ro
info@urania.md 022-755-644

La sfârșitul anilor 80, pe teritoriul fostei URSS, a apărut un interes deosebit pentru științele ezoterice. Astrologia considerată până atunci drept pseudo-știință , a dobândit o recunoaștere masivă și sporită.

În anul 1990 a fost înființată Academia Astrologică de la Moscova- care a fost prima instituție astrologică de învățământ, scopul acestei instituții fiind ridicarea nivelului profesional al specialiștilor din acest domeniu și din domeniile disciplinelor oculte. Oameni din cele mai diverse regiuni ale CSI au început să-și facă studiile la Academie.

Rectorul Academiei Astrologice este dl. Mihail Levin – doctor în științe astrologice, unul dintre primii și de vază astrologi ruși.

Academia Astrologică și-a format propriul stil de predare. Permanent sunt elaborate cărți, recomandări, programe de învățământ, care cu succes sunt utilizate și de alte școli astrologice.

Timp de 20 de ani de activitate a Academiei, mii de oameni au absolvit-o, primind diploma de bacalaureat și magistru. Mulți dintre absolvenți devin consultanți privați pentru reviste, ziare, participând la emisiuni radio și televizate. Majoritatea activează pe cont propriu, acordând consiliere și în același timp organizează și citesc seminare, work-shopuri. Sunt încadrați în alte școli spre ex. Școala Clasică Superioară Astrologică.

Grație interesului sporit față de astrologie în anii 90 s-a decis de a întemeia filiale în orașe mari. Astfel, în 1992 a fost creată filiala Academiei Astrologice de la Moscova în Republica Moldova- la Chișinău, condusă de d-na Galina Cucerenco Alexandru.

Ca urmare a descreșterii entuziasmului manifestat față de această știință, au rămas, în continuare filialele din Chișinău și Odesa. Aceasta o datorăm efortului depus de d-na Galina Alexandru, care a investit mult spirit și forță în centrul nostru din Chișinău care prosperă, crește și educa noi specialiști în domeniul astrologic.

Noi activăm ca centru de învățământ și consultanță după programul și materialele oferite de Academia Astrologică de la Moscova. Studenții care învață la centrul nostru au posibilitatea de a primi diploma Academiei Astrologice de la Moscova, cu condiția susținerii tuturor colocviilor și examenelor, iar profesorii noștri înalți calificați.