ro
info@urania.md 022-755-644

Mai - primăvara este în plină desfășurare, perioada cea mai fertilă: încă nu este prea cald, dar frigul își slabește pozițiile. Aerul este plin de aroma florilor. Apare dorința de a trăi, și să respir din plin, și să cred în ce este mai bun!

2 mai - Venus intră în Berbec. Începe perioada de acutizare a contradicțiilor în relații. Sentimentele puternice sunt înlocuite cu renașterea altora noi. Se observă o lipsă de fonduri pentru cheltuielile zilnice. Este posibil să fie necesare controale stricte ale cheltuielilor și modul economic.

Din 10.05 până în 3.06 - Mercur se întoarce în mișcare retrogradă în zodia Gemeni. - Din punct de vedere al ezoterismului, aceasta este o întoarcere în trecut, întoarcerea spre interior, regândirea experienței acumulate.

În viața obișnuită, pot apărea probleme de comunicare, sunt posibile certuri, conflicte și neînțelegeri. Se recomandă să nu răspundeți nepoliticos la grosolănie. Pot avea loc reluarea vechilor relații de dragoste sau prietenie.

Încă o dată, vă reamintim ce este mai bine să nu faceți în această perioadă:

Este mai bine să amânați tranzacțiile financiare mari. Nu trebuie să împrumutați sau să dați în împrumut bani, nu cumpărați nimic nou, în special tehnică. Nu este recomandat să începeți proiecte noi. Este mai bine să scrieți ideile și planurile pentru a le implementa mai târziu. Este indicat să amânați semnarea documentelor importante, schimbarea locului de muncă și intrarea într-o nouă poziție.

Operațiile chirurgicale trebuie evitate, astfel încât să nu existe repetări în viitor. Când călătoriți, trebuie să fiți atenți la orarele de trafic (se pot schimba), sunt posibile și probleme tehnice, defecțiuni ale vehiculului și circumstanțe neprevăzute.

Care este cel mai bun lucru de făcut în această perioadă:

Este posibil și necesar să punem lucrurile în ordine și treburile casnice, de exemplu, să curățați molozul. Curăță lista de prieteni din rețelele sociale, efectuează un audit în partea informațională a vieții tale. Poți să termini ceea ce ai început, să mergi în locuri unde ai fost deja, să cumperi lucruri folosite. Finalizați proiecte vechi.

11 mai - Jupiter intră în Berbec. Anticii l-au numit Marele Binefăcător. Acest eveniment are loc o dată la 12 ani. Jupiter multiplică succesul și îmbunătățește lucrurile. Succesul îi așteaptă pe cei care luptă pentru independență, își asumă cu îndrăzneală obligații, cărora nu le este frică de  ceva nou. Dar pentru proiectele pe termen lung, uneori este posibil să nu existe suficientă siguranță. Manifestări precum aroganța, exagerarea propriei importanțe, expansiunea pot crește și ele.

21/05 - Soarele intră în Gemeni. perioada este favorabilă studiului, autoeducației, promovării examenelor, susținerii tezelor și lucrărilor. În acest moment, este bine să începeți o nouă lucrare de natură intelectuală sau să reveniți la cea rămasă mai devreme și să o finalizați. Un moment bun pentru scris sau pentru munca jurnalistică.

28 mai - Venus intră în Taur. Un moment foarte favorabil pentru dragoste, curte și pentru a-i face pe plac celor dragi cu un cadou scump, toate acestea vor fi apreciate. Legăturile existente se vor întări și se vor construi noi relații fără grabă și agitație. Veți dori să vă răsfățați cu lucruri frumoase și bune, să aranjați cumpărăturile, să mâncați mâncare delicioasă.

Zile favorabile  mai 2022

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

 

02.05.2022, 02:33 - 13:12 - Luna în Taur

Luna nu a părăsit încă semnul lunii noi și al eclipsei, nu uitați că vremurile sunt tensionate. Dar, cu toate acestea, acesta este un interval în care nu face aspecte stresante, deloc rău pentru începutul săptămânii, pentru starea de spirit potrivită. Este grozav dacă poți face ceva care aduce cu adevărat plăcere. Răsfățați-vă cu alimente delicioase și hrănitoare. O perioadă favorabilă  pentru lucrări de grădină si livadă. Doar fiți în natură și acumulați energie pentru săptămâna viitoare.

05.07.2022, 11:59 - 13:25 - Luna în Rac

O zi de sâmbătă, luna în creștere, este timpul să mergeți la cumpărături pentru casa pentru familie. Intervalul nu este mare, dar destul de convenabil. Pentru iubitorii de pământ, un moment bun de plantat, Racul este un semn prolific. Acordați atenție rudelor, apropiaților, părinților.

12.05.2022, 0:17 - 6:59 - Luna în Fecioară

Perioada favorabilă cade noaptea și dimineața devreme, așa că este recomandată în mod tradițional, de exemplu, pentru proiectele online. Și, de asemenea, un moment bun pentru practicile de wellness. Amintiți-vă, Mercury a devenit retro, facem ceva care nu este nou și este dovedit.

19.05.2022, 23:02 - 20.05.2022, 14:59 - Luna în Capricorn

Nu doar Mercur retrograd ne aduce înapoi în timp, la fel și Capricornul, zodie care caută sprijin în experiența dobândită. Suntem angajați în chestiuni practice pe care le-am rezolvat, ne perfecționăm abilitățile, perfecționăm ceea ce trebuie îmbunătățit, ne bazăm pe experiența celor mai în vârstă și mai experimentați, dezvoltăm răbdarea.

22.05.2022, 21:43 - 25.05.2022, 0:33 - Luna în Pești

Sensibilitatea și subtilitatea uimitoare a percepției armoniei lumii înconjurătoare pot fi foarte utile pentru toată lumea, și în special pentru oanenii de artă, psihologi. Poți avea încredere în intuiția ta atunci când iei decizii, se poate întâmpla ca abordarea rațională să fie greșită. Încearcă să faci ceea ce îți încălzește sufletul.