ro
info@urania.md 022-755-644

Director al Centrului de Cercetări Astrologice «ASTROURANIAS» din Chișinău. Din august 1999 a fost studentă al filialei din Chișinău al Academiei Astrologice din Moscova. Este studenta lui Kucerenco G.A., Sumca S.F., Arcan P.I., Vartician I.V., Iarușevschi B.V. A finisat seminarele profesorilor Academiei de Astrologiei din Moscova: Levin M.B. (practica analizei astrogramei natale), Levina G.B. (Fizionomia, Chiromanția), Mitiaeva T.M. (Astrogramele tematice, Rectificarea), Milvițchi A.M. (Progresii), Tișenco V. (Holistica, Rectificarea), Dolgov E. (Holistica), Galankina O. (Horoscopul Solar, Orientarea Profesională, Nodurile Lunare), Molianov O. (Sinastria), Iarușevschi B., Socilina V. (Progresii), Șennicov A. (Horoscopul Solar).

În 2003 a primit diploma de Bacalaureat în Astrologie și a devenit angajat al Centrului de Cercetări Astrologiei din Chișinău, iar din 2004 a început să activeze în rol de conducător. Din 2005 până în 2007 a fost membru al organizației Astrologilor Independenți din Rusia.

Din ianuarie 2007 – director al Centrului de Cercetări Astrologiei «ASTROURANIAS», organizatorul și participantul multor conferințe astrologice. De asemenea a organizat și a participat la seminarele lui Daragan C.N. A participat la concursul «Delfinul de Aur» 2008 în Odessa, nominalizarea «Centrul Ezoteric», «Delfinul de Aur» 2009 Odessa, nominalizarea «Cercetări practice». În 2009 a devenit membru al organizării «ISAR» și a finisat cursul «Etica Astrologică».

Organizator al seminarelor. Astrolog practicant. Participant al programelor de radio și televiziune (canalele CTC, MIR, Publika TV, Acasa la Noroc, Radio Noroc, Jurnal TV, PRO TV, Prima TV, etc), dedicate locului astrologiei în cultura umană, a publicat articole în revistele (Aquarelle, Profeția, etc), este implicată activ în cercetări astrologie. Sferă de interes în astrologie – Astro-psihologie.