ro
info@urania.md 022-755-644

Berbecul va începe anul cu o alunecare. Nu încercați să vă implicați activ în noi proiecte, pentru aceasta este o perioadă mai potrivită din luna mai până la sfârșitul anului (Jupiter este inclus în zodia Berbec). Prin urmare, primele luni sunt date pentru a aduna putere și gânduri. Mai departe, poți să te implici în proces, să-ți realizezi visele, care anul acesta, de altfel, sunt reale și rezonabile. Există suficient curaj și ambiție și calități de voință puternică. Situația banilor nu este foarte stabilă, atenție, mai ales la începutul toamnei.

Taurii, care au fost „în zona de turbulență” de mai bine de trei ani (Uranus în Taur), au trecut deja pentru al doilea an de teste de rezistență în cariera lor. Mulți reprezentanți ai acestei zodii vor avea curajul să-și schimbe locul de muncă. Nu ne așteptăm la niciun succes serios și decolare anul acesta, ne pregătim pentru 2023. La începutul anului, până în mai, putem conta pe sprijinul prietenilor.

Însă Gemenii, de la începutul anului (din februarie), pot începe avansarea în carieră și dezvoltarea profesională. Puteți promova proiecte ambițioase, contați pe succes. Grăbește-te, un moment favorabil pentru asta este pînă în luna mai. În plus, înainte de sfârșitul anului, este un moment bun pentru a stabili legături prestigioase, reciproc avantajoase, de afaceri și prietenoase. Posibilitățile de a călători  sunt limitate. Reuniți-vă, nu va fi ușor pentru cei care învață.

Pentru Raci, anul începe pozitiv. Cineva va avea ocazia să plece într-o călătorie. Alții vor învăța cu succes și cu plăcere. Începând din luna mai, Racii ambițioși pot fi incluși în procesul de avansare în cariera și profesiile lor. Și cineva își va aranja cu succes viața personală. Este necesar să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, alăturați-vă sistematic la acest proces. Păstrează-ți în ordine  evidențele financiare.

La începutul anului, pămă în luna mai, Leii își pot îmbunătăți situația financiară. Cineva va primi dividende din investiții, cineva îsi va ridica afacerea , sau va fi sprijin financiar din partea altor persoane. Implicarea intensivă în orice activitate va oferi, de asemenea, profituri, inclusiv financiare. Mai este o perioadă favorabilă pentru călătorii și studii. În orice relație, în special în afaceri, este important să respectați obligațiile, mai ales în toamnă pot apărea agravări. Pot apărea răceală, distanțare, în viața personală, fiți loiali și atenți cu cei care vă sunt dragi.

Fecioarele în acest an sunt încurajate să aranjeze, să-și îmbunătățească viața personală. Posibil un parteneriat de afaceri profitabil, care în a doua jumătate a anului va da rezultate bune, inclusiv financiare. O perioadă bună pentru comunicări în public, predare. Va trebui să muncești din greu, dar Fecioarele sunt obisnuite. Ai grijă de sănătatea ta, abordează această problemă la fel ca și muncă. În toamnă, forța majoră la locul de muncă este posibilă: din cauza actelor juridice, sau legate de parteneri străini. Sau poate rudele îndepărtate au nevoie de sprijinul tău.

Balanta incepe anul acesta cu munca intensiva. Există multă muncă, dar această muncă va spori prestigiul și statutul. Dacă locul tău de muncă nu este favorabil creșterii, atunci ia în considerare schimbarea lui înainte de începutul lunii mai. Pentru că atunci, veți fimplicat in alte activități, se vor schimba prioritățile. Cineva va începe o nouă relație, pot exista oferte de parteneriat profitabile. O perioadă de succes pentru persoane publice, profesori, consultanți. Un anumit stres poate fi asociat cu copiii, mai ales la începutul toamnei. Poate fi o neînțelegere, de exemplu, din cauza controlului tău. Aici, o astfel de trăsătură a ta precum moderația te va ajuta.

Unii Scorpioni în acest an (prima jumătate) pot avea creștere în familie, iar unii vor avea copii ca sursă de mândrie. Un număr mare de idei creative la începutul anului vor începe să fie implementate în practică din luna mai. Va fi mai multă muncă și griji, dar interesante și importante pentru tine. Cineva își poate schimba locul de muncă cu unul mai de succes. Treburile casnice pot fi încărcate anul acesta, poate fi necesar să faceți niște renovări. Dar aceste probleme sunt cea mai bună opțiune, pentru că atmosfera din casă este mai importantă, dar ea nu este cea mai luminoasă. Rezolvarea comună a problemelor casnice va minimiza probabilitatea conflictelor interpersonale, mai ales toamna.

La începutul anului, mulți Săgetători pot avea evenimente plăcute în casa și în familie. Cineva va cumpăra un apartament sau eventual, achiziții semnificative în casă, precum și creștere în familie. Din luna mai, vei simți un val de optimism, vor apărea mai multe motive de bucurie. De exemplu, un astfel de motiv poate fi dragostea, copiii și succesul lor, oportunitatea de a se dezvolta în sfera creativă, pot apărea noi hobby-uri, cineva își va putea permite o achiziție scumpă. Ai grija de sanatatea ta, de cațiva ani nu este stabila, anul acesta perioada cea mai stresanta este inceputul toamnei. Pentru cei care învață, perioada nu este ușoară, pentru a învăța lucruri noi va fi nevoie de mai mult efort.

Capricornii, la începutul anului, vor trebui să comunice mai mult, să călătorească. Pot apărea conexiuni noi și profitabile, toate într-o „pușculiță”. Perioadă favorabilă  pentru aformarea  documentelor. Studenții, școlarii –vor avea succes în studii. Din luna mai, îmbunătățire a afacerilor de familie. Succes pentru cei ale căror activități sunt legate de imobiliare, agricultură. Puteți conta pe sprijinul prietenilor, rudelor și părinților. Pentru că pentru al doilea an deja, există o anumită situație constrânsă în finanțe și resurse. La inceputul toamnei, fiți atenți la investitii si achizitii scumpe, se merită să le amanați pana la sfarsitul anului.

Deja al doilea an, Vărsătorii au o experiență dificilă de restructurare. Experiența de auto-organizare, autodeterminare. Se dezvoltă nucleul interior, care va servi drept suport serios în viitor. În cele din urmă – acesta este mai mult stres și obligații, dar și sensibilitate redusă. Încearcă să fii loial, mai blând cu tine și cu cei dragi, mai ales la începutul toamnei. Începutul de an vă va bucura  financiar, cineva va primi o creștere de salariu, veniturile cuiva pot veni din alte surse. Un an bun pentru dobândirea unui meșteșug, învățarea diverselor abilități.

Pestii incep un nou ciclu, inceputul anului este o perioada foarte importanta in care se stabileste programul pentru urmatorii 12 ani. Adaugă hotărâre, optimism, ambiție, noi oportunități și orizonturi se vor deschide. Din luna mai, va avea loc o trecere lină la faza de îmbunătățire și creștere a perspectivelor financiare. Puteți conta pe o creștere a veniturilor. Este important să ținem sănătatea sub control, pentru al doilea an, acest subiect este un motiv de îngrijorare. Bolile cronice pot fi resimțite. Dar amintiți-vă că sănătatea depinde foarte mult de starea sistemului nervos, așa că încercați să mențineți echilibrul intern, mai ales la începutul toamnei.