ro
info@urania.md 022-755-644
  • Iată că vine și octombrie! Natura ne încântă cu picturile sale uimitoare multicolore, în ciuda tensiunii care domnește în jur. Mai des plimbațivă, dacă este posibil, și bucurați-vă de ultimele zile calde. Acesta este cel mai bun mod de a evita conflictele și confruntarea.

2.10 – Mercur  trece  în mișcare directă. Din această zi, problemele legate de comunicare, călătorii, contracte etc., care au cunoscut întârzieri și încetiniri în faza retro, vor începe treptat să se rezolve. Dar este mai bine să așteptați câteva zile pentru ca Mercur să -și ea viteză.

23.10 - Venus intră în zodia Scorpionului. Intensitatea emoțională și pasiunea în relațiile amoroase vor crește. Va aparea dorința  sa experimentezi sentimente intense si neordinarei sau sa te asiguri de adevarata dragoste si fidelitate a partenerului tau, ai grija, "mergand prea departe", poti strica serios relatia.

23.10 - Soarele intră în zodia Scorpionului. Timp favorabil pentru activitățile de curățare, prevenirea bolilor cronice și practici energetice sub supravegherea unui specialist.

29 octombrie - Mercur intră în Scorpion. În comunicare, există tendința spre remarci caustice, sarcasmul, dorința de a ajunge la fundul problemei, ajută la rezolvarea ghicitorilor complexe. Moment bun pentru a vizita antrenamentele psihologice.

30 octombrie - Marte devine retro. În această perioadă, energia orientată spre acțiune nu are puterea necesară, întrucât nu mai este îndreptată spre manifestarea exterioară, ci spre interior. Prin urmare, devine dificil să ajungi la o descoperire a inițiativei sau poate fi folosit într-un mod neconstructiv. Poate fi o încetinire a afacerilor.

Nu se recomandă să: începeți o nouă afacere, cumpărați echipamente noi, începeți reparațiile, obțineți un nou loc de muncă. Dacă este posibil, este mai bine să amânați operația.

 

Cel mai bine este în acest moment: să termini sau să continui ceea ce ai început înainte; întoarcerea la vechiul loc de muncă; cumpararea echipament folosit. Operațiile trebuie doar repetate. Femeile au șansa de a se întâlni cu partenerii din trecut.

Zile favorabile octombrie 2022

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

3.10.2022, 3:14 - 4.10.2022, 6:48 - Luna în Capricorn

Mercur tocmai s-a întors și este încă staționar, adică. cu greu se mișcă. Dar Luna în Capricorn nu va împinge. Calm, încet, fără agitație și nervozitate, faceți față problemelor care apar chiar și în mod acut. Dacă te concentrezi și abordezi lucrurile cu atenție, atunci totul se va rezolva cu siguranță.

5.10.2022, 19:58 - 6.10.2022, 1:45 - Luna în Vărsător

Timpul favorabil a nimerit seara târziu și în perioada nopții. Îl poți folosi, de exemplu, lucrând de la distanță, pentru achiziții online, proiecte, publicitate, negocieri, trimiterea de corespondență importantă. Bun pentru studiu, autoeducație și doar pentru gândire.

8.10.2022, 7:40 - 8.10.2022, 12:13 - Luna în Pești

Nu este un interval larg, dar e  sâmbătă dimineața, Luna este în creștere, Mercur este deja drept și ia viteză. E timpul să începi ceva. De exemplu, începeți să studiați în domeniul artei: pictură, muzică, voce, coregrafie; începe un curs de psihoterapie, sau învață singur în acest domeniu; intră în unele dintre disciplinele oculte, de exemplu, tarot. Iar pentru cei care nu plănuiesc așa ceva în viața lor, puteți face achiziții bune dimineața sau mergeți la spa.

12.10.2022, 10:37 - 13.10.2022, 0:41 - Luna în Taur

Mijlocul săptămânii este o zi bună pentru lucruri practice, pentru demararea unor proiecte importante care promit a fi destul de stabile. Favorabil pentru cumpărături, haine, mobilă, băcănie, mers la coafor, orice activitate aplicată de lucru cu pământul.

19.10.2022, 21:00 - 20.10.2022, 13:34 - Luna în Leu

Luna este în ultimul sfert, e puțină energie pentru  începutul a ceva nou, dar o zi foarte bună pentru pașii intermediari. De exemplu, poți lansa o altă reclamă, ține o altă prezentare a proiectului tău. Principalul lucru este să o faci strălucitor, cu încredere, jucăuș, cu curaj. O zi buna pentru vizita la coafor, mici cumparaturi.

22.10.2022, 19:28 - 22.10.2022, 21:17 - Luna în Fecioară

Această seară de sâmbătă poate fi plină cu ceva plăcut și util. Cineva fuge pentru ceva necesar la fermă la magazin, puteți planifica o excursie la salon. Bun pentru activitatea intelectuală. Astăzi nu este greu să te organizezi și să fii eficient, chiar și făcând ceva nu foarte interesant, dar necesar.

26.10.2022, 18:30 - 27.10.2022, 7:27 - Luna în Scorpion

Perioada nu este ușoară, am intrat deja pe coridorul eclipselor, iar Marte, proprietarul Scorpionului, a încetinit complet și se va întoarce în curând. Prin urmare, nu ne grăbim, nu ne frământăm și facem totul cu prudență. Seara poate să nu fie potrivită pentru toată lumea din cauza momentelor de lucru. Pentru cei cărora li se potrivește, folosiți fereastra mică pentru a-ți promova proiectele.

29.10.2022, 16:22 - 31.10.2022, 18:14 - Luna în Capricorn

Luna în Capricorn începe și încheie parada zilelor favorabile din octombrie. În această perioadă, este mai ușor să îndeplinești recomandarea de a nu te grăbi, să te gândești totul în detaliu înainte de a te alătura procesului. Din fericire, întreaga trecere a Lunii nu formează un singur aspect stresant. Este un moment pentru cei care sunt capabili să se organizeze, să nu cedeze stărilor pesimiste, să pornească un calcul rece și să facă un pas important și poate nu cel mai ușor.