ro
info@urania.md 022-755-644

Iată și ultima lună de iarnă! Zăpada nu ne bucură atât de des pe cât ne-am dori. Primăvara este deja în aer! Februarie va trece neobservat datorită muncii și grijilllor de serviciu!

 

5.02 - Mercur trece  în Vărsător. Există mai multă libertate în comunicare. Există un interes sporit pentru informații neobișnuite. Va exista o oportunitate de a găsi modalități extraordinare de a vă rezolva problemele. Este de dorit să acordați atenție ideilor primite, ele pot fi promițătoare.

13.02 - Marte trece în semnul Vărsătorului. La locul de muncă puteți da dovadă de ingeniozitate, folosiți noile tehnologii, o perioadă bună pentru idei inovatoare. Pot exista dificultăți cu răbdarea și munca de rutină și nevoia de a te supune și tu.

16.02 - Venus trece în semnul Vărsătorului. În sfera romantismului, relațiile personale pot pătrunde răceala și detașarea. Este mai ușor să construiești prietenii, în primul rând vine înțelegerea reciprocă și interesele comune. Partenerul va aprecia oferta de a merge undeva împreună, de a petrece timpul interesant.

19.02 - Soarele intră în semnul zodiacal al Peștilor. sensibilitatea, vulnerabilitatea și sentimentalismul cresc, este dificil să vă controlați emoțiile, precum și tendința tot mai accentuată de a face totul în secret, în această perioadă mulți oameni devin oarecum secretoși. Încearcă să ajuți pe cineva la nevoie în această perioadă.

 

23.02 - Mercur trece în semnul Peștilor. Este necesar să dați dovadă de prudență atunci când lucrați cu documente, rapoarte contabile etc., astfel încât calculele greșite să nu se transforme în probleme pe viitor.  În afaceri, intuiția va funcționa mai exact decât logica. Nu va strica să verificați documentele și orice altceva înainte de a călători. Este o perioadă în care este dificil să vă concentrați asupra lucrurilor mărunte, s-ar putea să uitați ceva.

Zile favorabile Februarie 2024

(Folosim aceste zile ținând cont de recomandările de mai sus, acestea sunt perioadele în care Luna înainte de a părăsi semnul merge doar pe aspecte armonioase).

3.02.2024, ora 11:55 - 4.02.2024, ora 5:24 - Luna în Scorpion.

Perioadă bună pentru chestiuni în care este nevoie de presiune și perseverență, cum ar fi în administrație, afaceri, politică. Favorabil pentru activități de cercetare, practicile energetice pot fi eficiente în psihoterapie, psihocorectură.

6.02.2024, ora 14:09 - 8.02.2024, ora 9:52 - Luna în Capricorn.

Pe toată perioada trecerii prin Capricorn, Luna nu formează aspecte stresante, este mai ușor să te organizezi și să fii eficient, să rezolvi probleme practice specifice. Dar trebuie să țineți cont de faptul că Luna se află la final de ciclu. Pentru includerea în afaceri, proiecte care necesită multă energie și entuziasm, momentul nu este cel mai bun, s-ar putea să nu fie suficientă putere. Este mai bine să terminați ceea ce ați început.

11.02.2024, ora 3:50 - 12.02.2024, ora 14:31 - Luna în Pești

Ziua de duminică este ideală pentru a te dedica la ceea ce te relaxează: dormi, fă o baie, ascultă muzică, practici meditative, mergi la templu. Iar săptămâna de lucru poate începe fără tensiune și stres. Luna este în creștere, deci este un moment bun pentru începuturi, mai ales în sferele legate de artă, psihologie, medicină.

18.02.2024, 22:28 - 19.02.2024, 5:20 - Luna în Gemeni

Este favorabilă în această perioadă lansarea de publicitate, crearea de rețele, consultanță sau obținerea de sfaturi, cumpărarea și vânzarea. Dacă nu lucrați în această perioadă, atunci poate cel mai rațional lucru din regiunea noastră este să o folosiți pentru somn, pentru a da odihnă sistemului nervos, care este în timpul trecerii Lunii în Gemeni, deosebit de vulnerabil.

19.02.2024, ora 5:25 - 21.02.2024, ora 8:37 - Luna în Rac

Întreaga perioadă a trecerii Lunii prin Rac, fără aspecte intense. Semnul pentru Lună este puternic, este în creștere, există timp din belșug. Bun pentru cumpărături, mai ales pentru casă și familie, produse alimentare. Dacă cineva își ia un nou loc de muncă, alege aceste zile pentru a începe, adaptarea va fi mai ușoară. Favorabil pentru începerea unor practici de sănătate.

26.02.2024, ora 16:30 - 27.02.2024, ora 20:21 - Luna în Balanță

Perioadă favorabilă pentru publicitate, networking, contracte, acorduri, rezolvarea conflictelor. Activitate de succes în sfera frumuseții, a artei. Poți merge la cumpărături, la un salon de înfrumusețare, cosmetică.