ro
info@urania.md 022-755-644

În sfarsit a sosit primavara! În fiecare zi soarele încălzește pământul cu căldura lui din ce în ce mai mult! Aș vrea să cred că toți vom deveni puțin mai calzi, mai buni și mai toleranți unul față de celălalt și cu ce se întâmplă!

În martie, începe un nou an astrologic! În aceeași zi sărbătorim echinocțiul de primăvară. Strămoșii noștri credeau că în această zi, lumina și întunericul sunt împărțite în mod egal, iar apoi încep reînnoirile în natură.

06.03 – Venus intră în zodia Vărsător. Raceala si detasarea pot pătrunde în sfera romantismului, a relațiilor personale. Este mai ușor să construiți relații de prietenie, înțelegerea reciprocă și interesele comune sunt pe primul loc. Partenerul va aprecia oferta de a merge undeva împreună, de a petrece timp interesant.

03.06 – Marte trece în zodia Vărsător. La locul de muncă, poți fi inteligent, folosește tehnologii noi, o perioadă bună pentru idei inovatoare. Cu răbdarea și munca de rutină pot apărea dificultăți și, de asemenea, cu nevoia de a asculta.

10 martie – Mercur intră în Pești. Este nevoie de prudență în lucrul cu documente, cu rapoarte contabile etc., pentru ca greșelile de calcul să nu revină ulterior ca probleme. În afaceri, intuiția va funcționa mai bine decât logica. O verificare suplimentară a documentelor și tot ceea ce este necesar înainte de călătorie nu va strica. Aceasta este o perioadă în care este dificil să te concentrezi asupra lucrurilor mărunte, poți uita ceva.

21 martie – Soarele intră în Berbec. Ziua echinocțiului de primăvară. Anul Nou astrologic. Vine o perioadă de reînnoire și ascensiune. Este timpul să te implici activ în procesul vieții!

27 martie – Mercur intră în Berbec. Viteza de percepere și procesare a informațiilor crește. Crește concentrarea și logica, este ușor să fii convingător. În zilele noastre, cineva este atras să facă comentarii și să exprime o opinie personală, în plus, categoric, de aceea disputele și conflictele izbucnesc adesea.

Zile zilele favorabile martie 2022
(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

luna aceasta nu sunt prea multe din zile favorabile. Asta nu înseamnă că stăm cu mâinile în brațe timp de o lună, doar atunci când alegem o zi, este necesară o abordare individuală.

03.03.2022, 13:38 – 03.3.2022, 23:44 – Luna în Pești

Luna nu a părăsit încă semnul lunii noi, dar este deja în creștere. Rezerva de energie este mică, dar folosind intuitiv resursa, fără efort, poți face multe. Deocamdată, nu ar trebui să te implici într-un proces nou, mai ales unul care necesită mult efort. Fă-ți timp să te relaxezi, e bine să mergi la templu.

22.03.2022, 5:50 – 22.03.2022, 18:00 – Luna în Scorpion

Ziua este intensă, aspectele armonioase ale Lunii o echilibrează. Dacă te implici serios în proces, poți fi foarte productiv. Este posibil să faci ceva semnificativ și dificil pentru tine. Bun pentru a scăpa de lucruri inutile, conexiuni.

25.03.2022, 7:38 – 27.03.2022, 1:50 – Luna în Capricorn

Capricornul pentru Lună nu este cel mai vesel și mai cald loc. În zile ca acestea, putem fi copleșiți inutil. Dar această perioadă, datorită aspectelor armonioase, este foarte productivă. Aveți grijă de lucrurile practice, reuniți-vă astăzi și faceți mult mai ușor lucrări plictisitoare, dar importante.

28.03.2022, 0:38 – 28.03.2022, 16:10 – Luna în Vărsător

Luna, aflată deja în scădere profundă, poate să nu aibă suficientă forță pentru a începe și a dezvolta ceva complet nou, dar vă puteți alătura unei anumite etape a ceea ce a început deja. Acordați-vă la un val ușor și pozitiv, acest lucru vă va ajuta să rezolvați rapid problemele presante. Bun pentru lucrul în spațiul de internet, întâlnirea cu prietenii.