăgostiții devin mai generoși.

Din 21.07 – Marte trece în zodia Gemeni. Începe o perioadă de activitate mentală sporită, noi contacte, proiecte și decizii gândite. Dorința de independență și intoleranța la restricții se intensifică. Dar, în același timp, agresivitatea și conflictul sunt reduse, va fi mai ușor să ajungi la un acord cu partenerii de afaceri și să ajungi la un acord reciproc avantajos.

Din 22.07 – Soarele trece în zodia Leu. În primul rând, energia, optimismul și încrederea în sine cresc semnificativ. Apare dorința de a trăi, mă bucur și o împărtășesc cu generozitate altora. Unii devin mai puternici și mai persuasivi. Puteți încerca să vă transformați visul în realitate.

Din 26.07 – Mercur trece în zodia Fecioarei. În acest moment, doar informațiile specifice și clare sunt apreciate, oamenii rareori își cred cuvantul și acționează în cadrul instrucțiunilor. Gândurile sunt mai des ocupate de muncă sau de sănătate. Contactele sunt în primul rind despre afaceri, de obicei nu se vorbește inactiv în acest moment.

Zile favorabile iulie 2024

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus; acestea sunt perioade în care Luna, înainte de a părăsi semnul, este doar pe aspecte armonioase).

02.07.2024, 11:30 - 18:42 – Luna în Taur

Luna în Taur cere încetineală și nu-i place graba, mai ales că este în scădere și în faza a 4- a. Acesta nu este cel mai bun moment pentru noi eforturi, nu ar trebui să planificați evenimente prea active. Faceți totul cu plăcere. Timp bun pentru lucrul cu mâinile, la pământ.

07.07.2024, 2:00 - 6:47 – Luna în Rac

Luna nu a părăsit încă semnul lunii noi, dar este deja în creștere. Perioada apare noaptea și dimineața devreme poate fi utilă celor care locuiesc în alte regiuni, lucrează târziu sau se trezesc devreme. De exemplu, puteți face o achiziție într-un magazin online, puteți merge într-o călătorie sau puteți lansa o promoție.

16.07.2024, 23:10 - 17.07.2024, 4:10 – Luna în Scorpion

Este din nou noapte pentru regiunea noastră, așa că dacă nu există o nevoie urgentă, este mai bine să dormiți puțin. Luna în Scorpion este un moment în care sensibilitatea și intuiția sunt sporite, mai ales noaptea, principalul lucru este că anxietatea și suspiciunea excesivă nu interferează cu luarea deciziei corecte.

24.07.2024, 23:35 - 25.07.2024, 17:30 – Luna în Pești

Acesta este momentul în care este mai bine să iei decizii ascultându-ți vocea interioară. Economisi energie. Dacă acționezi calm, relaxat, menținând echilibrul emoțional, totul se va alinia corect. O zi bună pentru cei ale căror activitățile  sunt legate de artă.

25.07.2024, 17:52 - 27.07.2024, 1:14 – Luna în Berbec

Luna în Berbec, de regulă, stabilește dinamica, dorința de a fi în procese active, dar încearcă să nu iei decizii bruște și pripite. O perioadă bună când trebuie să faci ceva într-un timp scurt, dar asigură-te că calitatea nu are de suferit.

29.07.2024, 18:50 - 23:59 – Luna în Taur

Luna este din nou în Taur, este de asemenea în scădere. Bun pentru achiziții mici. Nu este momentul pentru acțiuni serioase sau pentru lansarea de noi proiecte, dar puteți profita de următorul pas intermediar. De exemplu, organizați un eveniment promoțional într-o cafenea sau restaurant, pentru că astăzi suntem cu toții foarte doriți  de „dulciuri”.