Zile lunare | Центр Астрологических Исследований
Centrul de Cercetari Astrologice


Zile lunare

1-a zi o putem compara cu începutul primăverii. Perioada tensiunii interne. Pe de o parte – declinul maxim, dar pe de altă parte – un impact enorm asupra întregii următoarei luni. Aici Luna dă putere extraordinară de gândire, și, prin urmare, este posibil să planificați orice. Aceste planuri – vă vor aduce noroc în viitor, dar nu încercați să le puneți în aplicare imediat, nu este de dorit să începeți proiecte noi. Gândiți pozitiv și frumos, și la fel doriți celor din jur.

 

2-a zi autocontrolul își pierde puterea. Este recomandabil să vă angajați în munca fizică ușoară. Zi favorabile pentru toate tipurile de schimbări: începutul construcției, reparații etc., precum și pentru concepție. Rugămintea în aceste zile, va purta imaginea bobului care este plantat în sol fertil, acesta va germina și va da roade bune.

Zi favorabilă pentru lucrări științifice, artistice și intelectuale, tot felul de artă. Nu vă permiteți excese.

 

3-a zi este ziua pentru luptă și activitate. Va câștiga, cel ce are dreptate, dacă acesta crede în dreptatea sa. Această zi este ziua riscului,  a persoanelor disperate și cu un spirit puternic. Dar toate cele negative, se transformă cu ușurință în grosolănie. Ar trebui să acordăm o atenție deosebită intuiției.

Începutul contractelor, tranzacțiilor și oricăror interacțiuni, mai bine de amânat pe o altă zi.

 

4-a zi dacă totul va fi început cu bine, sfârșitul poate fi nu cum era de așteptat. Fiți atenți la relațiile cu rudele. Este necesar să se facă distincția clară între conceptele de bine și rău, deoarece este o zi foarte controversată. Dacă vă veți dedica pentru ajutorul  altora, aceasta va fi una dintre cele mai favorabile aplicări ale forțelor.

Aceasta este ziua deschiderii tainelor, bună pentru a găsi elementele care lipsesc.

 

5-a zi trăiască justiția în sensul larg al cuvântului! Toate aspectele legate de aventurism și altele, sunt sortite eșecului. Minciunile, trădarea, infidelitatea, vor ieși neapărat la suprafață.

Activitățile ce pot fi efectuate în această zi sunt cele mai diverse. Fiecare caz se va dovedi a fi bun.  Această zi este reușită  pentru călătorii și relocări. Nu poți nega alimentația, dar mâncatul în exces nu este necesar.

 

6-a zi este cea mai favorabilă zi pentru  fericirea personală, sunt marcate bucuria și pasiunea … Totul ce este legat de dragoste, prietenie și relații personale, va fi armonios. Afacerea începută va avea neapărat succes. Dar acest lucru nu înseamnă că poți fi frivol … pentru hoți și criminali această zi este foarte nefericită.

 

7-a zi este marcată prin gânduri despre noi, în conformitate cu propriile noastre așteptări. Această zi va aduce succes acolo unde există dreptatea! Cei lipsiți de scrupule, se vor expune singuri. Fii sincer … fiecare cuvânt se poate întoarce împotriva noastră și pentru noi.

Zi bună pentru cazurile legate de activitate și care necesită finalizarea rapidă și diversificată.

 

8-a zi este favorabilă pentru cazuri de schimbări, călătorii. „Copacul“ plantat astăzi, neapărat va da fructele sale. Amintiți-vă că „copacul“ poate fi nu doar o acțiune, dar și un gând. Eșecurile pot fi transformate în succes, dar nu așteptați fructele chiar astăzi.

Munca scrisă va fi cu insucces.

 

9-a zi este favorabilă pentru purificarea gândurilor și înfometare. Nu judeca pe alții cu asprime. Mintea poate activ să vă ducă în eroare. În nici un caz nu faceți concluzii pripite. Adoptarea oricărei decizii este mai bine să se amâne până la un timp mai favorabil. Fiți atenți la intuiție, încercați să citiți o carte care nu necesită gândire. Fii bun și milostiv. Fiecare este răsplătit după faptele lui …

 

10-a zi este favorabilă pentru a începe orice activități, precum și introspecția, lucru cu sine și neajunsurile personale. Totul început în această zi va fi marcată cu siguranță. Gândiți-vă și îmbunătățiți relațiile de familie. Nu refuza în a ajuta pe alții, evitați egoismul.

 

11-a zi este bine de a merge în călătorii. Se trezesc forțe energetice enorme … E bine, de a face lucruri legate de concluzii logice și filozofice. Credeți în puterea voastră, și totul va reuși cu succes!

 

12-a zi este favorabilă pentru milă și compasiune, manifestările a celor mai calde sentimente. Succesul vor aduce exercițiile de meditație, practici spirituale, concentrare. Nu vă pripiți… Gândiți-vă la pur și veșnic.

Încercați să luați totul filosofic. Acum nu este momentul pentru o acțiune decisivă, fiți echilibrați și liniștiți.

 

13-a zi trebuie să finalizați ce ați început cândva. Este o zi pentru a comunica cu oameni ce gândesc la fel,  ziua pentru a acumula informații. Ușor de digerat materialul nedigerate anterior. Dacă simțiți că sunteți epuizați energetic, nu încercați să vă activați. În mod avantajos, auto-critic reflectați asupra greșelilor personale. Nu criticați alții, aceasta nu vă va aduce beneficii. Încercați să vă ascultați pe voi înșivă, și faceți concluzii din aceasta. Vă puteți întâlni cu prietenii și să vă relaxați.

 

14-a zi, puteți începe orice afacere, iar acestea vor fi finisate cu succes. Direcționați  gândul pe obiectivul propus cu încredere, și îl veți finaliza cu succes. Puteți să vă angajați în misterele necunoscut. Efect benefic va avea munca fizică.

Este o zi cu pasiune și emoții furtunoase, pline de energie. Cei puternici vor fi activi la maxim, iar cei slabi pot fi deprimați.

 

15-a zi adesea aduce fericirea de moment. În ciuda pasiunilor, fiți vigilenți. Lenea în această zi, este un fenomen natural. În general, putem recomanda să amânați lucrările pentru mai târziu. Relaxați-vă, cel puțin. Încercați să nu planificați nimic serios.

Încercați să fiți corect în tot, deoarece această perioadă este plină de ispite. Nu vă grăbiți spre o pradă ușoară. Acordați mai multă atenție familie, și viața amoroasă poate fi amânată.
16-a zi orice încălcare a armoniei duce la consecințe ireversibile … Nu permiteți nici un țipăt, nici un comportament agresiv. Perioadă favorabilă pentru călătorii, unitate cu natura, nuntă și dragoste. În aceste zile puteți găsi o explicație pentru ceea ce anterior nu ați putut înțelege. Puteți, la dorință, să vă împăcați cu inamicul. Dar nu mergeți în extreme.

 

17-a zi  este favorabilă pentru căsătorii, care pentru o perioadă lungă de timp vor fi în dragoste. Un fundament bun pentru a începe proiecte noi. Nu planificați nimic. Este de dorit să vă abțineți de la băuturi alcoolice.

Dorința de libertate interioară conține multe pericole. Puteți să va epuizați puterile, și, prin urmare, să vă simțiți rău.

 

18-a zi necesită prudență și reținere. Astăzi, vor avea noroc persoanele ce își schimbă cu ușurință starea de spirit, energici și plastici. Multe schimbări și surprize, atât rele cât și bune. Feriți-vă de pasivitate, nu cădeți pradă emoțiilor altor persoane.

Nu este recomandabil să dormiți prea mult, pentru a evita slăbiciunile.

 

19-a zi este favorabilă pentru munca intelectuală în singurătate. Este recomandabil să  stați acasă. Feriți-vă de explozii emoționale și pasionante. Stați departe de persoanele influențate de alcool … Fiți atenți și vigilenți. Este mai bine să vă abțineți de la argumente … Este inutil să începeți o nouă afacere. Este periculos să meditați.

Cea mai bună poziție de azi – așteptarea. Citiți cărți, reflectați, amintiți-vă și reveni-ți la experiența anterioară.

 

20-a zi puteți începe o nouă afacere, în special în cazul în care aceasta este asociată cu creativitatea. Vor fi cu succes, activitățile casnice. Puteți aranja o mică sărbătoare de familie. Această zi este pentru actualizări, dar tensiunea se va menține. Evitați manifestări de mândrie, încercați să fiți mai ușori, și chiar nesăbuiți, dar fără să vă pierdeți capul. În această zi totul ar trebui să fie flexibil și liniștit. Este recomandabil să aveți grijă de dezvoltarea voastră spirituală.

 

21-a zi este favorabilă pentru începerea oricărei afaceri, călătorii sau deplasări. În această zi, este bine să treceți la un alt job.

Este de dorit să fiți în echipă, printre oameni, trebuie să susțineți ceea ce este corect și mergeți mai departe cu curaj. Astăzi puteți să vă depășiți pe voi înșivă, pentru a reuși, dar doar cu mijloace corecte și oneste. Orice activitate viguroasă, inclusiv exercitarea, va fi un succes.

 

22-a zi este favorabilă pentru profesori și studenți, cadre universitare, și cunoștințe. Nu ar trebui să începeți o nouă afacere, în special în comerț. Contactele nu dau roade, în cazul în care nu sunt destinate achiziționării de cunoștințe și înțelepciune. Puteți să vă așezați pentru a scrie. Evitați obsesia cu problemele voastre …

 

23-a zi este favorabilă pentru a sfârși orice afacere, care nu doar că va fi eficientă, dar, de asemenea, va aduce onoare, faimă, popularitate și prosperitate. Dar această zi este și ziua iluziilor. Fiți atenți și aveți grijă să nu cedați tentației …  de asemenea este foarte recomandat, și abstinența sexuală.

Cele mai favorabile activități în această zi sunt acelea de a face curățenie în apartament, spălare, etc. Încercați să fiți iubitori de pace și înțelepți.

 

24-a zi este marcată de activitate și creșterea energiei sexuale, trezirea forțelor naturii. Fiți înconjurați de persoane, implicați-vă în activități sociale. Timp favorabil pentru nunți și concepție. Cu succes poate fi lucrul în sine și realizarea noilor fapte bune.

Fiți deschiși, onești și puternici. Orice fel de fals va fi pedepsit … Orice manifestare de depresie și inutilitate va aduce un colaps complet.

 

25-a zi este favorabilă pentru a merge într-o călătorie, să meditați în mijlocul naturii. În această zi nimic nu se întâmplă din întâmplare, analizați coincidențele …

Cu succes sunt toate afacerile comerciale, somnul, odihna, dezvoltarea capacităților spirituale. Este inacceptabil de a vă grăbi sau fugi. Excludeți categoric alcoolul.

 

26-a zi feriți-vă de înșelăciune, gol, grabă, nervozitate, înjurături excesive. În tot, trebuie să respectați moderație și înțelepciune.

Încercați să nu vă supraestimați puterile și capacitățile voastre. Nu încercați să începeți ceva sau să planificați, cea mai bună soluție este – poziția observatorului …

 

27-a zi este ziua revelațiilor. Încercați să vă cunoașteți ca o particulă a universului, pentru a găsi armonia și măreția lumii …

Este favorabilă comunicarea cu persoanele cu vârstă mai înaintată. Este recomandabil să ieșiți la natură, să mergeți la înot. Puteți primi sprijin și să obțineți succes, fără nici un efort deosebit. Principalul lucru este să nu cedați în fața plăcerii de moment, în special alcoolului.

 

28-a zi  puteți începe noi afaceri importante. Puteți planifica reparații, relocare, etc. Aceasta este o zi favorabilă, dar în nici un caz nu poate preveni certuri, lupte și contradicții. Nu răniți pe nimeni cu fapte, cuvinte sau gânduri … Tu se poate nici măcar rupe sau chiar tăia flori. Fiți generoși și găsiți-vă liniștea sufletească …

 

29-a zi sunt cele mai favorabile lucrările casnice. Afacerile începute azi, vor fi sortite eșecului. Evenimentele negative – sunt rezultatul unor erori sau nedreptăți din trecut…

În deosebi aveți grijă de copii. Analizați totul și păstrați-vă calmul … Puteți doar să vă relaxați și să vă gândiți la trecut. Evitați să luați orice decizii sau soluții. Aici, unele persoane nu știu ce fac.

 

30-a zi nu este în fiecare lună, și de aceea trebuie această zi trebuie folosită cu siguranță pentru a analiza calea parcursă. Puteți să vă odihniți, relaxați-vă. Găsiți timp pentru a iubi și pentru o conversație liniștită. Pentru a avea grijă de alții și să fiți buni și iertători. Puteți scăpa de obiceiurile proaste, obligațiuni nedorite în această zi. Dar nu puteți face nimic nou.

Este recomandabil să se efectueze curățirea casei. Deosebit de bine ar fi să atârnați o potcoava pentru noroc.