ro
info@urania.md 022-755-644

Mijlocul toamnei! O perioadă uimitor de frumoasă! Planetele din această lună, care s-au retrogradat, se întorc într-o mișcare dreaptă, ceea ce ne oferă posibilitatea de a merge mai îndrăzneți și puterea de a rezolva  întrebările apărutete!

8.10 – Venus trece în Săgetător. După un Scorpion dificil, vrei o iubire mare, luminoasă și, undeva, ideală, plăceri și cadouri scumpe. Și chiar dacă așteptările nu sunt îndeplinite, speranța și optimismul te vor împiedica să cazi în disperare.

19.10 – Mercur se rotește într-o mișcare dreaptă! Din acea zi, întrebările care au suferit întârzieri și inhibiții în timpul fazei retro vor începe treptat să fie rezolvate.

23.10 – Soarele trece în zodia Scorpionului. O perioadă de contraste și experimente, vrei niște emoții. Este mai bine să vă angajați în diferite tipuri de măsuri de curățare, precum și în prevenirea bolilor cronice și a practicilor energetice sub supravegherea unui specialist.

30.10 – Marte traversează semnul Scorpionului. Veți câștiga forță, hotărâre, dorința de a vă asuma riscuri, testați-vă forța. Pentru oamenii din afaceri sau sport, acesta este momentul potrivit pentru următoarea descoperire. Ca revers al monedei, există o mulțime de tensiuni și conflicte, este dificil să vă conțineți. Practicile energetice, sportul sau munca intensă pot ajuta la ameliorarea stresului.

Zile de favorabile octombrie 2021

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioadele până când Luna părăsește semnul doar pe aspecte armonioase).

05/10/2021, 0:48 – 11:45 – Luna în Fecioară

Luna este în declin profund, Mercur este retrograd, luăm în considerare faptul că perioada nu este pentru proiecte pe termen lung, ci momentul ideal pentru a aduce ceva la capăt. Punem lucrurile în ordine la locul de muncă, acasă, în lucruri, în documente, în gânduri, în planuri, în corp … Dacă vă aflați într-un proces, puteți planifica un pas important, o altă întâlnire, puteți lansa o altă acțiune, prelungi acordul.

Femeile pot planifica o excursie la coafor pentru o tunsoare – formularul va rămâne mult timp și nu va crește în exces, cosmeticianul pentru a curăța pielea. Condiția principală este un specialist verificat .

10/10/2021, 6:04 – 9:04 – Luna în Scorpion

Luna este deja în creștere, dar nu puteți ignora retrogradarea, încă nu începem ceva nou. Astăzi este o zi de odihna, iar timpul este devreme, ei bine, așa cum se spune, „cine se trezește mai devreme …”. Bun pentru tranzacții financiare, investiții. Momentul ideal pentru practicile energetice.

Pentru femei: aceasta este o perioadă de sensibilitate ridicată, deci orice proceduri ar trebui să fie cât mai delicate. De exemplu, produsele de curățare ușoare vor fi mai eficiente decât de obicei. Procedurile de apă sunt favorabile. O baie de sare cu uleiuri aromatice va ameliora stresul, negativul acumulat peste o săptămână va restabili puterea.

13/10/2021, 6:25 – 13:53 – Luna în Capricorn

Ziua, desigur, este departe de a fi ideală – Luna este într-un semn dificil pentru sine, interacționează cu o planetă rigidă, dar eforturile volitive vor da rezultate. Ziua este pentru cei care sunt capabili să se organizeze, să nu cedeze stărilor pesimiste, să activeze calculul rece și să facă un pas important și, poate, nu cel mai ușor.

Femeile (și nu numai femeile) sunt încurajate să înceapă ziua cu exerciții comune. Puteți programa o manichiură, pedichiură, dar din nou de la un maestru de încredere. Și este important să vă relaxați astăzi, includeți acest element în rutina dvs.

14/10/2021 23:52 – 15/10/2021 15:32 – Luna în Vărsător

Spre deosebire de precedenta, aceasta este o perioada mai pozitiva. Un moment bun pentru a interacționa cu oameni cu aceeași idee, de exemplu, în spațiul Internet. Sugestiile și ideile tale vor fi susținute, dialogul va fi bine construit, poate ideile prietenilor vor da rezultate în viitor. Bun pentru elevi, studenți, profesori, puteți planifica furnizarea de teste, examene, puteți lua lecții suplimentare, va fi mai ușor să înțelegeți și să înțelegeți materialul. Bun pentru repararea echipamentelor.

Femeile (sinu numai) noaptea dormiți cu picioarele ridicate  și dimineața faceți un masaj al picioarelor și exerciții, exercițiile în care picioarele sunt mai înalte decât capul sunt deosebit de importante. Atunci toată ziua veți zbura .

17/10/2021 0:00 AM – 18/10/2021 2:23 AM – Luna în Pești

Totul a coincis perfect, o zi liberă, un semn al Peștilor, care este foarte relaxant. Dormi puțin, ascultă muzică, meditează. Este bine să fii în natură, mai ales lângă apă, să mergi la templu. Practicile psihologice și medicina pe bază de plante sunt eficiente.

Este deosebit de important ca femeile să se relaxeze astăzi. Masaje bune, băi calde, aromoterapie. Mai ales picioarele necesită atenție: gimnastică, masaj, băi.

22/10/2021, 19: 32- 23:35 – Luna în Taur

În această seară de vineri, vă puteți relaxa, pe Lună în Taur, acest lucru este important. Dar puteți combina afacerea cu plăcerea și mergeți la cumpărături (pentru cei cărora le place acest gen de distracție). Bun pentru a cumpăra lucruri și alimente.

Femeile, vă puteți mulțumi cu un lucru nou, o coafură nouă, ceva delicios. Principalul lucru este totul cu măsură. Înainte de a merge la culcare, faceți exerciții ușoare de gât, acest lucru va îmbunătăți bunăstarea generală și starea pielii feței și a gâtului.

25/10/2021 5:14 – 17:10 – Luna în Gemeni

Mercurul este direct, Luna, deși este în descreștere, se află încă în al treilea trimestru, așa că, în cele din urmă, puteți începe ceva. De exemplu, studii, proiecte comerciale, lansarea de reclame, încheierea de contracte. Adevărat, cerul este o configurație complexă care nu oferă stabilitate, deci concentrați-vă pe acele zone în care dinamica și schimbările sunt norma.

Femeile astăzi sunt sfătuite să acorde atenție mînilor. Puteți merge să luați o manichiură. Este deosebit de grozav dacă maestrul este prietenul tău și în același timp va exista o comunicare plăcută.

30/10/2021, 7:24 – 10:04 – Luna în Leu

Doar câteva ore dimineața, dar puteți profita de această oportunitate, de exemplu, lansați o reclamă, efectuați o transmisie live, o prezentare a proiectului dvs. sau într-un alt mod de a vă declara. Principalul lucru e să fii luminos, încrezător, jucăuș, cu curaj. Atunci cu siguranță vei fi auzit.

Recomandăm femeilor să facă o întâlnire cu un coafor sâmbătă dimineață: este bine pentru o tunsoare, pentru vopsire, pentru coafare și multe alte proceduri pentru păr.