ro
info@urania.md 022-755-644

Prima specialitate este micro-biologie. A finisat studiile la Universitatea de Stat, facultatea biologică. A lucrat 12 ani în Centrul de Cercetări Biologice în domeniul protecției plantelor.

În anul 2004 a intrat la studii în Centrul de Cercetări Astrologice din Chișinău. A finisat în anul 2008, și în același an a început să predea la cursurile pentru începători.

A finisat seminarele profesorilor Academiei de Astrologiei din Moscova: Levin M.B. (practica analizei astrogramei natale), Levina G.B. (Fizionomia, Chiromanția), Mitiaeva T.M. (Astrogramele tematice, Rectificarea), Milvițchi A.M. (Progresii), Tișenco V. (Holistica, Rectificarea), Dolgov E. (Holistica), Galankina O. (Horoscopul Solar, Orientarea Profesională, Nodurile Lunare), Molianov O. (Sinastria), Iarușevschi B., Socilina V. (Progresii), Șennicov A. (Horoscopul Solar).

De asemenea a participat la seminarele lui Daragan C.N.

Organizator al conferințelor și seminarelor astrologice.

2010-2011 – administrator al Centrului de Cercetări Astrologice «Astrouranias»

Din 2012 – conducător al cursurilor avansate de astrologie.

Un interes deosebit îl are pentru astro-psihologie, sinastrie (horoscopul compatibilității), astrologia karmică, Tarot.

De asemenea, este angajată în cercetări în domeniul muncii astrologice.

Astrolog multidisciplinar de practică (analiza natală, prognoza de evenimente, astrologia electivă, astrologia holistică), oferă consiliere individuală în toate domeniile vieții.