ro
info@urania.md 022-755-644

Director Adjunct al Centrului de Cercetări Astrologice «ASTROURANIAS». Prima specialitate este tehnică.

În astrologiei este din 1999, a fost studentă al filialei din Chișinău al Academiei Astrologice din Moscova. Este studenta lui Kucerenco G.A., Sumla S.F., Arcan P.I., Vartician I.V., Iarușevschi B.V.

A finisat seminarele profesorilor Academiei de Astrologiei din Moscova: Levin M.B. (practica analizei astrogramei natale), Levina G.B. (Fizionomia, Chiromanția), Mitiaeva T.M. (Astrogramele tematice, Rectificarea), Milvițchi A.M. (Progresii), Tișenco V. (Holistica, Rectificarea), Dolgov E. (Holistica), Galankina O. (Horoscopul Solar, Orientarea Profesională, Nodurile Lunare), Molianov O. (Sinastria), Iarușevschi B., Socilina V. (Progresii), Șennicov A. (Horoscopul Solar).

De asemenea a participat la seminarele lui Daragan C.N.

Din anul 2000, este angajat al Centrului de Cercetări Astrologice din Chișinău și profesor al școlii de astrologie pentru începători. După finisarea Academiei de Astrologiei, a devenit profesor al cursurilor avansate de astrologie.

Profesor și conducător astrologic al workshop-urilor organizate pe teme astrologice la Centrul de Imagine și Consultanță Tatiana Shapovalova.

Membru al programelor televizate pentru popularizarea astrologie.

Ea a participat ca vorbitor la conferințe astrologice din Chișinău (2007, 2012), Odesa (2006), Moscova (2013).

În prezent – director adjunct al Centrului de Cercetări Astrologice «ASTROURANIAS», administrator, organizator de seminare.

Astrolog multidisciplinari de practică (analiza natală, prognoza de evenimente, astrologia electivă, astrologia holistică), oferă consiliere individuală în toate domeniile vieții.

Cea mai interesantă tendință – astro-psihologie. Implicată activ în cercetări astrologice legate de posibilitatea concepției și a maternității. Este pasionată de numerologie, tarot, filosofia ocultă.