ro
info@urania.md 022-755-644

Toamna este deja în prag! Vară, vacanțe și căldură au rămas în urmă! Și deși vin zilele de lucru, întotdeauna va fi timp să te bucuri de frumusețea toamnei!

5 septembrie - Venus intră în zodia Fecioarei - În această perioadă, are loc o răcire a ardorii amoroase. Emoțiile sunt reținute, totul într-o relație este analizat și cântărit. O mare importanță se acordă mărunțisurilor, cel mai mic amănunt poate răci sentimentele în curs de dezvoltare.

10 septembrie - Mercur se tintoarce înt mișcare retrogradă - Din punct de vedere al ezoterismului, aceasta este o întoarcere în trecut, întoarcerea spre interior, regândirea experienței acumulate.

În viața obișnuită, pot începe probleme în domeniul comunicațiilor, de exemplu, neînțelegeri. Posibil reluarea vechilor relații, de dragoste sau prietenie.

Încă o dată, vă reamintim că este mai bine să nu faceți în această perioadă:

Este mai bine să amânați tranzacțiile financiare mari. Nu trebuie să împrumutați  bani, nu cumpărați nimic nou, în special echipamente. Nu este recomandat să începeți proiecte noi. Este mai bine să scrieți ideile și planurile pentru a le implementa mai târziu. Este indicat să amânați semnarea documentelor importante, schimbarea locului de muncă și intrarea într-o nouă funcție..

Operațiile chirurgicale trebuie evitate, astfel încât să nu existe repetări în viitor. Când călătoriți, trebuie să fiți atenți la orarele de trafic (se pot schimba), sunt posibile și probleme tehnice, defecțiuni ale vehiculului și circumstanțe neprevăzute.

Care este cel mai bun lucru de făcut în această perioadă:

Este posibil și necesar să punem lucrurile în ordine, în afaceri  și acasă, de exemplu, să curățați molozul. Curăță lista de prieteni din rețelele sociale, efectuează un audit în partea informațională a vieții tale. Poți să termini ceea ce ai început, să mergi în locuri unde ai fost deja, să cumperi lucruri folosite. Finalizați proiecte vechi.

23 septembrie - Soarele intră în zodia Balanței. Eforturile de armonizare a relațiilor personale vor da roade. O perioadă bună pentru rezolvarea conflictelor și dezacordurilor. Calm sporit, liniște, echilibru. În această perioadă, dorința de a avea grijă de aspectul tău se intensifică.

29 septembrie - Venus intră în Balanță. Ei devin mai toleranți cu sentimentele și dorințele altor oameni, mai ușor merg la compromis. În acest moment, sensibilitatea, delicatețea, tactul sunt deosebit de apreciate. O nouă cunoștință în această perioadă poate indica începutul unei relații care poate duce la căsătorie sau că oamenii vor deveni prieteni buni în viitor.


Zile favorabile septembrie 2022

(Folosim aceste zile, ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioade până când Luna merge doar pe aspecte armonioase înainte de a părăsi zodia).

04.09.2022, 19:33 - 05.09.2022, 4:50 - Luna în Săgetător

Perioada nu este lungă, dar această duminică seara poate fi folosită pentru a lansa publicitate, proiecte online. O perioadă bună pentru a începe studiul de la distanță, întâlniri de club, comunicare pe teme filozofice. Puteți pleca într-o călătorie sau puteți planifica o călătorie pentru viitor: rezervați bilete, hotel.

05.09.2022, 18:21 - 07.09.2022, 0:42 - Luna în Capricorn

Această perioadă este mai largă, dar nu foarte simplă. Luna în Capricorn nu este în cea mai puternică poziție, moment dificil din punct de vedere psihologic. Dar, încercați să vă reuniți, luați problema în serios, cu responsabilitate. Această atitudine te va ajuta să fii eficient. Și, ca rezultat, veți experimenta o satisfacție incredibilă de la rezultat. Bun pentru derularea proiectelor pe termen lung

15.09.2022, 03:30 - 15:58 - Luna în Taur

Ne amintim retro Mercur, nu începem ceva nou, facem lucrurile obișnuite și cele mai practice. Fără grabă și tam-tam, dacă intri în ritm, atunci cu plăcere poți face multe. Este bine să planificați o achiziție de băcănie pentru această zi; excursie la salon la maestrul său dovedit. Vă  puteti porăi la vilă, în bucătărie.

20.09.2022, 15:59 - 18:56 - Luna în Rac

Nu prea mult timp, dar tot posibil. că cuiva  îi va veni la îndemână. Luna este într-o poziție puternică, rezolvă problemele nu prin forță, ci cu blândețe. O atitudine binevoitoare va ajuta atât în ​​problemele personale și familiale, cât și în sfera muncii și în afaceri. Bun pentru afaceri de casă, vilă și grădină. Vizitează-ți părinții. Părinți, susțineți-vă copiii.

29.09.2022, 11:57 - 30.09.2022, 0:19 - Luna în Scorpion

Pentru regiunea noastră, sincer, este ideal să dormim în această perioadă favorabilă. Scorpionul nu este cea mai puternică poziție pentru Lună, este și un semn de apă, așa că avem grijă de noi și de psihicul nostru. Iar pentru cei care nu dorm, nu lucrează, ținem cont de faptul că perioada din noi include o perspectivă și intuiție deosebită.