ro
info@urania.md 022-755-644

Sunt mai puține zile însorite. A mai rămas foarte puțin și iarna va veni cu drepturile și posibilitățile ei din plin. Să ne bucurăm de fiecare zi caldă și de frumusețea toamnei, care încă nu s-a stins complet.Cu atît mai mult, că dificilul coridor de eclipsă s-a încheiat recent!

8.11 – Venus trece în semnul Balanței. Sensibilitatea, delicatețea și tactul sunt apreciate în comunicare. dorim să cheltuim mai mult efort și bani pe plăcere și frumusețe. Există o îmbunătățire a relațiilor amoroase, iar acesta este un moment favorabil pentru logodnă, sărbători de nuntă sau alte sărbători. Din punct de vedere nefavorabil, este starea de spirit și nemulțumirea.

 

10.11 – Mercur trece în semnul Săgetător. În această perioadă, rezolvarea problemelor de informare se va accelera semnificativ. O perioadă bună pentru a studia, a stabili contacte pozitive și, bineînțeles, a călători (deși în vremurile noastre tulburi poate să nu ne iasă, dar dorința va fi mare). Internetul ne va sprijini foarte mult în acest sens!

 

22.11 – Soarele trece în semnul Săgetător. Optimismul și încrederea în sine cresc. Cei care sunt activi, intenționați și asertivi sunt norocoși. Pentru cei care au dificultăți în acest sens, este indicat să înceapă să-și dezvolte obiceiul de a se bucura de viață!

 

24 noiembrie – Marte trece în semnul Săgetător. Un moment excelent pentru proiecte promițătoare și creșterea optimismului în sfera afacerilor. Dar vă puteți supraestima punctele forte și capacitățile, vă puteți ocupa de mai multe lucruri simultan și puteți ignora micile lucruri importante.

Zile favorabile noiembrie 2023

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus; acestea sunt perioade în care Luna, înainte de a părăsi semnul, este doar pe aspecte armonioase).

 

9.11.2023, 01:21 - 7:54 – Luna în Fecioară

Noiembrie nu ne răsfață cu zile favorabile, iar prima perioadă cade noaptea. În regiunea noastră, cei mai mulți oameni dorm, poate cel mai rațional și foarte asemănător Fecioarei este de a petrece cea mai mare parte a acestui timp dormind pentru a fi odihniți, alerti și eficienti în timpul zilei.

 

17.11.2023, 3:15 - 18.11.2023, 11:27 – Luna în Capricorn

O atitudine serioasă de afaceri și capacitatea de a se autoorganiza în această perioadă vă vor permite să obțineți rezultate practice bune. Pentru a fi mulțumit, recomandăm să fii implicat îndeaproape în proces și să nu fii distras de lucruri inutile. Aceasta este, de asemenea, o perioadă bună pentru demararea proiectelor pe termen lung; dezvoltarea nu va continua rapid, ci constant.

 

21.11.2023, 22:16 - 22.11.2023, 18:09 – Luna în Pești

O percepție mai subtilă a armoniei lumii înconjurătoare poate fi foarte utilă pentru toată lumea, și mai ales pentru artiști și psihologi. Poți avea încredere în intuiția ta atunci când iei decizii; se poate întâmpla ca abordarea rațională să fie incorectă. Prinde valul, fă ceva care te implică emoțional.

 

24.11.2023, 23:29 - 27.11.2023, 0:51 – Luna în Taur

Aproape toată perioada de mișcare în Taur, Luna este fără aspecte stresante. Puteți rezolva probleme foarte concret, practic și de fond. Răbdarea, perseverența și sârguința sunt calități care sunt mai ușor de demonstrat astăzi. Un moment bun pentru cumpărături și lansarea de proiecte pe termen lung. Poți să mergi la un salon și să ai grijă de aspectul tău și de păr.